kasiunia773 pisze:trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Witam się w nowym wątku![]()
Hej Kasiu![]()
pojawiasz się i znikasz
Kochanabywam chwilami we Wiedniu u męża
i wtedy nie bywam na miau pl
o , to Ty światowa kobitka się zrobiłas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiunia773 pisze:trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Witam się w nowym wątku![]()
Hej Kasiu![]()
pojawiasz się i znikasz
trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze:
Kociara82 pisze:juz ty dobrze wiesz jak sie zachowujesz, nie udawaj, ze nie wiesz o co biega! Moze zdradzisz, co napisalas "wybrancom" na pw? Chociaz nie, nie musisz, domyslam sie, ze kolejne wyssane z palca historyjki i oszczerstwa! Zarzucasz innym, ze nie maja nic lepszego do roboty na forum, a ty co robisz poza obmawianiem, snuciem intryg? Jakos nie widze nic interesujacego, no chyba, ze slynna wazeline, ktora innym zarzucasz!
Fajnie ci sie pisze, zeby inni zajeli sie bardziej pozytecznymi sprawami, aale moze bys tak dala przyklad od siebie najpierw a potem wymagala tego od innych!
KaleidoStar pisze:No ja się z tym nie spotkałam ani razu, a "znam" Danusię od roku mniej więcej..
Ale nie chce mi się ciągnąć tego tematu, nie lubię niesnasek i przepychanek słownych.
KaleidoStar pisze:trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze:
Globtrotuar
KaleidoStar pisze:No ja się z tym nie spotkałam ani razu, a "znam" Danusię od roku mniej więcej..
Ale nie chce mi się ciągnąć tego tematu, nie lubię niesnasek i przepychanek słownych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1424 gości