Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 14:51 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

TEŻ ZAPYTUJĘ

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 15, 2011 8:57 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

honda11 pisze:TEŻ ZAPYTUJĘ

i ja...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto mar 15, 2011 9:26 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Ostatnie info od Asi mamy ze środy... tydzień..
Ponawiam pytanie o ogłoszenia :?
Wiem, że to nie zależy od mj_liberian_girl, że jest daleko i nie ma czasu siedzieć w Trzciance...ale nic mi po tej wiedzy , skoro i tak się martwię.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 15, 2011 9:32 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:No, zerknięcie nie wystarczy 8O Pozerkam dłużej,ale później, bo to może być ciekawe. Jak równiez wątek CatAngel.
Teraz - Jeśli to kosztuje 10,- to dlaczego jeszcze nie robimy tych ogłoszeń ???? Ja to zapłacę. Tylko Asia :!: czy można podawać kontakt na Ciebie - tel, mail? I czy się w ogóle zgadzasz na to? Napiszesz do CatAngel, poprosisz o nr konta, wysłanie mi go na pw ? - bo to Ty najwiecej wiesz i sprawę pilotujesz. Jesteś jedyna, która kotki widziała i z tego wynika, że jedyną ich nadzieją :mrgreen: A może ja sie nie doczytałam i są ogłoszenia?

Czy Trzcianka to b. mała miejscowość? Nie da sie tam wygrzebać jakichś wolontariuszy? Nie wierzę, żeby nie było fajnych młodych ludzi...

I jak? Już wiadomo co podać do ogłoszeń?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto mar 15, 2011 9:54 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Asiu wypowiem się w Twoim imieniu ;) Mam kontakt codzienny z Asią i myślę, że spokojnie można podać do niej kontakt i że na pewno nie ma nic przeciwko.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto mar 15, 2011 19:55 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

dobra - to poproszę nr tel, mail - na pw i jakiś opis kotkow na dziś - aktualny.. :roll:
Asi mówiła, że kotki będą przed adopcja wykastrowane, że są zaszczepione.. ale trzeba, żeby to ona napisała albo Catnaperka co można podać CatAngel, żeby zrobila ogloszonko. Ja się nie podejmuję nie znając kotków.. albo mi napiszcie konkretne konkrety :D
Wyślę to CatAngel i tę dychę na 25 ogłoszeń.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 16, 2011 13:26 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Morelowa wysłałam Ci pw
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro mar 16, 2011 13:36 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

przepraszam za zaniedbanie oczywiscie mozna podac moj numer tel, nie wiem czy Catnaperka juz podala czy nie?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro mar 16, 2011 15:37 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Bulinki niech ktoś Was pokocha i podaruje dom :ok:

honda11

Post » Śro mar 16, 2011 19:48 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Catnaperka i mj_liberian_girl - napisałam do CatAngel.

Honda 11 - a Ty ich nie kochasz :cry: ? Wszyscy ich kochamy, tych Bulinków, tylko z tymi domami gorzej :?

Mnie tylko jeszcze szkoda, że tam do nich nikt nie chodzi... Jak widze inne wątki, gdzie infa są na bieżąco - smutno :cry:
Asia robi więcej niż może - ile można jednoosobowo i na odległość? Nikogo nie ma tu więcej z Trzcianki? Może tam nie ma internetu :twisted: ?

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 16, 2011 20:15 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

dziewczyny ja się naprawdę staran, niestety schron czynny do 16stej ja koncze prace 16.30 i na szczęśćie dla mnie i dla kotów mam wtorki akurat sprawy w Trzciance i zawsze mogę kilkadziesiąt minut Im poświęcić staram się jak moge czasem nie wychodzi tak jak teraz bo leże chora, ale jutro tam jade to się dowiem co u Kociaków ale tez zależy mi na domku dla nich i to bardzo...

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 16, 2011 20:28 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

honda11 pisze:Bulinki niech ktoś Was pokocha i podaruje dom :ok:

morelowa pisze:Honda 11 - a Ty ich nie kochasz :cry: ? Wszyscy ich kochamy, tych Bulinków, tylko z tymi domami gorzej :?

Chodziło mi o sens całego zdania, a nie jego połowy :wink:czyli i miłość i dom.

mj_liberian_girl my tu obecni wiemy, że robisz bardzo dużo dla kotów z Trzcianki.
Bez Ciebie wiele z nich siedziało by tam nadal.
Trzymaj się dziewczyno i wracaj do zdrowia :ok: .

honda11

Post » Śro mar 16, 2011 20:30 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Oj, toż napisałam, że Cię, Asiu, podziwiamy 8O , a nie, że się czepiamy :mrgreen: :D
MOże najpierw wyzdrowiej?
Ale jak już będziesz coś wiedziała o Bulinach, to daj znać.
Ja się tylko Trzcianki czepiam o ten wolontariat - to jakaś masakra , żeby jedna dziewczyna musiała się tak nalatać :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 16, 2011 20:42 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

powiem Wam tak niby ktoś tam jest jakaś kobieta z Trzcianki niby TOZ działa i pogotowie dla zwierząt... ale jak się dowiedziałam np Łapka od roku "promowali" i jakoś nie udało im się załatwić Mu domku, a obecnie Kot jest szczęsliwym lokatorem w Domku Stałym i nawet ma czworonożnego przyjaciela... więc te wolontariaty tam w schronie ja nei wiem jak to działa...

mj_liberian_girl

Post » Czw mar 17, 2011 14:23 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Buli :
Obrazek Obrazek

Bulinka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Więc tak Buli jest po kastracji i u Niego ze zdrowiem jest duzo lepiej oczka sie poprawiły 3 powieka sie cofa, gorzej z Bulinka mruży oczy co widać na zdjęciach przepraszam za jakośc ale One sie boja troszke, więc musiałam je na rękach trzymać i robić fotki, Bulinka na 1 zdjęciu to widać ma oczka zasłonięte powieką dzis jest sterylizowana... trzeba je już zabierać jak najszybciej

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]