Ja za to wymiekam ,jak trzeba opatrzyc zwierzatko -z kazdym glupstwem gnam do weterynarza.....kazdy nadaje sie do czegos innego ,lubie swoja prace ,ale przez liczne reformy zrobilo sie wariatkowo .....mam 11 klas w etacie....to oznacza ,ze by dzieci z prawdzic z danego dzialu,a tylko do klasoweks ie ucza -musze je zrobic w 11 klasach z danego dzialu-stad wariatkowo.
A jak Bonifacy? Zjadaja mu karme ? Konkurencja pewnie dziala-mojemu Guciowi wszyscy wyjadaja sensitivity

Ale zauwazylam ,ze madre moje kociska....Rys czasem przegryzie chrupke ,ale woli TOTW, Smakusia przegryzie i to i to ,Gucio zas odkad wrocil sensitivity-to na nim sie skupia-oczywiscie natychmiast jego q sie poprawily.Wrazliwiec -dostal kawalek mieska kurczakowego gotowanego -on i Smakusia poakazly ,ze to fuj fuj jest

Rys pogrzebal łhapka ala chochla-wola surowizne-ale Guciowi nie sluzy i amsz Ci los

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.