Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:A do mnie odezwała się karmicielka z Gocławia, od Alix, też jest tam coś znowu do łapania.Kurcze, całą zimę był spokój, a teraz jakieś szaleństwo łapankowe się zrobiło
![]()
jopop pisze:Zeżarło mi chyba stare konto na gazecie. Jak rozumiem - ona skontaktowała się z nami przez FB - ja się tam gubię kompletnie. Na pewno nie ja jej odpisywałam, trudną sztukę odpisywania na PW opanowałam niedawno - i też niekompletnie
Napisz jej proszę wiadomość:Witaj, tu JOKOT. Pożyczenie klatki-łapki jest możliwe, acz ze względu na nasz grafik łapankowy - dość karkołomne logistycznie. Przepraszam za brak odzewu na FB, mamy tam pewne problemy techniczne. Spróbujemy pomóc, skontaktuj się z nami proszę mailowo: jokot@jokot.pl
seidhee pisze:Kochani, na gazetowym forum skarży się jakaś dziewczyna, że obiecaliście jej klatkę-łapkę pożyczyć i zapomnieliście. Jakaś zaawansowana ciężarówka do zgarnięciana Starym Mieście. Dziewczyna umówiła się w Koterii na przyszły tydzień. Nigdy nie łapała. Podobno tam jest więcej kotów do ciachnięcia.
barba50 pisze:To już po kłopocieWłaśnie przyjęłam całkiem nowego użytkownika o nicku joanna.popko
To pewnie Ty
![]()
Aleba pisze:seidhee pisze:Kochani, na gazetowym forum skarży się jakaś dziewczyna, że obiecaliście jej klatkę-łapkę pożyczyć i zapomnieliście. Jakaś zaawansowana ciężarówka do zgarnięciana Starym Mieście. Dziewczyna umówiła się w Koterii na przyszły tydzień. Nigdy nie łapała. Podobno tam jest więcej kotów do ciachnięcia.
Nie mogę odpisać na tamtym forum, bo nie jestem członkiem grupy.
Dziewczynie odpisywała ja, zgłosiła się jakiś czas temu i sygnalizowała potrzebę wyłapania około 10 kotów do zabiegów. Pytała o możliwość pomocy, zaoferowałam ją. Zapytałam kiedy planuje łapać, odpisała, że jest w tej chwili chora, jak się wyleczy, to się odezwie. I na tym temat się urwał.
Potem odezwała się do nas jeszcze 1 czy 2 razy w innej zupełnie sprawie, o łapance nie wspomniała.
Tak, jak napisała Asia - grafik łapankowy mocno napięty mamy teraz, ale może jakoś da się to wszystko pogodzić.
jopop pisze:to przyjmij mnie jeszcze jako fundacja.jokot
jopop pisze:czy ktoś ma możliwość drukowania większej ilości stron w kolorze nieodpłatnie? Chodzi o dodruk plakatów i ulotek, bo jakoś strasznie szybko się rozchodzą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 127 gości