Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 16:14 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

spoko, do mnie odezwał się jakiś pan z chomiczówki, 6 ciężarnych
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 18, 2011 16:44 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

piotr568 pisze:A do mnie odezwała się karmicielka z Gocławia, od Alix, też jest tam coś znowu do łapania. :roll: Kurcze, całą zimę był spokój, a teraz jakieś szaleństwo łapankowe się zrobiło :twisted: :twisted:

A właśnie myślałam, żeby się odezwać do babki i spytać, czy coś w stadzie nie przybyło :twisted: - sama się znalazła :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt mar 18, 2011 17:24 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

jopop pisze:Zeżarło mi chyba stare konto na gazecie. Jak rozumiem - ona skontaktowała się z nami przez FB - ja się tam gubię kompletnie. Na pewno nie ja jej odpisywałam, trudną sztukę odpisywania na PW opanowałam niedawno - i też niekompletnie :)

Napisz jej proszę wiadomość:

Witaj, tu JOKOT. Pożyczenie klatki-łapki jest możliwe, acz ze względu na nasz grafik łapankowy - dość karkołomne logistycznie. Przepraszam za brak odzewu na FB, mamy tam pewne problemy techniczne. Spróbujemy pomóc, skontaktuj się z nami proszę mailowo: jokot@jokot.pl

To już po kłopocie :twisted: Właśnie przyjęłam całkiem nowego użytkownika o nicku joanna.popko :mrgreen: To pewnie Ty 8) :ryk:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt mar 18, 2011 17:45 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

seidhee pisze:Kochani, na gazetowym forum skarży się jakaś dziewczyna, że obiecaliście jej klatkę-łapkę pożyczyć i zapomnieliście. Jakaś zaawansowana ciężarówka do zgarnięcia :( na Starym Mieście. Dziewczyna umówiła się w Koterii na przyszły tydzień. Nigdy nie łapała. Podobno tam jest więcej kotów do ciachnięcia.

Nie mogę odpisać na tamtym forum, bo nie jestem członkiem grupy.
Dziewczynie odpisywała ja, zgłosiła się jakiś czas temu i sygnalizowała potrzebę wyłapania około 10 kotów do zabiegów. Pytała o możliwość pomocy, zaoferowałam ją. Zapytałam kiedy planuje łapać, odpisała, że jest w tej chwili chora, jak się wyleczy, to się odezwie. I na tym temat się urwał.
Potem odezwała się do nas jeszcze 1 czy 2 razy w innej zupełnie sprawie, o łapance nie wspomniała.
Tak, jak napisała Asia - grafik łapankowy mocno napięty mamy teraz, ale może jakoś da się to wszystko pogodzić.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt mar 18, 2011 18:34 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

barba50 pisze:To już po kłopocie :twisted: Właśnie przyjęłam całkiem nowego użytkownika o nicku joanna.popko :mrgreen: To pewnie Ty 8) :ryk:

to przyjmij mnie jeszcze jako fundacja.jokot :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Pt mar 18, 2011 19:03 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Aleba pisze:
seidhee pisze:Kochani, na gazetowym forum skarży się jakaś dziewczyna, że obiecaliście jej klatkę-łapkę pożyczyć i zapomnieliście. Jakaś zaawansowana ciężarówka do zgarnięcia :( na Starym Mieście. Dziewczyna umówiła się w Koterii na przyszły tydzień. Nigdy nie łapała. Podobno tam jest więcej kotów do ciachnięcia.

Nie mogę odpisać na tamtym forum, bo nie jestem członkiem grupy.
Dziewczynie odpisywała ja, zgłosiła się jakiś czas temu i sygnalizowała potrzebę wyłapania około 10 kotów do zabiegów. Pytała o możliwość pomocy, zaoferowałam ją. Zapytałam kiedy planuje łapać, odpisała, że jest w tej chwili chora, jak się wyleczy, to się odezwie. I na tym temat się urwał.
Potem odezwała się do nas jeszcze 1 czy 2 razy w innej zupełnie sprawie, o łapance nie wspomniała.
Tak, jak napisała Asia - grafik łapankowy mocno napięty mamy teraz, ale może jakoś da się to wszystko pogodzić.

witam, to moj pierwszy wpis tutaj, ale Wasze poczyniania sledze juz jakis czas i 1% podatku rowniez na to przeznaczylem. Na lapankach nie znam sie, jestem w tym temacie zupelnie zielony, ale jesli bedziecie cos robic na starym miescie dajcie prosze znac, mieszkam tam, wiem gdzie sa koty, moze bede mogl jakos pomoc.
pozdrawiam

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 18, 2011 19:04 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

jopop pisze:to przyjmij mnie jeszcze jako fundacja.jokot :twisted:

Zrobione :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt mar 18, 2011 19:38 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

sebow - miło Cię widzieć w wątku :)

Basiu - dzięki! Od razu prośba - jakbyś widziała, że ktoś na Zakątku coś chce od JOKOTa - podawaj nasz adres fundacyjny jokot@jokot.pl albo mój prywatny jopop@wp.pl - te 2 regularnie sprawdzam!

kontakt z nami przez FB jest mocno utrudniony, bo z nas trzech tylko Aleba z grubsza orientuje się w co tam klika :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Pt mar 18, 2011 21:21 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

czy ktoś ma możliwość drukowania większej ilości stron w kolorze nieodpłatnie? Chodzi o dodruk plakatów i ulotek, bo jakoś strasznie szybko się rozchodzą...
Obrazek

jopop

Post » Pt mar 18, 2011 21:29 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

jopop pisze:czy ktoś ma możliwość drukowania większej ilości stron w kolorze nieodpłatnie? Chodzi o dodruk plakatów i ulotek, bo jakoś strasznie szybko się rozchodzą...

rozchodzą się szybko, ale jeśli ktoś zechce porcję do rozprowadzania, to chętnie przekażę :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 18, 2011 22:09 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Mogęż ja podrukować, ale po prostu na laserówce, nie na takim pięknym papierze, jak Wasze ulotki.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob mar 19, 2011 18:46 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Poznajecie? ;)

Obrazek Obrazek
Obrazek

jopop

Post » Sob mar 19, 2011 19:28 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

ja też nie i już się zastanawiam jak bardzo powinnam się wstydzić 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob mar 19, 2011 19:33 Re: Fundacja "JOKOT" - ujawniamy się :)

Możemy we dwie pójść na pieszą pielgrzymkę do Jopop, w workach pokutnych i z biczami... :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]