Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 10:16 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Widzę, że znów zaczęłaś bawić się zdjęciami :wink: Bardzo dobrze :D Może i ja zacznę... :oops:

graszka-gn pisze:PPSik z zielonymi krajobrazami bardzo mnie podniósł na duchu

No to może żeby i inni mogli być podniesieni (na duchu) wkleiłam ppsa do wątku moich kotów

Zapraszam :!:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob mar 19, 2011 10:55 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

graszka-gn pisze:
Cześć Myszolandio, zawsze mi bardzo miło witać nowych gości :1luvu:
Persik jest "persowatym" wyciągniętym z pseudohodowli. Nie wiem, co by z nim było, ponieważ wystawiony na świstaku kilka razy "nie schodził" i tylko mizerniał. Na szczęście potem ta pseudohodowla zniknęła z internetu. Nie wiem, jaki udział miała moja interwencja na forum persów, ale w sumie to nieważne.
Ruda - internetowa miłość - forumowa adopcja z Radomska. Naprawdę jest moją perełką i przyjaciółką.
Nieprawdopodobnie dużo uczucia mi okazuje, mimo że ciągle nie przychodzi na kolana ani się nie przytula.

:oops: :oops:

O kurde,to co ten kociak musiał przeżyc 8O
Jakiś udział musiała mieć ta interwencja,dzieki bogu już nie ma tej pseudo
Kiedys przeglądając forum mignął mi temat pseudohodowli,ale nie wchodziłam,bo szukałam innego tematu
Dobrze,że persik trafił do Ciebie,widac jakie cudeńko z niego jest teraz

Musze poczytać wątek od początku,żeby i fotki dopooglądać też i zorientować się w imionach Twoich Cudeniek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 19, 2011 11:51 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Z imionami sprawa "sentymentalna" :wink:
Trikolorka - Ruda, bo tak wołał na nią jej poprzedni opiekun na terenie firmy, gdzie mieszkała (pewnie trochę ze względu na temperamencik).
Persowaty - Cezar, jego "pierwozorem" był rasowy biszkoptowy pers imieniem Klaudiusz naszego nieżyjącego już Przyjaciela. Wtedy ten Pan jeszcze żył, jego dwudziestoletni pupil odszedł przed pół rokiem - chcieliśmy zrobić przyjemność tym imieniem. Niestety Przyjaciel odwiedził Czarka tylko raz, po miesiącu nas osierocił :(

barba50 pisze:Widzę, że znów zaczęłaś bawić się zdjęciami :wink: Bardzo dobrze :D Może i ja zacznę... :oops:

Jak się okazało, do zabawy najbardziej nadają się fotki spiep...ne :P

kalair pisze:Grażynko z kotusiami! Ależ piękne zdjęcia robisz! :1luvu: :1luvu:

Dzięki za komplement ♥♥♥, ponieważ wiem, że zdjęcia są nie najwyższych lotów - robię komórką, bo mam ją zawsze pod ręką przy wózku... na dodatek staram się pamiętać o wyłączeniu flesza.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Sob mar 19, 2011 11:56 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Żartujesz, ze to komórką?! 8O 8O 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob mar 19, 2011 11:58 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Obrazek
Nokia N73 - kupiona specjalnie dla fotek, z drugiej ręki na Allegro, matryca 3MB :D
Miałam bardzo chudy portfel i super doradcę 8)
Ostatnio edytowano Sob mar 19, 2011 14:30 przez graszka-gn, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

graszka-gn

Post » Sob mar 19, 2011 12:04 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

:lol: :lol: :lol: No to zaraz sobie sprawdzę specyfikację. :mrgreen:
Ale zdjęcia bardzo ładne jak na 3 mpx! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 19, 2011 13:50 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

To jednak musze poczytać wątek,bo Ruda to myslałam,ze to ten persik
Pięknoty są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Łoł,dobrze,że zapodałaś tę nokię graszko,bo za niedługo mi chyba przyjdzie zmienić tel. i się rozglądam za czymś fajnym i dobrym,bo ten co mam jesli chodzi o zdjęcia i filmiki to ładnie robi jak jest jasno,bo jak światło albo pochmurno to do kitu to wyłazi
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob mar 19, 2011 13:53 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Sylwia ale to z reguły tak jest.. No telefon jednak to nie aparat :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 19, 2011 14:08 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

kalair pisze:Sylwia ale to z reguły tak jest.. No telefon jednak to nie aparat :P

wiem,ale nie zawsze aparat jest pod ręką,poza tym teraz filmiki jakie nakręcam na jutuba moge wstawiać tylko z telefonu,bo z aparatu cały czas mi wyłazi,że nieznany błąd i po wgrywaniu wtedy jest
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob mar 19, 2011 14:16 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

A, no chyba że tak. Jak widać z fonika mogą być fajne zdjęcia. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 19, 2011 19:47 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Wieczorne zajęcia koedukacyjne :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

graszka-gn

Post » Sob mar 19, 2011 20:18 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Czy Ruda spokojnie mogła nadal leżeć? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 19, 2011 20:25 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

kalair pisze:Czy Ruda spokojnie mogła nadal leżeć? :mrgreen:

Myślę, że mogła. Bo chciała.
Znowu Czarek pod łóżkiem :?:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob mar 19, 2011 20:26 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

No tak, z tego, co doczytałam, to dość ostre wejście kocinka miała. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 20, 2011 1:31 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

Teraz jednak to Czarek napada na Rudą ostro - przeważnie zapędza ją pod szafę.
Na tapczanie panienka umie się obronić - właśnie było parę minut po łapoczynach
i należało okazać swoją wyższość :mrgreen:
Obrazek

graszka-gn

[poprzednia][następna]