Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotx2 pisze:coś nowego od wczoraj
ASK@ pisze:kotx2 pisze:coś nowego od wczoraj
a jak myślisz.
J.D. pewnie wciąż czeka na odpowiedź.
kotx2 pisze:ASK@ pisze:kotx2 pisze:coś nowego od wczoraj
a jak myślisz.
J.D. pewnie wciąż czeka na odpowiedź.
mysle ,że nic nowegoza nidlugo minie miesiąc
to jakaś paranoja
ASK@ pisze:Już dawno byłby kocio w DT. Wiem,powtarzam sie.Ale tyle okazji mineło. Żal kota tylko.
CatAngel pisze:ASK@ pisze:Już dawno byłby kocio w DT. Wiem,powtarzam sie.Ale tyle okazji mineło. Żal kota tylko.
I zapewne wiele okazji jeszcze miniea pogoda brzydka
kotx2 pisze:cisza ,nie wiem co lepsze cisza czy bełkot autora wątku![]()
ASK@ pisze:i co cisza?
Zimno i wietrzno u nas.Jak chory i chudy kot daje sobie rade w taka pogodę ? Znów przepadł kolejny dzień. Taki wazny dla kota. Jak widac nie dość dla jego pana.Minął miesiąc i nic. tylko puste słowa ,agresja a żadnych konkretów ze strony opiekuna. Jak chorągiewka na wietrze tyle zdań i wahań emocjonalnych u Heldemana7.
Mam ciągle watpliwosci czy to wszystko prawda. Bo nikt nie powinien tak sobie pogrywac z życiem. Z nami, trudno. Ale wpierw błagac o ratunek, potem jak jest obrażac sie kolejne razy na chcących tą pomoc dac to już nie jest normalne.
To chyba troll.
ASK@ pisze:kotx2 pisze:cisza ,nie wiem co lepsze cisza czy bełkot autora wątku![]()
ja wiem. Kot w dobrych rękach po miesiącu gonienia autora w piętke.Mozę by wreszcie pomyślał o kocie a nie o swoim ego. Co temu kotu jest,że tak swiatu nie chce go pokazac obrażając się w strategicznych sytuacjach? Bardzo wygodne podejscie.
J.D. pisze:Ja wierzę,że kot jest i potrzebuje pomocy;może ktoś z Wa-wy pojechałby po niego za zwrot kosztów paliwa?ASK@ poradziła aby umieścić kocurka w Boliłapce ...tylko ten transport...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości