TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom? TAK ZNALAZŁ!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 20:25 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

morelowa pisze:
Natalia, prześlij link do filmu o dwułapku, please...

http://www.youtube.com/watch?v=6KRuHMHXFF8

proszę :)

Natalia_

Od: Sob lut 05, 2011 12:48

Post » Śro mar 16, 2011 20:31 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Natalia_ pisze:
morelowa pisze:
Natalia, prześlij link do filmu o dwułapku, please...

http://www.youtube.com/watch?v=6KRuHMHXFF8

proszę :)

na tym drugim lepiej widać :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=P2jyYu-i ... er&list=UL

ten kotek zasuwa lepiej , niz moje trzyłapki :lol:

Tolek też da radę :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 16, 2011 20:32 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

rzeczywiście 8O jestem zaskoczona :roll: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 16, 2011 20:54 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

wow! super! zwierzaki są niesamowite!!!! ciekawe bo ten kot ma łapki po jednej stroni, Toluś ma po przekątnej - czy będzie mu tak łatwiej czy trudniej?

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Śro mar 16, 2011 20:57 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

malawaszka pisze:wow! super! zwierzaki są niesamowite!!!! ciekawe bo ten kot ma łapki po jednej stroni, Toluś ma po przekątnej - czy będzie mu tak łatwiej czy trudniej?

chyba po przekątnej łatwiej,bo ciężar jest wyważony :? tak mi się wydaje :roll:

kotx2

Post » Śro mar 16, 2011 21:00 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Pewnie łatwiej, bo faktycznie łatwiej wyważyć ciężar... zwierzaki niepełnosprawne radzą sobie nieraz znacznie lepiej, niż byśmy się spodziewali (chociażby moje dranie).
Cudny chłopak!!!!! :1luvu:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro mar 16, 2011 21:00 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

jakby miał 2 łapki po jednej stronie to by nie mógł chodzić.

Szczęście w nieszczęściu, że ma je po przekątnej.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro mar 16, 2011 21:03 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

na youtube widzialam kotki z dwoma przednimi lapkami (bez tylnich) i odwrotnie i sobie radzily...

koty dają sobie radę w najtrudniejszych sytuacjach, ale trzeba przyznac, ze szczescie w nieszczesciu ze po przekatnej, bo chyba rzeczywiscie bedzie mu latwiej;)

Koteczku, kciuki mocno za ciebie trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 16, 2011 21:04 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

piccolo pisze:jakby miał 2 łapki po jednej stronie to by nie mógł chodzić.

pare postów wyzej jest link ,kotek z dwoma po tej samej stronie,poszukaj,chciałam wkleic link ale cos mi sie tu zle wyswietla :?

kotx2

Post » Śro mar 16, 2011 21:14 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

kotx2 pisze:

pare postów wyzej jest link ,kotek z dwoma po tej samej stronie,poszukaj,chciałam wkleic link ale cos mi sie tu zle wyswietla :?

Rzeczywiście!
Chodzi na 2 łapkach po jednej stronie!
Niesamowite, myślałam że to niemożliwe.

to teraz nie wiem czy to, że Tolek ma ja po przekątnej ułatwi mu życie czy utrudni?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro mar 16, 2011 21:27 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

piccolo pisze:
kotx2 pisze:

Rzeczywiście!
Chodzi na 2 łapkach po jednej stronie!
Niesamowite, myślałam że to niemożliwe.

to teraz nie wiem czy to, że Tolek ma ja po przekątnej ułatwi mu życie czy utrudni?

dla mnie rewelacja :D

kotx2

Post » Śro mar 16, 2011 21:42 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Filmów z kotami na 2 łapkach jest kilka 8O i rzeczyście, moje trójłapki chodzą bardziej koślawo :wink: Dzielne zwierzaki :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro mar 16, 2011 21:58 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Te filmiki są niesamowite! Koty to najcudowniejsze stworzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw mar 17, 2011 9:42 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Dzięki Natalia, trawa11... :D

Ja bym te filmiki pokazywała wszystkim, którym tak szybko do usypiania zwierząt np. po wypadku..

Wszystkie zwierzęta są cudowne :D , ale ...koty trochę bardziej.. :love:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 17, 2011 10:32 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

morelowa pisze:Dzięki Natalia, trawa11... :D

Ja bym te filmiki pokazywała wszystkim, którym tak szybko do usypiania zwierząt np. po wypadku..

Wszystkie zwierzęta są cudowne :D , ale ...koty trochę bardziej.. :love:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

NIEUSTAJACE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ZA TOLUSIA
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

[poprzednia][następna]