Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Justa, nastepnym razem mozesz ty byc zaatakowana...
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:biedny FibiTrzymaj sie, mordko moja kochana
Oj biedny i to bardzoZastanawiam się nad kupnem czegoś w rodzaju paralizatora na pit bule , bo tych agresywnych psów jest coraz więcej i coraz bardziej się boje ze nie dam rady ochronić moich psów przed następnym atakiem
![]()
![]()
A patrzeć jak Fibi cierpi nie jest lekko
![]()
![]()
Kociara82 pisze:mr-78 pisze:Czy macie jakiś bazarek ? Podrzuciłabym parę rzeczy może się sprzedadzą i będzie kaska na nasze tyskie mruczki .
mozesz zrobic sama bazarek na mrusie
phantasmagori pisze:Strasznie mi żal Fibiego bo z tego co widzę na fotkach jest malutkim pieskiem i nie miał szans się bronić![]()
Justyna kurcze nie chodź po parkach wieczorem
mr-78 pisze:Bazarek gotowy , ale niestety wystawiłam w złym miejscu i musiałam poprosić moderatora o jego przeniesienie . Na razie dostępny tutaj: viewtopic.php?f=1&t=125378 , zapraszam wszystkich chętnych . Pani Justyno proszę trzymać kciuki , po sprzedaży zgłoszę się z kaskąPozdrawiam
phantasmagori pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:biedny FibiTrzymaj sie, mordko moja kochana
Oj biedny i to bardzoZastanawiam się nad kupnem czegoś w rodzaju paralizatora na pit bule , bo tych agresywnych psów jest coraz więcej i coraz bardziej się boje ze nie dam rady ochronić moich psów przed następnym atakiem
![]()
![]()
A patrzeć jak Fibi cierpi nie jest lekko
![]()
![]()
Justyna tylko pamiętaj o tym że jeśli psy będą w kontakcie fizycznym porazisz również swojego pieska. Najlepiej lagę porządną mieć ze sobą.
Mi raz chłopaki poszczuli pitbulopodobnym psem bezdomniaczka. Doprowadziłam do odebrania im psa ponieważ "nad nim nie panują" Na posterunku pałą chłopak dostał aż miło było popatrzeć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 114 gości