TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa, nastepnym razem mozesz ty byc zaatakowana... 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 15, 2011 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:Justa, nastepnym razem mozesz ty byc zaatakowana... 8O

Szczerze mówiąc tego sie boje :evil:
Fibi ledwo chodzi i nawet tylko kierunku dużego parku nie chce iść :evil:
Przed chwilka znów mu podałam Matacam lek przeciw bólowy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 15, 2011 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

oj, zostanie mu to w psychice na dlugo pewnie... :roll:
boi sie biedaczek... wcale mu sie nie dziwie...

Kociara82

Post » Wto mar 15, 2011 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:biedny Fibi :cry: Trzymaj sie, mordko moja kochana :ok:

Oj biedny i to bardzo :x Zastanawiam się nad kupnem czegoś w rodzaju paralizatora na pit bule , bo tych agresywnych psów jest coraz więcej i coraz bardziej się boje ze nie dam rady ochronić moich psów przed następnym atakiem :evil: :evil: :evil: A patrzeć jak Fibi cierpi nie jest lekko :evil: :evil: :evil:

Justyna tylko pamiętaj o tym że jeśli psy będą w kontakcie fizycznym porazisz również swojego pieska. Najlepiej lagę porządną mieć ze sobą.
Mi raz chłopaki poszczuli pitbulopodobnym psem bezdomniaczka. Doprowadziłam do odebrania im psa ponieważ "nad nim nie panują" Na posterunku pałą chłopak dostał aż miło było popatrzeć :wink: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 16, 2011 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

oj, takim to by trzeba bylo pare razy solidnie przylozyc, choc szczerze mowiac watpie, by to cos pomoglo :evil:
ale oni oberwa kiedys i tak, pokonani zostana swoja wlasna bronia. Teraz ich bawi, jak ich pies atakuje innych... kiedys psu "sie odwidzi" i wlasciciela tez zaatakuje. :evil:

Kociara82

Post » Śro mar 16, 2011 0:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Utul mocno Słodziaka :1luvu: Justi
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 16, 2011 0:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Niestety przemoc jest na takich jedynym sposobem.
Ja mam to szczęście że mieszkam na osiedlu gdzie wszyscy wprowadzali się jednocześnie i są w podobnym wieku więc jest integracja od 15 lat. Jesli jest granda czy hałas w nocy sąsiedzi wychodzą prawie wszyscy. Młodzież wie że nocą ma być spokój bo będą bęcki :wink: Oczywiście krzywdy nikt im nie zrobi ale złapanie za kark i z otwartej w ucho też dobrze działa.
No ale niestety Jussta nie ma takiego komfortu :twisted:

Strasznie mi żal Fibiego bo z tego co widzę na fotkach jest malutkim pieskiem i nie miał szans się bronić :(
Justyna kurcze nie chodź po parkach wieczorem :?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 16, 2011 8:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:
mr-78 pisze:Czy macie jakiś bazarek ? Podrzuciłabym parę rzeczy może się sprzedadzą i będzie kaska na nasze tyskie mruczki .

mozesz zrobic sama bazarek na mrusie :)

Bazarek gotowy , ale niestety wystawiłam w złym miejscu i musiałam poprosić moderatora o jego przeniesienie . Na razie dostępny tutaj: viewtopic.php?f=1&t=125378 , zapraszam wszystkich chętnych . Pani Justyno proszę trzymać kciuki , po sprzedaży zgłoszę się z kaską :-) Pozdrawiam
Mr-78 [u]Nie bądź obojętny – zbieramy na tyskie mruczki!!!.[/u]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=0
Obrazek

mr-78

Od: Czw paź 07, 2010 11:31

Post » Śro mar 16, 2011 11:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

phantasmagori pisze:Strasznie mi żal Fibiego bo z tego co widzę na fotkach jest malutkim pieskiem i nie miał szans się bronić :(
Justyna kurcze nie chodź po parkach wieczorem :?

Tak, Fibis to taki fąfel maleńki... Nie mial szans biedul :(
Justa, jak sie dzis maluch czuje?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 16, 2011 11:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

mr-78 pisze:Bazarek gotowy , ale niestety wystawiłam w złym miejscu i musiałam poprosić moderatora o jego przeniesienie . Na razie dostępny tutaj: viewtopic.php?f=1&t=125378 , zapraszam wszystkich chętnych . Pani Justyno proszę trzymać kciuki , po sprzedaży zgłoszę się z kaską :-) Pozdrawiam

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 16, 2011 14:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Fibi, jestesmy z TOBA! :1luvu:

Kociara82

Post » Śro mar 16, 2011 14:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:biedny Fibi :cry: Trzymaj sie, mordko moja kochana :ok:

Oj biedny i to bardzo :x Zastanawiam się nad kupnem czegoś w rodzaju paralizatora na pit bule , bo tych agresywnych psów jest coraz więcej i coraz bardziej się boje ze nie dam rady ochronić moich psów przed następnym atakiem :evil: :evil: :evil: A patrzeć jak Fibi cierpi nie jest lekko :evil: :evil: :evil:

Justyna tylko pamiętaj o tym że jeśli psy będą w kontakcie fizycznym porazisz również swojego pieska. Najlepiej lagę porządną mieć ze sobą.
Mi raz chłopaki poszczuli pitbulopodobnym psem bezdomniaczka. Doprowadziłam do odebrania im psa ponieważ "nad nim nie panują" Na posterunku pałą chłopak dostał aż miło było popatrzeć :wink: :D

Nie wiedziałam o tym że i mój pies może być porażony :x
Musiała bym mieć takie coś co do kieszeni mogę schować bo jak się prowadzi dwa psiaki na smyczach zwijanych to sie nie ma wolnej reki :twisted:

Ja nawet wychodząc z klatki mam częste spotkania z pit bulami bo mieszkam pomiędzy Żabka a sklepem spożywczym i zawsze sobie stoją pod klatka pijaczki z pit bulami :roll:

Tylko że ja nie mam pojęcia kto to był :evil: , bo jak zadzwoniłam zaraz po zdarzeniu na SM to nie mieli czasu ze mną rozmawiać i na ewentualne ich odnalezienie nie bylo juz szans :roll:
Na szczęście Fibi dziś czuje sie troszkę lepiej , choć nadal dostaje leki przeciw bólowe ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 16, 2011 18:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Dziś o 19.50 w programie UWAGA na TVN o tym ja ''WŁAŚCICIEL'' nie zauważył że zagłodził własnego psa :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 16, 2011 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

to ja chyba nie obejrzę tego :(
znaczy wole nie oglądać
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 16, 2011 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

To działa na tej samej zasadzie jak byś dotknęła osoby z palcami w kontakcie. Też cię porazi prąd :wink:

Do kieszeni są składane "pałki sprężynowe", ochroniarze takie mają. Ponoć boli jak cholera :wink:
I dla bezpieczeństwa tak zwany "alarm torebkowy" jest toto na baterię, wielkości pudełka od zapałek, jak wyciągniesz zawleczkę to wyje jak diabli.
Niby nic wielkiego ale można wykorzystać zaskoczenie przeciwnika na ucieczkę no i ktoś zwróci uwagę że coś się dzieje.
No i podstawowa zasada "widzieć co się dzieje dookoła ciebie na jak największą odległość"

To rady mojego sąsiada policjanta, który prowadzi między innymi kursy samoobrony, a także pogadanki na temat zachowania zasad bezpieczeństwa.

A na te wszystkie pitbule pod opieką podchmielonych właścicieli zwróciła bym uwagę policji. Smycz, kaganiec itp
Oczywiście anonimowo :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]