Presto i Pigo już bez jajek. I bez pazurków
W drodze do weta Presto udało się podrapać mnie w ręke - przez kratkę transportera
A weterynarz okazał się... prawie-sąsiadem
Moderator: Estraven

Patti

Alyaa pisze:Czekamy na zdjęcia nowej kici - może warto zaprezentować Ją domkowi, który miał Śnieżka adoptować? Skoro ma podobny charakter to co zaszkodzi?

fiona.22 pisze:Alyaa pisze:Czekamy na zdjęcia nowej kici - może warto zaprezentować Ją domkowi, który miał Śnieżka adoptować? Skoro ma podobny charakter to co zaszkodzi?
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to domek jutro przyjedzie zobaczyć kicię

Okna są z nawiewnikami więc nieotwieralne. Balkon jak zrozumiałam też. Jest wentylacja, więc Państwo ani okien ani balkonu nie otwierają. Szelki będą przygotowane na wypady za miasto. Patti zdecydowanie rekomenduje domek
Weszła w lecznicach nowa promocja Royal Canin Urinary:1,5kg karmy+wiaderko+12saszetek w cenie 1,5kg karmy.Najtańsza karma jest u wetów na Skalistej 40 (z resztą oni jako weci mają też chyba najtańsze usługi w Kielcach).
Od kwietnia otwierają na Klonowej 54 obok Lewiatana bardzo tani sklep zoologiczny-świetnie wyposażony.Moja znajoma go prowadzi aktualnie na ul.Paska na os.Kochanowskiego,ale się przenosi.Zapowiedziała duże promocje na kwiecień:-)Ma bardzo duży wybór karm i akcesoriów i z reguły taniej niż nawet na allegro,nie mówiąc o innych sklepach zool.Sprowadza też wszelkie rzeczy i karmy na zamówienie:-)
No i trzecia sprawa-dla kociarzy:-)
W realu jest promocja do 22.03. kuwet krytych CatIn po40zł+gratis 7litrów żwirku drewnianego gratis:-)

fiona.22 pisze:Jeśli wizyta wypadła dobrze to niech Graisek jedzie![]()
Ale trzeba zapytać jeszcze ciocię Trini co o tym sadzi
Kicia Maja ma sie swietnie. Postanowila spac na poduszce z moja mama, chodzi za rodzicami krok w krok, traktor dziala jej praktycznie non stop. Korzystanie z kuwety opanowala i juz sie w niej nie tarza. Rodzice kicia zachwyceni, o czym postanowili mnie poinformowac tuz przed 8 rano, bo nie mogli sie doczekac

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, kota_brytyjka, sebans i 44 gości