Czesio, Jożik, Miś i Polcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 15:56 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - piszemy książkę. Fragment,s.64

Ryczę i sama nie wiem czy z żalu nad minionymi przeżyciami Polci, czy ze szczęścia, że daliście jej nadzieję na lepsze jutro. A przecież znałam historię pojawienia się u Was Poleńki.
Pisz Aniu, pisz - niech redaktor umożliwi nam spędzenie w Mirmiłowie miłych chwil w Waszym towarzystwie: z czwórką niebieściuchów i ich Dużymi :!:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt mar 11, 2011 22:39 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - piszemy książkę. Fragment,s.64

I cóż słychac nowego z wiosną?
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie mar 13, 2011 22:50 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - piszemy książkę. Fragment,s.64

Z wiosną Duża wróciła do Mirmiłowa. :D I zrobiła koteckom troszkę fotek.
Proszę chwalić, podziwiać i nie ustawać w zachwytach. :twisted:

Polcia, nabzdyczona po czesaniu. Ulokowana pod stołem, aby nie było zbyt wygodnie fotografować.

Obrazek

Czesławek... Mój :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Jożo. Zły, bo obudzony:

Obrazek

A tu... Miś. Profesorek. Z nieco, ekhem, odświeżoną fryzurką:

Obrazek
Aniada

Post » Pon mar 14, 2011 15:47 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Jakie cuda :1luvu:
Polcia nabzdyczona wygląda bosko
Mam wrażenie że dogoniła Jożika jesli chodzi o ofutrzenie
Reszta towarzystwa rozbrajająca :1luvu:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Pon mar 14, 2011 21:54 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Jak miło zobaczyć niebieskie towarzystwo :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw mar 17, 2011 19:28 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Chciałam Wam jeszcze pokazać niewielką różnicę w rozmiarach moich kotów. Oto Czesio i Misio. Dodam, że Czesio uwalił się na łóżku nie dostrzegając Misiaczka, który - w takim razie - niepostrzeżenie potraktował go jak oparcie kanapy.

Obrazek

A zatem: rozmiar ma czy nie ma znaczenia?? ;)

Obrazek
Aniada

Post » Czw mar 17, 2011 19:35 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Łojeżu! To Miś taki malutki czy Czesio taki wielki? 8O
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw mar 17, 2011 19:48 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Hańka pisze:Łojeżu! To Miś taki malutki czy Czesio taki wielki? 8O

Dokładnie takie pytanie chciałam zadać :mrgreen: Choć odpowiedź sama się nasuwa: Miś taki malutki, a Czesio taki wielki :ryk: :ryk: :ryk:

barba50

Post » Czw mar 17, 2011 19:49 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mikro-kot i makro-kot :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw mar 17, 2011 22:32 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Ooo pszepraszam! Misio jest całkiem dużym persikiem. Waży 4.60.
Ile waży Czesio? - to już pozostawiam do Waszej interpretacji. :lol:

A tak w ogóle to Miś ma zmienioną fryzurkę. Jest rewelacyjnie mięciuteńki w dotyku i zyskał miano Pana Cieplutkowskiego.
Aniada

Post » Czw mar 17, 2011 22:47 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Aniada pisze:Ooo pszepraszam! Misio jest całkiem dużym persikiem. Waży 4.60.
Ile waży Czesio? - to już pozostawiam do Waszej interpretacji. :lol:ciach

Ponownie 8O i jeszcze :strach: oraz oczywiście :1luvu: i :ryk:
Czesio pewnie "zajadał" tęsknotę, biedulek.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Czw mar 17, 2011 22:53 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Oj tam, oj tam. Czesławek je jak ptaszynka. Nie idzie Wam dogodzić. Ten za mały, ten za duży. Bez sensu :evil:

Coś innego teraz:

Poooo-laaaa na dobranoc,
Bo nocka na świecie!
Duża kocha Polę,
Choć ją w łóżku gniecie... :lol:

Obrazek

Nie daje mi spać, zołza jedna. Tak się rozpycha w łóżku, że już nie sposób wytrzymać.
Aniada

Post » Czw mar 17, 2011 22:58 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Aniada pisze:Nie daje mi spać, zołza jedna. Tak się rozpycha w łóżku, że już nie sposób wytrzymać.

Ekheem - przypomnieć jak nie tak dawno tęskniłaś :?: :evil: :mrgreen:

barba50

Post » Czw mar 17, 2011 22:59 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Ja pamiętać. Ale się też słaniać ze zmęczenia! Ja umrzeć, jeśli tak dalej być. :?
Aniada

Post » Czw mar 17, 2011 23:04 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - foteczki, foteczki.

Po pierwsze tak szybko się nie umiera :twisted: Po drugie nie tylko Ty tak masz :roll: Moja ślepinka Gałcia śpi na mojej poduszce dokładnie przyklejona grzbiecikiem do mojej twarzy :wink: No i oczywiście nie śpi całą noc w jednej pozycji...

barba50

[poprzednia][następna]