Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 9:13 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

widziałem Melę i nie mogłem oderwać wzroku, tak cudnego kota dawno nie widziałem, mój kumpel, który robił za kierowcę prawie się w niej zakochał i mało brakowało a by ją stamtąd porwał;-) Cudowna, miziasta, zabawowa kotka i trudno byłoby się w niej nie zakochać. Dzięki Basiu, że ją uratowałaś, gdyby nie to pewnie już by jej nie było.
Małej Mrówki na razie nie ogłaszajmy, chce ją podleczyć, wyciąć i wtedy,a co do Kotki która jest u Justyny to nie wiem, ale ona była raczej zdystansowana póki co, ale to może niech Justyna napisze.

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro mar 16, 2011 10:37 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Banerek poprawiony -na poprzedniej stronie :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro mar 16, 2011 10:43 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

amyszka pisze:Banerek poprawiony -na poprzedniej stronie :ok:

Ogromnie, ogromnie dziękuję :1luvu:

Już przypinam żeby promować ślicznotkę :)
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 16, 2011 12:34 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

mam też :ok:

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Śro mar 16, 2011 19:31 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Może ktoś wypatrzy nasze kociaste. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 16, 2011 19:35 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Mrówka to panna z charakterkiem, wlasnie dostala leki i byla mala afera:D troche kicha niestety, ale trudno zeby od razu wszystko bylo ok. Bawi sie, pozera wielkie ilosci jedzenia i cudnie mruczy.
a za koteczki duze :ok: za whiskaske i laciato-tricolorowa panne!! moze ktos da im DT

sebow

Post » Śro mar 16, 2011 22:32 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Malo ktory kot lubi leki dostawac, wiec nie dziwota, ze aferka byla ;) Moja wlasna koteczka u weterynarza jest mala, trzesaca sie galaretka i wszystko mozna z nia zrobic, a w domu jak trzeba bylo cos podac to prostestowala baaardzo. Pazurki, zabki i placz, jakby ktos jej ogonek urywal. Jak kot jest w bezpiecznym miejscu, to jego zachowanie sie potrafi zmienic diametralnie.
Kichanie to juz male piwko :) Jak je i jest dobrze nastawiona do ludzi, to super :ok:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw mar 17, 2011 0:29 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Na wydaniu do DT lub stałego Whiskas i Trikolorka :kotek:

Może akurat ktoś ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 17, 2011 10:21 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Justinek a jak kicia u Ciebie już bardziej ufna? :ok:

horacy 7

Post » Czw mar 17, 2011 16:32 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:Justinek a jak kicia u Ciebie już bardziej ufna? :ok:

Bez zmian. Ucieka do szafy, jak tylko wchodzę do pomieszczenia. Wczoraj dotknęłam jej na 2 sekundy, uciekła w histerii. Mowy nie ma na razie o pogłaskaniu czy aplikowaniu czegokolwiek do uszu :(
Ale je normalnie, pije, siusia do kuwety, a jak mnie nie ma, wychodzi z szafy i śpi na posłanku zapasowym psa, które jej tam zostawiłam.
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Czw mar 17, 2011 16:43 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

kurde, ale musiala sie zestresowac:( a myslalas moze zeby sprobowac uzyc felliweya? W aucie ona wydawala sie taka puchata miziasta kotka, a na dzikusa wygladała Mrówa...

sebow

Post » Czw mar 17, 2011 16:57 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

sebow pisze:kurde, ale musiala sie zestresowac :( a myslalas moze zeby sprobowac uzyc felliweya? W aucie ona wydawala sie taka puchata miziasta kotka, a na dzikusa wygladała Mrówa...

Sebow, ale po co?
Niech się boi, póki jej się to nie znudzi. Aron dwa tygodnie się ukrywał, a teraz nawet gościom się prezentuje, Tobie się nie pokazał, ale następnego dnia na ponad dobę przyjechał do mnie znajomy i kot paradował przed nim, demonstrował wdzięki, pogłaskać się nawet dał, ale to przez łakomstwo ;)
Znudzi jej się i wyjdzie. W tej szafie kontroluję, że je, pije i siusia, bo widać, więc nic jej nie będzie :)
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2011 17:04 przez Justinek Warszawa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Czw mar 17, 2011 17:01 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

masz rację, a miejscówkę ma przytulną:D
duże :ok: kciuki za Kotkę,dobrze, że trafiła na Ciebie:))))

sebow

Post » Czw mar 17, 2011 17:21 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Ja również zaciskam :ok: za obie dziewczynki :ok:

To dobrze, że je, pije i korzysta z kuwety. W końcu jej się znudzi to ukrywanie jak zobaczy, że w towarzystwie ciekawiej i nie ma się czego bać :)
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 17, 2011 18:41 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Rzeczywiście dobrze ,że jest u Ciebie bo masz dużo cierpliwości,a wydawała się taka ufna i dlatego ją zabrałam.Alicja po sterylizacji też szaleje w lecznicy tzn.syczy i siedzi schowana w kąciku. :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]