POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 0:23 POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

Prowadzę korespondencję z Panem, który chciał ode mnie adoptować Merlinka... niestety dla niego spóźnił się, bo Merlin już wcześniej znalazł dom :)

Zaproponowałam Panu pomoc w znalezieniu pupila, bo jak wszyscy tutaj wiemy, każdy dobry dom jest na wagę złota. Pan wydaje się być rozsądnym człowiekiem :)

Oto opis, jakiego kota szuka:
Interesuje mnie kocur do 3 lat. Preferowany kolor :czarny bądź biały - chociaż może być praktycznie każdego umaszczenia(wiem że tu jest problem - ostatnio oglądałem białego kocura imieniem Ramzes). Wolał bym młodego kastrata. Kot powinien być znośny - miły dla ludzi, wykazujący chociaż niewielką chęć do zabawy. Musi być kuwetowany i czysty. Dobrze by było gdyby nieźle znosił kontakt i innymi kotami oraz psami(ten warunek nie jest koniecznie wymagany).

Zgłaszajcie proszę swoje koty, ja niestety nie mam czasu sama szukać po forum, a szkoda żeby dom się ulotnił :)

Pozdrawiam i czekam na propozycje :kotek:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Sob mar 19, 2011 0:39 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

Obrazek

http://img291.imageshack.us/img291/5899/manolo1.jpg

MANOLO pręgowany srebrny szylkret z różnymi odcieniami szarego; bardzo wrażliwy i delikatny, uwielbia głaskanie; lubi mokrą karmę – karmiony tylko suchą karmą jest osowiały (smakosz:); ma 6 lat, jest wykastrowany.
Wygląda na dużo młodszego i dlatego go podsyłam w pierwszej kolejności :ryk:

Chcesz adoptować? Kontakt do wolontariuszki Oli: carmen201@wp.pl
Telefon: 600 102 243

Wszystkie zwierzaki są zdrowe lub zostaną wyleczone przed adopcją. Wszystkie zostaną odrobaczone i zaszczepione, a także - jeśli jeszcze nie są - wysterylizowane.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 19, 2011 0:53 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

A tu jest przepiękny Łaciak, który już trochę czeka:
viewtopic.php?f=13&t=86659&hilit=%C5%81aciak

Taki podobny do mojego Szogusia, zapadł mi w serce.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob mar 19, 2011 0:55 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

Cynamon, biały przyprószony.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Dogaduje się z kotami. Ma potencjał, ale to kot, nad którym trzeba popracować, bo póki co mieszka na strychu. Jednak wszystkie strychowce wyszły na koty, Cynamon jest jednym z ostatniej trójki, która ciągle szuka...

KONTAKT Agnieszka:
606 363 931
aggor@poczta.onet.pl

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 19, 2011 9:00 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

U mnie siedzi Gacopyrcio. Cały czarny. Ma 11 miesięcy. Wykastrowany. Tylko Gacek musi iść do domu z innymi kotami. Samotnie przerodzi się w grubego kanapowca. Bawić się lubi, ale na kolanach siedzieć nie będzie.
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Adopcja przez Koci Pazur.
Więcej albo w moim wątku (link w podpisie), albo w wątku na Kocim Pazurze:
http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1211&start=0

Jego siostra już znalazła dom.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Sob mar 19, 2011 9:41 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

Ja mam Czarnego Stefana.
Stefan ma ok. 9 m-cy.
Jeszcze niekastrowany.
Kotek niezwykle miły, uwielbia człowieka.
Lubi się bawić. Jest delikatny, w zabawie nigdy nie używa pazurków.
Kocha koty, wiec na dokocenie się nadaje.
Wg mnie to idealny kociak.
Oto i Stefan

Obrazek Obrazek Obrazek

Mam tez do adopcji okołopersice - Kokę.
Koka jest wysterylizowana.
Młoda, ok. 3 lat.
Cudowna kitunia. Spokojna, ułożona - no prawdziwa księżniczka.
Tak wygląda Koka :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Stefan i Koka mieszkają w Lubinie.
Gdyby co, z transportem nie będzie problemu :)

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob mar 19, 2011 10:30 Re: POTENCJALNY DOM, ZGŁASZAJCIE PASUJĄCYCH PODOPIECZNYCH :)

pierwsze koty za płoty :ryk:

zobaczymy, czy któreś wpadnie Panu w oko, jakby co to wyślę mu następnego mejla z kolejnymi propozycjami :D

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29