key_west pisze:welina pisze: I jeden dzień dłużej,bo na Zaciszu ciemno![]()
![]()
![]()
ktoś tu zna się na rzeczy
Sieeeeeeeeee wie

Moderator: Moderatorzy
key_west pisze:welina pisze: I jeden dzień dłużej,bo na Zaciszu ciemno![]()
![]()
![]()
welina pisze:key_west pisze:welina pisze: I jeden dzień dłużej,bo na Zaciszu ciemno![]()
![]()
![]()
Sieeeeeeeeee wie![]()
welina pisze:Podobno zielony przynosi szczęście.Poproszę nr.6 za 6 zł
Dunia pisze:3-za 30 jeśli można
Magis pisze:Witam Szanowną Panią - oczywiście, że można
welina pisze:Podobno zielony przynosi szczęście.Poproszę nr.6 za 6 zł
lanua pisze:welina pisze:Podobno zielony przynosi szczęście.Poproszę nr.6 za 6 zł
no skoro szczęście to numer 6 za 10 zł poproszę
Dunia pisze:Magis pisze:Witam Szanowną Panią - oczywiście, że można
ups
przepraszam za ten towarzyski nietakt![]()
![]()
i brak przywitałki i w ogóle całego wersalu
![]()
na usprawiedliwienie mam tylko to, ze mnie oczarowało, mowę, znaczy ten..no..klawiaturę odebrało, zablokowało znaczy i tak z grubej rury od razu w kolejkę stanęłam
welina pisze:Widać nie dla mnie pisane,bo nawet mnie nie odhaczonoJak nie zasnę tej nocy będzie to winą właścicielki bazarku - zatem uważaj waćpanno magis na jutrzejsze moje humorki
![]()
![]()
![]()
welina pisze:magis Daj cynk to przyjadę.Do Poznania nie daleko.Wsiąść do pociągu byle jakiego...................
![]()
Mam nadzieję,że moich fantów nikt nie ruszy,bo już porozdzielałam komu co na prezent
Magis pisze:welina pisze:magis Daj cynk to przyjadę.Do Poznania nie daleko.Wsiąść do pociągu byle jakiego...................
![]()
Mam nadzieję,że moich fantów nikt nie ruszy,bo już porozdzielałam komu co na prezent
welina, jak Ty wsiądziesz do bylejakiego to zajedziesz niewiadomogdzie![]()
a co do fantów to ja jednak mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś ruch w interesie
welina pisze:Oczywiście musi być ruch w interesie-idzie przecież na zwierzaki.Chyba że zrobią mi wstyd dziewczyny z Warszawy i wymiękną![]()
![]()
Magis pisze:zapraszam na nocne zakupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości