FFA Łódź 812+542 - nowy wątek, zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 9:17 Re: Łódź 812+24 - Misia otworzyła oczka :)), tniemy

1) złapałam długo łapaną FIRANECZKĘ, kotkę której karmicielki nie chciały robic krzywdy łapiac w łapke, nie chciały tez krzywdzić głodząc omijając jeden posiłek itp, chciały złapac na kontener dając góry mięcha ale trwało to miesiąc więc przechytrzyłyśmy karmicielki i mamy kotkę

2) te same fajniutkie karmicieli karmią tez koty w innym rejonie i tam juz kotka urodziła, 2 maluszki czarne, ponoć 7 dniowe są, jednego maluszka jedna z karmicielek zabrała sobie do domu by powiększyć kociarnie domowa ( ma juz ponoć 25 kotów) ale oczywiście jesli uda jej sie go wykarmic, drugiego maluszka zostawiły bo przeciez kotka musi karmic bo ma pełne cycki, moje głupie pytania wyraznie drażniły karmicielkę

byłam zobaczyc gdzie kotka mieszka z maluszkiem, znalazłam jakąś "kocią melinę" normalnie tylko butelek po kocim piwie brak, a tam w jednej niby-budzie siedzi czarna kotka, ale czy to ta matka to ja się nie dowiem , więc dziś moze postaram się zabrac jej malucha, jesli tam bedzie oczywiscie, i na niego złapac mamę a potem powinnam zabrac dzidziusia karmicielce i niech kocica wychowuje dzieci przez jakies 5 tygodni.....co myslicie bo jest jeszcze pytanie GDZIE TA KOTKA MA ZAMIESZKAC NA TE 5 TYGODNI:)

NA RETKINI JEST FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Śro mar 16, 2011 10:58 Re: Łódź 812+24 - Misia otworzyła oczka :)), tniemy

Bordo, z nieustającym podziwem Tobie dedykuję to zdjęcie Misi :1luvu:

Obrazek

I trzymam kciuki za łapankę - łap i tnij co się da :ok:

A kolekcjonerki, co zabiera kotce maluszka, żeby się nim pobawić - nie skomentuję, takich słów publicznie ne używam.
Daj na pw jej dane - telefon, adres - może się przyda.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 16, 2011 11:32 Re: Łódź 812+24 - Misia otworzyła oczka :)), tniemy

annskr pisze:Bordo, z nieustającym podziwem Tobie dedykuję to zdjęcie Misi :1luvu:

Obrazek

I trzymam kciuki za łapankę - łap i tnij co się da :ok:

A kolekcjonerki, co zabiera kotce maluszka, żeby się nim pobawić - nie skomentuję, takich słów publicznie ne używam.
Daj na pw jej dane - telefon, adres - może się przyda.

ależ słodka :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 16, 2011 11:35 Re: Łódź 812+24 - Misia otworzyła oczka :)), tniemy

Miśka, niezła laska z Ciebie rośnie :1luvu:

Kurczę, gdzie by tu matulę z dzieciakami ... :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro mar 16, 2011 13:13 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

Trochę więcej o Misiuni

Kocia mama Kaczusia bardzo troskliwa, bardzo pilnowała maluszków ułożonych do zdjęć na kanapie, chciała je zabierać, z końcu trzeba ją było trochę z pokoju wyprosić, bo focić się nie dało.

Obrazek

Kociaczki to wielki i potężny ciemny pręgus – będzie miał domek w rodzinie.
Jasna pręgowana dziewczynka z piegiem na nosku – nie wiem, czy będzie bura czy whiskasowa – będzie domku szukać.
Misia wraca do Kingi, która ją znalazła.

Obrazek Obrazek Obrazek

A moje oko? W sobotę jeszcze byłam piratem z jednym okiem zaklejnym, ale już jest ok :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro mar 16, 2011 13:19 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

annskr, czy to Twoje łapsko tak brutalnie trzyma za kark te niewiniątka? :evil:

cudne są :love:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro mar 16, 2011 13:31 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

Femka pisze:annskr, czy to Twoje łapsko tak brutalnie trzyma za kark te niewiniątka? :evil:
Tak, to moje łapska :roll:

Femka pisze:cudne są :love:
wiedziałam, delikatne rąsie, ale żeby aż tak :ryk:

kalewala

Post » Śro mar 16, 2011 13:54 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

maluszki są cudne, a nie Twoje brutalne łapska :ryk:
widać, że ja sama nie nadążam za gonitwą własnych myśli :lol:
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 16, 2011 13:56 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

Jaka ona piękna!
Rodzeństwo oczywiście też :)

I ten nosek o matulu :1luvu:

24102007

Od: Sob lut 12, 2011 21:17

Post » Śro mar 16, 2011 14:44 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

To jeszcze się pozachwycajcie - zdjęcia grupowe - Misia cały czas jest najmniejsza, główeczką ma malutką, łapinki jak zapałeczki – ale oczka najszerzej otwarte i dzielnie karaśka się z rodzeństwem

Obrazek Obrazek

Marzy mi się jeszcze zaszczepienie dorosłych kotów – Kaczusi i Szczepana - bo Szczepanek już wycięty, a sterylkę Kaczusi obiecaliśmy po wykarmieniu dzieciaków. Tylko czy damy radę finansowo…..

kalewala

Post » Śro mar 16, 2011 14:47 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

damy nie damy
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 16, 2011 15:08 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - pokazujemy się - FOTY :)

Femko, specjalnie dla Ciebie - wielbicielki mojej Szarotki

To maleństwo - może będzie mii-Szarotką, może burasią, ale na pewno będzie szukać domku. Przyjmujemy zapisy :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

kalewala

Post » Śro mar 16, 2011 15:18 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - zapisy na DS - FOTY :)

Matulu, jakie słodkie scury, takie maleńtasy, a tyle w nich życia :D . Napatrzeć się nie mogę :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro mar 16, 2011 15:20 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - zapisy na DS - FOTY :)

nie kuś :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 16, 2011 15:26 Re: Łódź 812+24 - Misia i rodzeństwo - zapisy na DS - FOTY :)

Femka pisze:nie kuś :mrgreen:

Ty nie dostaniesz :D .

Jako dom trzykotowy + pies.

Bo każdy kolejny koty z wyboru to już początek kolekcji :mrgreen:

No chyba że jakaś bida kompletnie nieadpcyjna, której nikt nei zechce... Np Manola niekuwetkowa :mrgreen:

kalewala

[poprzednia][następna]