Do zamknięcia.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 17:47 Re: Kilkadziesiąt głodnych,bezdomnych kotów-brakuje na KARMĘ!

jessi74 pisze:biedne te koty...

Mi tej chudzinki strasznie szkoda :( ale ucieka... Nie da się jej/mu leków podać.

jessi74 pisze:oby udało się zdążyć je posterylizować...jak dojdą maluchy...to masakra..

Mam nadzieję, że się uda, bo zostało już chyba niewiele czasu...

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Sob mar 12, 2011 20:32 Re: Kilkadziesiąt głodnych,bezdomnych kotów-brakuje na KARMĘ!

Atmosfera na wątku gorąca :oops: :mrgreen: ,ale koty piękne :ok:

POZDROWIENIA OD TOFIKA

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 12, 2011 22:35 Re: Kilkadziesiąt głodnych,bezdomnych kotów-brakuje na KARMĘ!

Welina dziękuję :1luvu: :ok: i również Tofika pozdrawiam :)

Szalony Kot, tak, miały nacinane uszy, ale bardzo słabo to widać. Tzn z bliska trzeba by się przyjrzeć, co przy dzikuskach raczej trudne :|

Cudak1

Post » Nie mar 13, 2011 7:51 Re: Kilkadziesiąt głodnych,bezdomnych kotów-brakuje na KARMĘ!

Szalony Kot pisze:Ech, szkoda, że się tego nie da oznaczyć jakoś lepiej :/

Przy każdym następnym kocie będę prosiła, by nacinali tak, żeby było bardziej widoczne...

Cudak1

Post » Śro mar 16, 2011 13:32 Re: Kilkadziesiąt głodnych,bezdomnych kotów-brakuje na KARMĘ!

Niedługo powinna dojść karma z pieniędzy zebranych na konto Fundacji :)
Będzie to 7 worków po 20 kg karmy, 3 dla pani Basi - dla kotów z portu, 4 dla Opiekuna pozostałych stad.

Kolejne wpłaty na konto Fundacji KD z dopiskiem "dla kotów ze Stepnicy" lub "dla kotów z portu w Stepnicy", będą już przeznaczane na karmę tylko dla kotów z portu (o ile w ogóle będą...), bo nie widzę już szans na dalszą współpracę w tej kwestii.

Wpłaty na sterylki będą rozliczone na wątku anduka (podlinkowałam w poście rozliczeniowym na 1. stronie).
100 zł zostało już wydane przed naszą "kłótnią", pozostałe pieniądze zostały podzielone po połowie.

Dziękuję wszystkim za pomoc i obecność na wątku :1luvu: a moderatora proszę o jego zamknięcie.

Cudak1

Post » Śro mar 16, 2011 22:16 Re: Do zamknięcia.

Sprawy finansowe są zamknięte i jeśli jakieś niedomówienia były to zostały dogadane. Generalnie jeśli chodzi o różnice poglądowo-funkcyjne to myślę, że każdy chce jak najlepiej i czasem tak jest, zwłaszcza dodając do tego zmęczenie, nerwy i podminowanie wiosenne. Może faktycznie nie najlepiej to wszystko estetycznie wyszło ale czasem tak się dzieje mimo dobrych chęci.

Mam nadzieję, że koty w porcie dostaną szybko nowy wątek bo wszystkim kotom tutaj się nie przelewa, niezależnie do jakiego stada należą. Pozdrawiam A.
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Czw mar 17, 2011 14:22 Re: Do zamknięcia.

Cudak ja też czekam na nowy wątek portowych kotów ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw mar 17, 2011 14:34 Re: Do zamknięcia.

Zamykam.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia]