Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Łańcucha na szyi
dagaidarek pisze:dziękuję za odpowiedź o Laosiu i Baltku. Być może Mania ma takie problemy, bo była jednak najstarszym kotkiem od Pani Teresy. Wiem, że była znaleziona na dworcu głównym PKP, ale kiedy i w jakim stanie trafiła do pani Teresy ...??
Ta wydzielina z oczu zmieniła ostatnio swoją konsystencję, jest jej wyraźnie mniej. Jeszcze trochę poczekam, zanim zacznę interweniować.
pozdrawiam serdecznie
zzuzu pisze:dagaidarek pisze:dziękuję za odpowiedź o Laosiu i Baltku. Być może Mania ma takie problemy, bo była jednak najstarszym kotkiem od Pani Teresy. Wiem, że była znaleziona na dworcu głównym PKP, ale kiedy i w jakim stanie trafiła do pani Teresy ...??
Ta wydzielina z oczu zmieniła ostatnio swoją konsystencję, jest jej wyraźnie mniej. Jeszcze trochę poczekam, zanim zacznę interweniować.
pozdrawiam serdecznie
trzymamy kciuki za Manie. i prosimy o kciuki za Leosia, żeby znalazł dobry, odpowiedzialny domek (i za mnie, że jak już się taki znajdzie, żebym nie ryczała przez tydzień ...
)
jessi74 pisze:mawin wiezie do Wrocławia dwa 4 miesięczne kociaki wyrzucone na ulicę, śliczne oswojone, kotki mają dom tymczasowy od środy
baaaaardzo pilnie potrzebujemy tymczasowy DT od dzisiaj wieczór na dwie - trzy doby!!!! baaardzo prosimy.... może ktoś użyczy pokoju, czy łazienki....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości