Ciepła pisze:
trza kupic ciotce Danusi okularki![]()
,mam

ale nie pamiętam ,gdzie położyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Darczyńcy 800km ode mnie na zachód. Raczej powtórki nie będzie.
a skąd wiesz
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Ciepła pisze:persik Persil z łodzkiego schronu tez zmarl..
ten co ostatnio przyjechał?????![]()
![]()
ten![]()
![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
,mam![]()
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:dzieki za przepis![]()
Jejuniu ,sobota to juz lada chwila.
nie zdazę![]()
ale dziękuję za zaproszenie
Trawko, nie zwlekaj z decyzją bo codziennie coś sączę i procentów w butelce ubywa. A nie wiem, kiedy znowu ktoś mi coś podaruje.
A, jeszcze przypomniałam sobie, że mam schowane 2 butelki gluhweina. jak szybko wiosna nastanie to jest szansa, że chociaz jedna butekczyna do zimy przetrzyma
To moze jednak poczekam, moze akurat uzbiera sie trochę darczyńców do lata
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Darczyńcy 800km ode mnie na zachód. Raczej powtórki nie będzie.
a skąd wiesz
Bo wszystko co było do załatwienia załatwiłam ( w końcu w ciągu 3 miesięcy byłam tam 3x), nie sadzę, by znalazł się jeszcze jakiś powód do tak dalekich wędrówek.
Tak więc mobilizuj się
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:
Trawko, nie zwlekaj z decyzją bo codziennie coś sączę i procentów w butelce ubywa. A nie wiem, kiedy znowu ktoś mi coś podaruje.
A, jeszcze przypomniałam sobie, że mam schowane 2 butelki gluhweina. jak szybko wiosna nastanie to jest szansa, że chociaz jedna butekczyna do zimy przetrzyma
To moze jednak poczekam, moze akurat uzbiera sie trochę darczyńców do lata
A ja se tak czytam Was,fajnie by było jakieś spotkanko machnąć jak się ciepło zrobi
No ,ja na razie z miauowego grona poznałam na żywca kasię86 i kasie1
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Darczyńcy 800km ode mnie na zachód. Raczej powtórki nie będzie.
a skąd wiesz
Bo wszystko co było do załatwienia załatwiłam ( w końcu w ciągu 3 miesięcy byłam tam 3x), nie sadzę, by znalazł się jeszcze jakiś powód do tak dalekich wędrówek.
Tak więc mobilizuj się
kociczka39 pisze:
MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY SOBIE PRZECUDOWNIE LEŻYSZ jak taka Dama
Eeee,no proszę jak pamiętasz o mnie
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
,mam![]()
to Ci kupimy lancuszek do okularow,zebys ich nie zgubila..
no chyba,ze jestes jak pan Hilary![]()
![]()
kociczka39 pisze:A ja se tak czytam Was,fajnie by było jakieś spotkanko machnąć jak się ciepło zrobi
No ,ja na razie z miauowego grona poznałam na żywca kasię86 i kasie1
trawa11 pisze:Dorota pisze:Na czarno tyram![]()
Mru
No to se nie pojesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Lifter, Majestic-12 [Bot] i 129 gości