Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 16:37 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

No to za zdrówko Edisonka :piwa:
A mną się nie przejmujcie bo ja jestem panikara jak ta lala :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt mar 18, 2011 16:43 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Jus87 pisze:A mną się nie przejmujcie bo ja jestem panikara jak ta lala :mrgreen:

to pewnie możemy sobie podac ręce... to strasznie ciężkie do życia, także dla innych zapytaj Mruskowo o moja białaczkową paranoję to zobaczysz.. :oops: :oops: :oops: Jutro idę z Notką i od wczoraj się denerwuję, a ona dziś jakoś pomiaukuj ewięc pożywka dla mojej panikowatości jest cuudna.. :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 18, 2011 17:25 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

a ja mam dziś obiecane zdjecia Malwinki :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ale wiecie że Żabik się przeziębił :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 18, 2011 18:26 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Pewnie go Malwinka z poduch przegoniła :)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt mar 18, 2011 20:20 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

no,pewnie tak :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a Edisia już nie bulgocze :D ale za to się drapnęła (leciutko) :roll: pewnie z tych nerw że jej coś w brzusiu harcowało :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt mar 18, 2011 20:25 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 18, 2011 22:17 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Cieszę się, że Edisi już nie bulgocze ;)) Pewnie espumisan jej pomógł!
Obrazek

Jus87

Post » Sob mar 19, 2011 11:25 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Biedna Edisia. :oops: A na Marzenia11 panikarstwie to ja bym się mogła habilitować :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob mar 19, 2011 11:28 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Mruśkowo oby Marzenia dzisiaj znowu wyszła na panikarę :D życzę jej tego z całego serca :piwa:
Obrazek

Jus87

Post » Sob mar 19, 2011 11:29 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Rany boski :!: Oby :!:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob mar 19, 2011 12:26 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Marzenia dzwoniła do mnie coś między 1-szą a 2-gą że ten czarny z chorą szczęką się pokazał :ok: :ok: :ok: ambitnie go łapie bo chce zjeść a oczywiście nie moze bo ma buziaka przestawionego :roll:

Edisia bez zmian-troszkę bulgocze,je ładnie,humorek swietny i obłazi jak ta lala.
Espumisan easy dostała.

Cała noc koncertowała Melka i Belka-chyba mają zawody w śpiewie operowym :ryk: :ryk:

Carlito coraz bardziej czuje się w sypialni "u siebie"-kładzie się pod kołdrę w całości i zasypia a ty się człowieku :
1)nie ruszaj bo to wnerwia kota :!: ,
2) martw czy się nie udusi :roll: ale nie sprawdzaj- bo to wnerwia kota :mrgreen:
Trudno powiedzieć żebyśmy byli wyspani zwłaszcza że te dwie wyją za drzwiami i zwłaszcza ze ja mam przecież uczulenie na koty i jak kot śpi z nami to tak do 5-tej rano charcholę gorzej jak Edwarda.. :twisted: ]
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ,chociaż wcale to śmieszne nie jest 8)

smarti

Post » Sob mar 19, 2011 12:34 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Wracam od weta-to jednak serduszko ale zmiany sa subtelne. Czekam na opis radiologa-ńpis subtelnych zmian w plucach mogacych wlasnie swiadczyc o sercu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob mar 19, 2011 12:37 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Marzenia-czy to ta kardiomiopatia przerostowa czy jak jej tam?

bo to jak się zauważy to się podobno swietnie leczy-w sensie że kot może zyć i zyć.

smarti

Post » Sob mar 19, 2011 12:58 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Czyli Marzeniu wszystko będzie dobrze :ok: i nie denerwuj futer swoimi obawami bo je to tylko wkurza tak?? :mrgreen:
Obrazek

Jus87

Post » Sob mar 19, 2011 13:40 Re: Kicie u Smarti3-..rezydenci pomagają w pracach ogrodowych !!

Trisia wraca :D

Pani dzwoniła że to była nieprzemyślana decyzja,że czuje że nie polubi kotka i że chce ją oddac.
jadę więc po Trisię

smarti

[poprzednia][następna]