Trzy kotki już są na sterylce, okazały się miziastymi przytulankami, młode.
ONE NIE MOGĄ TAM WRÓCIĆ... PILNIE SZUKAMY TYMCZASÓW, DOMÓW STAŁYCH, CZEGOKOLWIEK.... KOTKI ZA TYDZIEŃ MUSZĄ OPUŚCIĆ LECZNICE

MILUTKIE, ZDROWE, WYSTERYLIZOWANE, KUWETUJĄ

SZUKAJĄ:
1. BURA KOTECZKA TOLA - ok. 1 roku, W LECZNICY po sterylizacji. Burania jest wystraszona, siedzi w klateczce cichutko, daje się głaskać, podchodzi jak się otwiera klatkę, była ciężarna.

2. CZARNA KOTECZKA - nie więcej niż 2 lata, W LECZNICY po sterylizacji. Zachowuje sie tak, jakby w ogóle nie miała żadnego zabiegu, wyciąga rączki przez kratę i mruczy, jak tylko ktokolwiek przechodzi.

3. BIAŁO-BURA KOTECZKA/KOCUREK

FOTO ZBIOROWE:

Antoniaśnieżka, która przypadkowo odkryła gospodarstwo pisze na FB:
Wczoraj pojechalam w zupelnie innej sprawie do miejscowosci Karolew kolo Tluszcza
Na opuszczonym gospodarstwie koczuja dwa psiaki

oraz ... 6 kotów - większosc kotek ... zyja w zgodzie pomagajac sobie wzjajemnie - jedzac z jednej miski ...
Wlasciciel gopodarstwa mieszka 20 kilometrow dalej ale przywozi dwa razy w tygodniu zwierzakom jedzonko
Psiaki i koty wprowadzily sie do opuszczonej stodolu w straszne mrozy tej zimy i Pan ni emial serca ich wywalic natomiast w tej chwili godpodarstwo bedzie dzierzawione i zwierzaki muzsa zniknac
Nie mam narazie zdjec ... nie zabralam ze soba aparatu niestety - pojade tam jutro i poklikam zdjecia kotkow i psa
Koty sa mlodziutki , narazie wygladajace na zdrowe , jest czarna miziasta koteczka ktora chce podejsc do czlowieka ale nie ma jeszcze smialosci, jest bialutka z plamka na oczku , sa trzy szare i jednen ktorego nie widzialam
Sunia labkowata - plowa jak labek, z wyciagnietymi sutkami - widac ze rodzila jesienia - maluchy zopstaly potopione....
Blagam pomozcie mi je stamtad zabrac - jestem w stanie je wysterylizowac bez zadenych kosztow ale nie mam co potem z nimi zrobic ... mam swoja sfore naprawde liczna - 10 psow o kilkanascie kotow i wynajmowany dom z ktorego mnie wywala jak jeszcze cos przywloke ....
Potrzebuje pomocy w odlowieniu kotow - klatka lapka , siatka na ryby i rece do pomocy oraz pomocy w odlowieniu psow i przewiezieniu ich do lecznicy gdzie beda sterylizowane
Oraz co najwazniejsze pomocy w poszukaniu im na cito domow tymczasowych
nie zwracam sie czesto o pomoc - wlasciwie nigdy ale w tej chwili jestem zmuszona o nia poprosic.....bylam w dniu dzisiajszym - udalo mi sie odlowic dwie kotki - czarna i szara - obie okazaly sie kotkami miziastymi, mruczacymi.... maja 7 dni w lecznicy po jutrzejszej sterylizacji - blagam o dt to nie sa dzikie koty nie moga trafic z powrotem....
WSZYSTKIE FOTKI:
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 2499397887