kociczka39 pisze:Aleście napukały stron dzisiajpóźniej doczytam
hej śliczna Mysiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:trawa11 pisze:Kociara82 pisze:
ty tak uwazasz, ale jestes w bledzie
poprostu nie zamierzam znizac sie do twojego poziomu i byc tak bezczelna i chamska jak to ty potrafisz
Wskaż mi zatem przykłady mego chamstwa.
nie no, nie przesadzajmnie nie nabierzesz, ze nie wiesz... ach, szkoda, ze skasowalam wszystkie twoje pw do mnie w krorym bezczelnie szkalowalas jedna z forumowiczek, jakich argumentow uzylas... A wiem od wielu osob, ze nie tylko ja takie pw od ciebie dostawalam i nie tylko tej jednej osobie obrobilas w ten sposob tylek.. Doskonale wiesz co robisz, nie udawaj. Jestes niezla aktorka
A jesli "naprawde niepamietasz co piszesz" to przesledz sobie dokladnie wszystkie swoje posty od A do Z.
ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki!![]()
Przesyłam buziaczki od Miłeczki!
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:
a ,gdzie Ty w zimie trawkę znajdziesz
no właśnie![]()
![]()
bida by była![]()
![]()
zawsze masz w mnie
trawa11 pisze:upodobał sobie ją od początku , bo futerko ma ubrane biale. a teraz bez to taka zimna, nie wiem czemu rozebrana mu się tez podoba
trawa11 pisze:Dorota pisze:
I zaraz spadnie
chyba nie
trawa11 pisze:kristinbb pisze:
posty nie wchodzą
o , to rzeczywiście wolny jest
Kociara82 pisze:ona ci dupy nie obrabia, ma mnostwo ciekawszych tematow do rozmow, natomiast caly czas widze, ze to ty zlosliwosciami pijesz do niej
To tylko jeden z przykladow, reszty osob bez ich zezwolenia ujawniac nie bede. Nie obracaj kota ogonem
kristinbb pisze:trawa11 pisze:upodobał sobie ją od początku , bo futerko ma ubrane biale. a teraz bez to taka zimna, nie wiem czemu rozebrana mu się tez podoba
z przyzwyczajenia, z przyzwyczajenia...![]()
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:
I zaraz spadnie
chyba nie
Zobaczymy![]()
Bazyl by nie spadl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 151 gości