[Białystok10]polany kwasem,poraniony :( s.95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 12:25 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

plinka pisze:
kassja pisze: Zresztą w moim najbliższym otoczeniu też kręcą kółka na czole.

Mój wykładowca kręcąc kółko na czole mówi tak: "Każdy ma swoje kółko zainteresowań." :D

ten tekst mnie rozwalił :ryk: to ja mam wiele takich kółek :ok:

Dziś obejrzałam filmik
http://www.tvp.pl/bialystok/edukacja/ko ... 11/4149321

Nonoo.... a największą gwiazdą ekranu jest mały kociarz :)

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Czw mar 17, 2011 13:49 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

gagga pisze:Dziś obejrzałam filmik
http://www.tvp.pl/bialystok/edukacja/ko ... 11/4149321

Nonoo.... a największą gwiazdą ekranu jest mały kociarz :)

i ja w końcu obejrzałam - Aga, chylę czoła 8) nie znałam Twoich wszystkich zdolności, teraz wiem, że jesteś baaaardzo medialną osobą, a telewizja to Twój żywioł :mrgreen:
a Krzysio??? Krzysio był booooski!!!! 8)
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2011 19:38 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw mar 17, 2011 19:33 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

:oops: :oops: :oops:
no camon. Ja nie chciałam :oops: Tj jak widzicie moje koty wpadły w samouwielbienie :D A mogły to być dowolne koty bo mogli kręcić wszystkie chętne...

Wczoraj rozmawiałam sobie z pania, która wykombinowała, że odda nam koteczkę w ciązy, żeby kociaczki sobie odchowała. Taaa...Pani była nieco oburzona, kiedy jej powiedziałam, że ciąć co się rusza i tyle. Ale umówiła kotkę na jutro i oby wycięła bo kociaczki rozkoszne to nam się jeszcze koszmarach najgorszych śnić będą już wkrótce. Powiało optymizmem, nie ma co...
Prosiłam Jani żeby kotę pani przechowała (wiadomo, pani "nie może") a potem wymyśliłam, że tam może jaki wirus siedzieć w piwnicy więc udało mi się zorganizować Uli popołudnie z lampą. Się dziewczyna przynajmniej odkazi 8)
Ech, sezon już wkrótce :( a tak pięknie było...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw mar 17, 2011 19:41 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

aga&2 pisze::oops: :oops: :oops:
no camon. Ja nie chciałam :oops: Tj jak widzicie moje koty wpadły w samouwielbienie :D A mogły to być dowolne koty bo mogli kręcić wszystkie chętne...

dobra dobra, widać było że chciałaś :twisted:
dowolne koty?? mi w tej kwestii nikt nic nie powiedział... i dobrze, bo mój miły mąż pewnie pognałby mnie z domu :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw mar 17, 2011 19:44 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

Mnie się najbardziej podobała mina Noki :twisted:
I dla kontrastu uradowany Krzyś :D
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw mar 17, 2011 19:47 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

Się nie śmiejcie :twisted:
Mały kociarz za mocno wszedł w rolę i karmiłby kotki przy każdym pobycie w kuchni. Jak matka mówi, że kotki nie są głodne to jest awantura. Kotki oczywiście skwapliwie z tego korzystają omdlewając z głody u jego stóp już 15 minut po posiłku :twisted:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw mar 17, 2011 20:07 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

ależ nikt się nie śmieje!!! Krzyś bezapelacyjnie był "de best of de best" :mrgreen: szczególnie gdy pokazywał, jak głaskać kotka :mrgreen:
i rzeczywiście zawieszona Nokia była boska :twisted:
Ostatnio edytowano Pt mar 18, 2011 8:58 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw mar 17, 2011 21:40 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

super filmik wzruszający :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt mar 18, 2011 15:39 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

O rety, wspaniały filmik. :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Pt mar 18, 2011 17:48 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

Dzisiaj rano brygada łapiąca capnęła 2 kotki do sterylki. Jeszcze zostały 2. Trzymajcie kciuki :ok: bo jutro powtórka z rozrywki.
Cale stadko mieszka nad Białką pod metalowym garażem "blaszkiem", na gołej ziemi. Jak te biedy przetrzymały tą straszną zimę?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt mar 18, 2011 19:12 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

Witam drogie Kociary :)

Tak zaglądam sobie cichaczem na Wasze forum i z ciekawością podczytuję, co się dzieje u Was i Waszych kotków. Chciałam napisać, że bardzo popieram Waszą inicjatywę i podziwiam to, co robicie dla zwierzaków. Jesteście wszystkie niesamowitymi Kobietami, które potrafią się poświęcić dla tych, których inni nawet nie zauważają, albo nie chcą widzieć. Sama wzięłam od Was już jednego kotka i jednego od Pani Joanny z Sokółki.

Po cichu marzę sobie, że może i mi kiedyś uda się otworzyć Dom Tymczasowy dla kotków i pomagać im.

Na razie trzymam za Was i Waszą działalność bardzo mocno kciuki i życzę powodzenia w tym, co robicie.

Pozdrawiam serdecznie :)
Nie istnieją koty zwyczajne.

Colette

Chogalinka

Od: Wto paź 05, 2010 12:26

Post » Pt mar 18, 2011 19:25 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

EithelAmarth pisze:
Po cichu marzę sobie, że może i mi kiedyś uda się otworzyć Dom Tymczasowy dla kotków i pomagać im.

To nie takie trudne. Wystarczy otworzyć drzwi i wpuścić którąś z nas z pełnym transporterkiem. Potem cichutko oddalimy się z pustym transporterkiem. I już bedziesz DOMKIEM TYMCZASOWYM :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt mar 18, 2011 19:28 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

ode mnie jest rudzielec "Ptyś" :1luvu: ten od niki z piwnicy

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt mar 18, 2011 20:03 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

kassja pisze:
EithelAmarth pisze:

To nie takie trudne. Wystarczy otworzyć drzwi i wpuścić którąś z nas z pełnym transporterkiem. Potem cichutko oddalimy się z pustym transporterkiem. I już bedziesz DOMKIEM TYMCZASOWYM :mrgreen:

hehehe podoba mi się pomysł :D

Colette

Chogalinka

Post » Pt mar 18, 2011 20:06 Re: [Białystok10]Drugie puchate cudo:) s.8

J.D. pisze:ode mnie jest rudzielec "Ptyś" :1luvu: ten od niki z piwnicy

Rudzielec zachowuje się już tak, że nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że mógł mieszkać w piwnicy. Wie co to kanapa, co to łóżko, co to firanki (z tego ostatniego najmniej się ciesze) :P W każdym razie spanie na kanapie czy na świeżej pościeli to jego ulubione zajęcie. Wczoraj chciałam sobie gazetę w łóżku poczytać, TŻ był w pracy (pilne zlecenie) i myślałam, że się zrelaksuję z Twoim Stylem. Nie minęła minuta, obsiadły mnie oba. Najpierw oczywiście głaskanie, potem się ułożyły spać, ale Niuniek vel Słoniś stwierdził, że małego trzeba umyć i zaczęły się nawzajem wylizywać. Póśniej Ptysio ułożył się na plecach i poszedł spać :) Urocze są.

Colette

Chogalinka

[poprzednia][następna]