SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 21:04 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. pisze:aby nie było problemów z dotarciem wiadomości w jednym kawałku wysłałam jedno konkretne zapytanie:
"czy decydujesz się oddać kota na leczenie?"
na razie cierpliwie czekam na odpowiedż.....

:?: :?: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 17, 2011 21:17 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

i jak na razie odpowiedzi brak :roll: może teraz nie ma dostępu do telefonu :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw mar 17, 2011 21:27 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Cokolwiek nie napiszę i tak będzie przekręcone.Czasem to wygląda jak polowanie Ku-Klux-Klan na murzynów. I te ciągłe zarzuty...i ta ciągła konieczność udowadniania, mało empatyczna...nie mam na to czasu. Ta ciągła konieczność wyjaśniania...tak samo mogłem kociaka olać, ale to nie moja natura. I w dodatku ktoś pyta o czarno-białą kotkę, a rudzielec...Kot na początku wydawał się w tym wieku, ale nie jestem specem, by określić wiek kota. Tym bardziej, że nie dawał się wziąć na ręce, uciekał, bał się ludzi. Widocznie poznał "ludzką" naturę bicia. Nie macałem go wtedy, więc nie wiedziałem, że ma guzka, a placka niby-świerzba też nie miał. Kot jest bezdomny, więc do jasnej cholerki nic o nim nie wiem, nie znam wieku, co mu dolega!!!Był leczony na koci katar, bo był aż nadto widoczny! Czytajcie zamiast wciąż mieszać z błotem!
Na weta nie mam kasy, jak już pisałem, mam bardzo trudną, wręcz fatalną. Ale nie opiszę, bo i tak nie czytacie....zresztą, nie muszę się tłumaczyć, bo przecież to moja PRYWATNOŚĆ!!!!
U weta był, jak pozwolił się wziąć na ręce,a wet po znajomości, bez kasy, w innym mieście. Wtedy nie miał tego placka, za to guzka miał.
Ale wychodzi na to, że jak kotek chory, to trędowaty,a przez to niechciany. Proponowałem jednej osobie z forum zabranie kota na dt, do czasu odbioru...ale usłyszałem, że ma kilka, boi się chorób...a siuśki kocura śmierdzą. No comments.

Więc...znów zarzuty. Sytuacja się zmienia, kot też. Potrzebuje pomocy, domu....ale chyba schodzi to na plan dalszyyyyyyyyyyy....

I w kółko to samo :?
Wszyscy bardzo źli, wredni i złośliwi. Wet po znajomości, bez kasy, w innym mieście... Dziwne. Jak dziewczyny sprawdziły lecznice w Morągu, to się okazało, że wet w innym mieście :roll:
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2011 21:35 przez bulba, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 17, 2011 21:30 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:aby nie było problemów z dotarciem wiadomości w jednym kawałku wysłałam jedno konkretne zapytanie:
"czy decydujesz się oddać kota na leczenie?"
na razie cierpliwie czekam na odpowiedż.....

:?: :?: :?:

Przecież o dobro kotka chodzi, prawda :?:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 17, 2011 21:41 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

bulba pisze:
Haldeman7 pisze:Cokolwiek nie napiszę i tak będzie przekręcone.Czasem to wygląda jak polowanie Ku-Klux-Klan na murzynów. I te ciągłe zarzuty...i ta ciągła konieczność udowadniania, mało empatyczna...nie mam na to czasu. Ta ciągła konieczność wyjaśniania...tak samo mogłem kociaka olać, ale to nie moja natura. I w dodatku ktoś pyta o czarno-białą kotkę, a rudzielec...Kot na początku wydawał się w tym wieku, ale nie jestem specem, by określić wiek kota. Tym bardziej, że nie dawał się wziąć na ręce, uciekał, bał się ludzi. Widocznie poznał "ludzką" naturę bicia. Nie macałem go wtedy, więc nie wiedziałem, że ma guzka, a placka niby-świerzba też nie miał. Kot jest bezdomny, więc do jasnej cholerki nic o nim nie wiem, nie znam wieku, co mu dolega!!!Był leczony na koci katar, bo był aż nadto widoczny! Czytajcie zamiast wciąż mieszać z błotem!
Na weta nie mam kasy, jak już pisałem, mam bardzo trudną, wręcz fatalną. Ale nie opiszę, bo i tak nie czytacie....zresztą, nie muszę się tłumaczyć, bo przecież to moja PRYWATNOŚĆ!!!!
U weta był, jak pozwolił się wziąć na ręce,a wet po znajomości, bez kasy, w innym mieście. Wtedy nie miał tego placka, za to guzka miał.
Ale wychodzi na to, że jak kotek chory, to trędowaty,a przez to niechciany. Proponowałem jednej osobie z forum zabranie kota na dt, do czasu odbioru...ale usłyszałem, że ma kilka, boi się chorób...a siuśki kocura śmierdzą. No comments.

Więc...znów zarzuty. Sytuacja się zmienia, kot też. Potrzebuje pomocy, domu....ale chyba schodzi to na plan dalszyyyyyyyyyyy....

I w kółko to samo :?
Wszyscy bardzo źli, wredni i złośliwi. Wet po znajomości, bez kasy, w innym mieście... Dziwne. Jak dziewczyny sprawdziły lecznice w Morągu, to się okazało, że wet w innym mieście :roll:

Dlatego parę stron wcześniej napisałam :D
CatAngel pisze:Znów Haldeman7 wpadnie z pretensjami jak to po nim jadą, nie oferują pomocy i lepiej na wątku nie pisać :roll:
i proszę jest :mrgreen:

ALE....Dziewczyny poczekajmy on znów wejdzie 8) i to samo napisze :ryk: o przepraszam raczej skopiuje tylko poprzekręca zdania 8)

J.D nie doczekasz się :wink:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 17, 2011 21:43 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

No teraz to ja już nie wiem o co chodzi :? Wysłałam drugie zapytanie:
"Podjąłeś jakąś decyzję w sprawie kota?" i dalej czekam na odpowiedż;

J.D.

Post » Czw mar 17, 2011 21:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Macie dziewczyny zdrowie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw mar 17, 2011 21:50 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Na ten wątek wchodzę teraz tylko jak mi się nudzi 8) bo po cóż innego :wink: kot jest kota nima, pomoc jest pomocy nima :ryk: Tż przeczytał cały wątek od deski do deski :) i powiedział mi, że możliwe iż to Trolik 8) i ma świetną zabawę, jak my tu wszystkie tak przesiadujemy i skupiamy się na trollującej osobie... Powiedziałam mu że żal tylko kota :( A on się spytał czy ktoś widział jeszcze tego kota, bo fotki to można sobie skopiować 8) (dlatego już gdzieś widziałam tego kota, ale jak na złość nie chce mi się nic przypomnieć)

CatAngel

Post » Czw mar 17, 2011 21:52 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

jestem cierpliwa-może coś z tego będzie,może uda się pomóc dla kota;mam nadzieję,że Haldeman podejmie dobrą decyzję -dobrą dla kota chyba?

J.D.

Post » Czw mar 17, 2011 21:56 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

A ja nadal nie dostałam odpowiedzi co z drugim kotem :roll: :roll: w sumie tutaj chyba nikt nie dostaje odpowiedzi na pytania :roll:

CatAngel

Post » Czw mar 17, 2011 21:59 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

w domu są [a przynajmniej były] jeszcze dwa-drugi rudzielec i biało-czarna koteczka...

J.D.

Post » Czw mar 17, 2011 22:00 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel pisze: już gdzieś widziałam tego kota, ale jak na złość nie chce mi się nic przypomnieć)

A ja nie mogłam już tych zdjęć znaleźć, a chciałam kota poznać. Taka o niego awantura, a ja nawet nie zdążyłam go obejrzeć :)

olafen

Post » Czw mar 17, 2011 22:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. pisze:w domu są [a przynajmniej były] jeszcze dwa-drugi rudzielec i biało-czarna koteczka...

Widziałaś je ? :)

olafen

Post » Czw mar 17, 2011 22:02 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

olafen pisze:
J.D. pisze:w domu są [a przynajmniej były] jeszcze dwa-drugi rudzielec i biało-czarna koteczka...

adopcje/szukaj.php?uid=40647 ma w adopcjach na czerwono pod nickiem o ile to ten kot :roll:

CatAngel

Post » Czw mar 17, 2011 22:04 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

olafen pisze:

no nieeeeee :?

J.D.

[poprzednia][następna]