Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 10:47 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Moje kocury...
Marzę o tym , żeby je odjajczyć.

W nocy Willuś postanowił mnie obudzić...chyba sprawdzał czy śpię i czy może się koło mnie położyć...
Poskubał mnie po brwiach-udaję, że śpię, jedno oko mam troszkę otwarte- siedzi i się patrzy, myśli, ździelił mnie łapą... Dalej nic nie
robię :) to zrobił najnieulubieńszą rzecz z możliwych... polizał mnie swoim szorstkim jęzorem po powiece, AAła...
Twardo dalej nic nie robię, to postanowił zjeść moje oko :ryk: tym razem obróciłam głowę, a on połozył się i zasnął :) agent :) mógł z miejsca powiedzieć "obróć się " :) może miałam nieświeży oddech :)

Rejcia szatan śpi :)

Nowy , wczorajszy nabytek, jeszcze nie ma imienia :) jest dziewczynką :) z wieeeeelkimi oczkami :)
Siedzi pod kanapą, razem z Tequilą, Zohanem, Zytką/Zenią :)
Muszkieterzy oblegli piec, bo zimno i napaliłam :)
Tinka z Minią szczunem śpią na łóżku.

Cisza, nic się nie dzieje... 11 kotów i pustostan... nie ma tupania łapek, z czego myślę ,że najbardziej sąsiadka zadowolona :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt mar 18, 2011 12:16 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Juz 11... patrzec, a zaraz bedziesz miec parszywa 12stke :lol:
Nowy nabytek bedzie juz na A... ? :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt mar 18, 2011 12:22 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Agor-ia pisze:Juz 11... patrzec, a zaraz bedziesz miec parszywa 12stke :lol:
Nowy nabytek bedzie juz na A... ? :D

Tak :)

seja

Post » Pt mar 18, 2011 12:24 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

A Kota Simona "Wake up" oglądałaś...?
http://www.noob.us/humor/cat-wake-up/
Nie narzekaj na lizanie :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt mar 18, 2011 12:28 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

taizu pisze:A Kota Simona "Wake up" oglądałaś...?
http://www.noob.us/humor/cat-wake-up/
Nie narzekaj na lizanie :mrgreen:

:) Jasne , że oglądałam :D
Ja się czasami tak czuję :) jak mam dużo młokosów na DT :) Jędrek-mój brat, tak się czuje częściej :) nie wiedzieć czemu , po nim lubią skakać najbardziej :)

Nowa kica dostała imię : Alva ( z hiszpańskiego : czarny ) , bo jest czarniusieńka jak smoła :)

seja

Post » Pt mar 18, 2011 12:30 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

seja pisze:Nowa kica dostała imię : Alva ( z hiszpańskiego : czarny ) , bo jest czarniusieńka jak smoła :)

Zaczynasz alfabet od początku :ryk:
Alva - bardzo ładnie.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt mar 18, 2011 12:33 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

mpacz78 pisze:
seja pisze:Nowa kica dostała imię : Alva ( z hiszpańskiego : czarny ) , bo jest czarniusieńka jak smoła :)

Zaczynasz alfabet od początku :ryk:
Alva - bardzo ładnie.

Cóż zrobić :) nie ma innych liter :)
Ciekawa jestem na jakiej literce w tym roku skończę...

seja

Post » Pt mar 18, 2011 12:42 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Moje kitki lubia łazić po mnie, ale nie gryzą.
Jedna, jak temperatura spada poniżej 22 stopni, regularnie sypia na mnie grzejąc 6 kg doopki, zmarźluszek, a druga próbuje mi - śpiacej czasem wcisnąć do ręki linkę, którą kocha się ze mną bawić :D

taizu

Post » Pt mar 18, 2011 13:45 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Poniedziałek 19.00-20.00, jakoś tak.
Mratawoj od trzech nocy wyje na dachu. Ustawi się skubany na oknie dachowym i wyje. Jakos wyczaił, że najlepsza akustyka jest, jak wyje na górze okna. Więc wyje i wyje na tym dachu, a słychać, jakby wył z poduszki do ucha. I naet kapciem nie można w dziada rzucić, bo szyba zespolona w oknie droga bardzo...
To na kij myśmy tą dziurę w ścianie wywalali, montowali kocią klapkę i znosili przeciągi z niej płynące ? Żeby kociego wycia po nocach słuchać ?

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt mar 18, 2011 13:49 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(6)

Mrata pisze:Poniedziałek 19.00-20.00, jakoś tak.
Mratawoj od trzech nocy wyje na dachu. Ustawi się skubany na oknie dachowym i wyje. Jakos wyczaił, że najlepsza akustyka jest, jak wyje na górze okna. Więc wyje i wyje na tym dachu, a słychać, jakby wył z poduszki do ucha. I naet kapciem nie można w dziada rzucić, bo szyba zespolona w oknie droga bardzo...
To na kij myśmy tą dziurę w ścianie wywalali, montowali kocią klapkę i znosili przeciągi z niej płynące ? Żeby kociego wycia po nocach słuchać ?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

seja

Post » Pt mar 18, 2011 21:58 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(11)

Zdaje się, że literka B też już w użyciu?

taizu

Post » Pt mar 18, 2011 22:05 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(11)

Asia pochwal się jak tam żłobek.
Widzę, że lubisz tą swoja specjalizację żłobkową.
Ja szczerze mówiąc wolę dorosłe koty, najlepiej czarne i "jasiowate" to mogłaby być moja specjalizacja.
Ale póki co przybyło mi burasów, ale to i tak nie najgorzej bo burasy lubię zaraz po czarnistych.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob mar 19, 2011 10:13 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(11)

mpacz78 pisze:Asia pochwal się jak tam żłobek.
Widzę, że lubisz tą swoja specjalizację żłobkową.
Ja szczerze mówiąc wolę dorosłe koty, najlepiej czarne i "jasiowate" to mogłaby być moja specjalizacja.
Ale póki co przybyło mi burasów, ale to i tak nie najgorzej bo burasy lubię zaraz po czarnistych.

Aga Marczak właśnie mi wiezie :) mamuśkę z 4ką :)

Jedno co mnie strasznie martwi u tych 4dniowych, a w zasadzie 5cio już teraz, to wieeeelgachne pchły 8O pierwszy raz od nie wiem kiedy widzę pchły... ostatni raz chyba widziałam u Maćka... pierwszego tymczasa...
Nawet Hoga i Gaga nie miały pcheł...

Maluchy grzecznie się zachowywały, wstawałam... w sumie to nie wstawałam , bo nie spałam ...

Kociaki są dwa ,jak już wszyscy wiedzą - czarnobiała laska, żarta jak nie wiem co :) ciągnie smoka , że aż przecieram oczy z wrażenia, bo na spółę z bratem , na jedno karmienie wytrąbili prawie 30ml... z czego ona zdecydowaną większość.
Podoba mi się Bia :)

Białorudy facet :) głooośny :) jeszcze myślę nad imieniem

I jak Aga przywiezie nowe 5 sztuk...to będę na literce C :)

Cała piątka czarna :)

seja

Post » Sob mar 19, 2011 10:37 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(11)

seja pisze:Kociaki są dwa ,jak już wszyscy wiedzą

Ja sie czuje zdezorientowana, bo nic nie wiem :ryk:
Skad u Ciebie nagle dwa kocieta butelkowe ? 8O :lol:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob mar 19, 2011 10:50 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(11)

Agor-ia pisze:
seja pisze:Kociaki są dwa ,jak już wszyscy wiedzą

Ja sie czuje zdezorientowana, bo nic nie wiem :ryk:
Skad u Ciebie nagle dwa kocieta butelkowe ? 8O :lol:

Haha :) przejrzyj moje posty :)

seja

[poprzednia][następna]