Gibutkowa pisze::evil: viewtopic.php?f=1&t=125458
i po temacie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Dobra, ja tu w temacie organizacyjnym - kto/gdzie/jak i kiedy PLUS moje pytania do dyskusji:
JEDZIEMY W SOBOTĘ 19 marca 2011 r., godz. 09/10 wyjazd - O KTÓREJ I SKĄD? Tylko skromnie powiem, że mam 3 transportery na klacie, a że ja nie Arcana to może na Kinowej zbiórka?
KTO: Beata, Asia, Szalony Kot i ja. I oczywiście TŻ Beaty również!
Carmen201 pisze:LISTA KOTOW JADĄCYCH:
Kubuś - do Milanówka (a jednak:), śpi u mnie, ja go wiozę do Milanówka kolejką WKD (POPROSZE O INSTRUKCJE, NIGDY NIE JECHAŁAM) na 16.00,
Carmen201 pisze:Misia - jedzie do Gdańska, w poniedziałek NAJPRAWDOPODOBNIEJ zabierze ją Brat Sei, POTRZEBNY KTOŚ DO PRZETRZYMANIA KOTKI I NADANIA NA TRANSPORT,
Carmen201 pisze:Teraz TRANSPORTERKI:
Ja - 3 transportery średniej wielkości/zwykle/normalne - jadą Milord, Miluś i Tygrys
Asia Krufka Mała - mniejszy transporter - jedzie Kubuś,
Asia - duży transporter od Brata - jadą Pixie i Dixie
Szalony Kot - torba transportowa - jedzie nerwus Karolek (on na pewno musi sam)
Beata - 1 mniejszy transporter - jadą Arabelka i Ryś
Beata - duży transporter - jadą Dziewczynka i Miśka (ciekawe, czy nie będą się prały)
transporter Asi - jadą Kizia i Hobbitka (ale one tylko do Kutna)
Bez transportera zostaje kolega Czułek.. szczęśliwie tylko do Kutna
Może go dołożymy do tego czasu do Kubusia?
Carmen201 pisze: Teraz ZAKUPY:
Asia Krufka Mała i Beata - środki czystości i jedzenie (kasa z bazarków, rozumiem, że rozliczycie się między sobą? podajcie tylko proszę ile na to poszło kasy i finalnie ile z tych bazarków jest)
Ja - podkłady, podkłady i jeszcze raz dużo podkładów (Arcana coś jeszcze sobie życzysz?), mokre chusteczki;
Carmen201 pisze:Sabinka rozmawiała z wetem, szczepienia się nie powtarza chyba, że u małych Maluchów.
tzn. powtarza - za chyba rok lub 2 lata.
ASK@ pisze:Carmen201 pisze:Sabinka rozmawiała z wetem, szczepienia się nie powtarza chyba, że u małych Maluchów.
tzn. powtarza - za chyba rok lub 2 lata.
koty małe szczepię 2 razy. Starsze 1 raz ,potem za rok kolejne a potem co 2 lata.
24102007 pisze:Magis, posłałam Ci pw.
Gibutkowa, czy link do usuniętego tematu to ten temat co sobie panna arystokratka szukała reproduktora? Może i lepiej, że zamknięty. Tylko na allegro jak wystawi ogłoszenie to trzeba zgłaszać do allegro żeby usuwali.
I na innych poratalach też trzeba ostrzec, bo krew mnei zalewa jak takich ludzi widzę albo czytam ich "puste" wypowiedzi.
Szkoda mi tylko jej kotki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 83 gości