Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 18:17 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

ani widu, ani słychu... ani filmiku .. ani wiadomości jak miłeczkowy łepek...?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 17, 2011 19:34 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

podejrzewam, że Kituni wysysa jej mózg przez rurke:P nie no zartuje az mnie przeraziła moja chora wizja:P jak cos Kituni to prześlij mi te filmik a ja go wstawie;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw mar 17, 2011 19:57 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

to tak jak sie kto na horrorach wychowuje.. :twisted: - potem sie sam boi własnych wyobrażeń :mrgreen:
A Kituni nie ma czasu pewnie bo Miłkę i inne obsługuje, a my tu nie jesteśmy takie przytulne i śliczne, żeby się nami zajmować co chwile :crying:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt mar 18, 2011 15:00 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Aśka, ty psycholu:DDD
Dokładnie dziewczyny kochane, miziam całe towarzystwo i tak mi z nimi dobrze...Pacek jak zwykle na kolanach, Cytrynka lata po mieszkaniu i się bawi czym popadnie :) Główka super, mam nadzieję, że już ropień wygoniony na zawsze!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Pon mar 21, 2011 21:38 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

A napiszesz jeszcze kiedyś coś :?: :?: czy dalej sie miziacie?

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 23, 2011 12:18 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Miziamy się ciągle :) Dziś idziemy na kontrolną wizytę do weta. Łepek wygląda już ślicznie, mam nadzieję, że ropień się odczepił już na zawsze.

Zabieram też Packa, bo coś troszkę pokichuje mi znowu, chociaż żadnego gluta nie ma.
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro mar 23, 2011 12:21 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

jak sie ropien zagoi to gdzie rurke bedziesz wbijała:P hahah nie no ale tak na poważnie to super:) jesteś Cudowną Kobieta:D

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 23, 2011 16:16 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Jejejeje klosz zdjęty z Cytrynowego łepeczka:) Ale muszę uważać czy znowu nie drapie. Jeśli tylko zacznie - klosz czeka w pogotowiu:D Rurka też :twisted:

Pacek ma tylko Immunodol pobrać, nic mu nie jest, a ja jak zwykle panikuję :kotek:

Kupiłam dla wszystkich moich Skarbów płyn na poprawę kondycji sierści i skóry, bo linieją mi na potęgę. Omegan - przepyszny tranik :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Pt mar 25, 2011 16:06 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Ja tez daje tranik :D I same zjadają :D
Głaski dla Towarzycha :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie mar 27, 2011 21:00 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Skąd się bierze taki tranik i czy on nie ma nic ubocznego? :?

Obrazek

morelowa

Post » Nie mar 27, 2011 21:09 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Ja kupuje tran w aptece - akurat teraz mam vita marin. Pytałam wetki - powiedziała, że spokojnie można dawać ale możesz zapytać jeszcze swojej (też chętnie poznam inna opinię). To taki zwyczajny tran dla ludzi w kapsułkach.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie mar 27, 2011 23:25 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

właśnie tak pomyslałam, że kupie ten Omegan i bede poić tego Kociaka ze schronu co ma tą chorobe skóry może tyo też coś chociaż troszke da...

mj_liberian_girl

Post » Nie mar 27, 2011 23:51 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Na pewno coś da, bo karma schroniskowa na pewno jest uboga w takie substancje. Tak samo polecam pastę Vita Pet. Ćwierć do pół łyżeczki do pychola prosto i dzienna dawka witamin zapewniona.

Co do Cytrynki - łepek był już całkowicie zagojony, a dzisiaj rano wymacałam, że znowu zbiera się pod skórą płyn. Gdy ranka się otworzyła wycisnęłam cały syf (ropa z krwią) i wyczyściłam Riwanolem, żeby ograniczyć namnażanie się bakterii. Kołnierz znowu powędrował na Cytrynkowy łepek.. :evil: Jutro pomykamy do wetki.. Mam nadzieję, że jednak nie trzeba będzie operować :evil: Jedyne pocieszenie, że rana wygląda na ciut mniejszą niż była.. Trzymajcie kciuki!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Pon mar 28, 2011 9:34 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Doinformowałam się w mojej lecznicy [ w którą wierzę :D ] - tranik spokojnie można.
Pytałam przy okazji o olej, bo kiedyś dawno, Morela jakby słabo się załatwiała- o kupie mówię :mrgreen: - i wetka poradziła dawać trochę oleju. Kota tak go polubiła - i ponoc nie jest w tym odosobniona- że na ogół odmawia jedzenia mokrej karmy, a nawet surowego mięsa, nie skropionej olejem[roślinny jak najlepszej jakości, nie jakiś badziew] , że zaczęłam sie obawiać czy nie za dużo - tylko skrapiam - ale wetka powiedziała, że spoko, można, tranik jednak lepszy.
Wszelakich past Morul odmówił całkowicie :D

Obrazek

morelowa

Post » Pon mar 28, 2011 9:49 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kituni pisze:Na pewno coś da, bo karma schroniskowa na pewno jest uboga w takie substancje. Tak samo polecam pastę Vita Pet. Ćwierć do pół łyżeczki do pychola prosto i dzienna dawka witamin zapewniona.

Co do Cytrynki - łepek był już całkowicie zagojony, a dzisiaj rano wymacałam, że znowu zbiera się pod skórą płyn. Gdy ranka się otworzyła wycisnęłam cały syf (ropa z krwią) i wyczyściłam Riwanolem, żeby ograniczyć namnażanie się bakterii. Kołnierz znowu powędrował na Cytrynkowy łepek.. :evil: Jutro pomykamy do wetki.. Mam nadzieję, że jednak nie trzeba będzie operować :evil: Jedyne pocieszenie, że rana wygląda na ciut mniejszą niż była.. Trzymajcie kciuki!

kurcze no masakra czemu tak wciąz sie coś dzieje tej malutkiej:/ czekam na info co i jak kochana

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]