pozytywka pisze:chyba, ze ktos preferuje BARFa, to wtedy przemrozić
Do zamrażalnika też się pchają, bo wiedzą, że tam pełno mięcha dla nich - bo my własnie z tych BARFujących (częściowo)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:chyba, ze ktos preferuje BARFa, to wtedy przemrozić
Kasia9191 pisze:moja kotka tez tak robi! dokładnie tak samo! przychodzi z zabawką w pyszczku, piszczy i się na mnie gapi... ale bawić się nie chcewięc zazwyczaj ja zabieram zabawke, rzucam do innego pokoju, potem sama po nią ide, znowu rzucam i tak w kółko... a kot bezczelnie lezy po srodku trasy tej zabawki i tylko rusza głową
więc raczej nie o to jej chodzi
z mamą wielokrotnie próbowalysmy wymyslic o co jej moze chodzic i stanęło na tym, że po prostu chce zwrócić na siebie uwagę... takie wiecie "Nie chce mi sie bawić, ani byc miłą, ale i tak się mną zachwycaj"
Dzika_Figa pisze:Kasia9191 pisze:moja kotka tez tak robi! dokładnie tak samo! przychodzi z zabawką w pyszczku, piszczy i się na mnie gapi... ale bawić się nie chcewięc zazwyczaj ja zabieram zabawke, rzucam do innego pokoju, potem sama po nią ide, znowu rzucam i tak w kółko... a kot bezczelnie lezy po srodku trasy tej zabawki i tylko rusza głową
więc raczej nie o to jej chodzi
z mamą wielokrotnie próbowalysmy wymyslic o co jej moze chodzic i stanęło na tym, że po prostu chce zwrócić na siebie uwagę... takie wiecie "Nie chce mi sie bawić, ani byc miłą, ale i tak się mną zachwycaj"
Cieszę się, że nie jestem osamotniona za swoim "przypadkiem", choć i nie zazdroszczę, bo to frustrujące, jak się nie wie, czego kot chce. Ja mam straszne poczucie winy, że nie rozumiem...
Może też spróbujesz zjeść zabawkę?
Conchita pisze:Jakie piękne kotySame cuda
Boska tri, czarny to się rozumie samo przez się, że piękny
Ten szary (niebieski) chłopaczek to jest rasowy jakiś, czy europejski z takim cudnym umaszczeniem?
Kasia9191 pisze:no okej, moge spróbować zjeśćtylko jak ja potem rozpoznam, że jej sie to spodobało?
btw. czy tylko kotki tak robią? czy jakiś kocur tez się znajdzie?
Dzika_Figa pisze:Pamiętajcie!
Przed jedzeniem, kota należy ugotować
lub ewentualnie upiec...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 145 gości