Księżniczka TRI już w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 11:49 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

zrobię dziś Allegro, ale zdjęcia marne :(
AnielkaG

Post » Śro mar 16, 2011 11:57 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

AnielkaG pisze:zrobię dziś Allegro, ale zdjęcia marne :(

Alex405 do mnie napisała dzisiaj z prośbą o Allegro, więc właśnie mam chwilę wolną w pracy i robię - nie odebrała jeszcze PW ode mnie.
Oczywiście, jeżeli chcesz, to ustąpię miejsca - nie robię tego "komercyjnie" czy coś :)

Fakt, zdjęcia trochę niewystarczające, ale jak nie ma innych...

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 12:04 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

rób, rób, dzięki
sprawa super pilna jest!
AnielkaG

Post » Śro mar 16, 2011 14:11 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Przepraszam, ze pytam, ale czy może ktoś z Was ma namiary na Alex405 - chodzi mi o jakiś numer telefonu i e-mail który umieścić w ogłoszeniu na Allegro (poprosiłbym PW). Alex chwilowo mi nie odpisuje, pewnie nie może, a ja chciałbym dokończyć ogłoszenie przed 17 - zauważyłem że wtedy najwięcej ludzi odwiedza ogłoszenia.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 14:48 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

aburacze pisze:
AnielkaG pisze:zrobię dziś Allegro, ale zdjęcia marne :(

Alex405 do mnie napisała dzisiaj z prośbą o Allegro, więc właśnie mam chwilę wolną w pracy i robię - nie odebrała jeszcze PW ode mnie.
Oczywiście, jeżeli chcesz, to ustąpię miejsca - nie robię tego "komercyjnie" czy coś :)

Fakt, zdjęcia trochę niewystarczające, ale jak nie ma innych...

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

To ja ją wysłałam do Ciebie :oops: :mrgreen: rób rób te swoje magiczne Allegro :1luvu: :1luvu:

Ja mam tekst i namiary jak chcesz, chyba Alex405 nie będzie zła jak podam

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 16, 2011 15:13 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Już wróciłam i bardzo się cieszę, że jest tyle osób, które chcą pomóc Księżniczce :D

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro mar 16, 2011 15:57 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Dzień dobry!

Udało mi się wreszcie wystawić Allegro, zapraszam na zakupy ;)
http://allegro.pl/ksiezniczka-tri-warsz ... 67140.html

Trzymam kciuki oczywiście :ok:

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 17:07 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Jeszcze raz ja :)

To samo ogłoszenie umieściłem na Gumtree:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z267699813

oraz na Alegratka:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1201061 ... ilnie.html

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 17:53 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Bardzo, bardzo dziękuję!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro mar 16, 2011 18:16 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

Alex405 pisze:Bardzo, bardzo dziękuję!

Nie ma sprawy :)

To jeszcze, jak rozumiem, ogłoszenia od CatAngel i nowy dom musi się znaleźć :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 18:22 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

aburacze pisze:
Alex405 pisze:Bardzo, bardzo dziękuję!

Nie ma sprawy :)

To jeszcze, jak rozumiem, ogłoszenia od CatAngel i nowy dom musi się znaleźć :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam!

Adam

Zrobimy taką akcję, że dom MUSI się pojawić :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 16, 2011 18:31 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

witam, czy kotka ma książeczkę szczepień i czy można by ją przetransportować do Trójmiasta? Mam już jedną kotkę i chciałabym przygarnąć drugą ale ważne jest aby była zdrowa i nie zaraziła niczym mojej kici... no i oczywiście żeby się dogadywały ;)

lili_th

Od: Śro mar 16, 2011 17:59

Post » Śro mar 16, 2011 20:02 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

lili_th pisze:Mam już jedną kotkę i chciałabym przygarnąć drugą

Ojej, czyżby tak szybko dom dla TRI się znalazł? Mam nadzieję, że się dogadacie :mrgreen:

EDIT: Zajrzyj może do ogłoszenia TRI na Allegro, tam są numery telefonu:
http://allegro.pl/ksiezniczka-tri-warsz ... 67140.html

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 16, 2011 20:44 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

kotka jest zdrowa, ale szczepiona była jak była kociakiem :(
oczywiście będzie przed adopcją na przeglądzie u weta
AnielkaG

Post » Czw mar 17, 2011 10:57 Re: Księżniczka TRI, wysterylizowana, pilnie szuka DS/DT ASTMA!

:)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

[poprzednia][następna]