Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 22:15 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Magda ja się zakochałam! :1luvu:

Ale póki nie znajdę pracy i nie zaliczę 1 roku studiów i oczywiście nie wydam Buby to z psem lipaaaa
najszczesliwsza

Post » Wto mar 08, 2011 18:08 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

czarna wygląda trochę jak owczarek australijski 8O
http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/11 ... lijski.jpg
może rzeczywiście jakiś pseuduch wywalił psiaki które nie odpowiadają standardom?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro mar 09, 2011 12:22 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Podrzucam kochane psinki, a w szczególności bokserkowatą - ona ma najmniejsze zainteresowanie. Mamy DT na max. 14 dni, a co potem? Przecież nie możemy pozwolić aby trafiła do schronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla takiego miziaka to pewna śmierć.
magdajedral

Post » Śro mar 09, 2011 20:25 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

prosimy o pomoc dla psinek, potrzebne są deklaracje pieniężne na hotelik, ktoś kto pomoże w ogłaszaniu (bardzo intensywnym).

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro mar 09, 2011 21:44 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Podbijam i prosimy o wsparcie - finansowe i nie tylko.
magdajedral

Post » Czw mar 10, 2011 8:31 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Pilnie najlepiej na dziś szukamy transportu dla czarnej suczki, Jeziorko-Rembertów. Czarna jest w najgorszym stanie psychicznym, a jak jej nie wyciągniemy dziś, sunia zostanie w kojcu sama! Szara pojechała wczoraj, Astka wyjedzie dziś/ew. jutro, a czarna nie ma transportu. Czy ktoś może pomóc?

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Czw mar 10, 2011 9:14 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Dołączam się do prośby - jest ktoś kto mógłby przewieźć czarną sunię, najlepiej dzisiaj?
magdajedral

Post » Czw mar 10, 2011 15:46 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Nie jest najlepiej.

Szarusia jest w hoteliku (płatny 6zł za dobę, czyli miesiecznie wychodzi 180zł). Jest szansa na domek stały, ale nie będę zapeszać, bo nie wiadomo co z tego wyjdzie.

Czarnulka ma zapewniony DT, ale jeszcze przebywa w Jeziórku, bo nie chciałyśmy Pręgowanej zostawiać samej.

Bokserka dzisiaj wyjeżdża - albo do Szczecinka do hoteliku (220zł za miesiąc) lub DT bezpłatny w Wawie, ale tylko na dwa tygodnie. I tu cały dramat jest, bo oczywiście kasa,a dokładniej jej brak, sprawia że nie wiemy co robić. Do 16 mamy podjąć decyzję, bo ktoś po nią jedzie i zabiera. Jak wyjedzie pręguska to i Czarna też dziś trafi na TDT a w sobotę do DT.

Jak widać sytuacja mało ciekawa. A ja wciąż nie mogę namówić TŻ-a na Pręguskę.....
magdajedral

Post » Czw mar 10, 2011 22:26 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Podbijam i nadal prosimy o pomoc!!!!

Czarnuszka i Szarusia już wyciągnięte z hoteliku. Niestety nadal jest tam Pręguska - moja ulubienica. Aż serce mi staje na samą myśl co czuła gdy zabierano dziś Czarnulkę a ona została tam sama. Nie chciałabym widzieć jej pysia......
Ale jutro już jedzie do DT.
magdajedral

Post » Sob mar 12, 2011 11:05 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Szalony Kot pisze:Super, dziewczyny z dogo odwaliły niezłą robotę :ok:

oj tak nie wiem jak by to było gdyby nie pomoc dziewczyn, choć tak naprawdę jeszcze duuuuuużżżżo przed nami.

Tusinka

Post » Pon mar 14, 2011 22:04 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

hop cały czas szukamy pomocy.

Tusinka

Post » Śro mar 16, 2011 22:56 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

oj jaka tu cisza, a sunie nadal potrzebują pomocy.

Tusinka

Post » Czw mar 17, 2011 11:02 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

a jak się dziewczyny czują osobno?
czarna dalej strachliwa?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

[poprzednia][następna]