PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 15, 2011 22:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Bolkowa, ja widzę to ostrzeżenie od wczoraj, ale komp mnie pyta, czy wpuścić, czy nie ;) Grzeczny jest.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto mar 15, 2011 22:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

AniHili pisze:Bolkowa, ja widzę to ostrzeżenie od wczoraj, ale komp mnie pyta, czy wpuścić, czy nie ;) Grzeczny jest.

Ja od kilku dni. Też mnie pyta, po czym na pół strony mam ostrzeżenie, że nie warto ryzykować.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto mar 15, 2011 22:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witam Siostry :D proszę o głosy na andżelika1952 -pilne-dzisiaj koniec głoshttp://www.radomsko24.pl/m/gphotos/group/Plebiscyt-Wplywowa-Kobieta-Roku/album/Wplywowe-Kobiety-Radomska/owania
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Wto mar 15, 2011 23:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Obrazek

dysia761

Post » Wto mar 15, 2011 23:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

przepraszam,że tak wpadłam jak bomba -dostałam wiadomość od Hanulka z prośbą o głosy-oczywiścia głosować należy na Andżelikę Chodorek :oops:
Obrazek

dysia761

Post » Wto mar 15, 2011 23:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

o matko ja w życiu nie nadrobię zaległości ,chyba wezmę urlop na doczytanie wątku 8O
Obrazek

dysia761

Post » Wto mar 15, 2011 23:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

majencja pisze:Dokładnie ! jedna laska była zdziwiona o co chodzi - przecież ona tylko paznokcie maluje, cóż to ma do jej p-racy?? No nic tyle ze telefon dzwoni i dzwoni...

Majencja, ja zaczynam mieć wrażenie, że pracujemy w tej samej firmie (bo ja też służba zdrowia) :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto mar 15, 2011 23:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Siostry - trochę prywaty wieczorem :oops:

Cytuję PW, żeby nie tracić czasu, bo go strasznie mało zostało :!: Tylko do 23:59 :!:

Dziewczyny, jeszcze raz bardzo proszę o pomoc dla Radomska. Tym razem o udział w głosowaniu na Kobietę Radomska. Andżelika jest w tym momencie druga. O parę głosów przegania ją radna z Radomska. Jesli Andżelika wygra, ma szansę mówić o Radomszczańskim Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami, o siedzibie, której już nie mają, o staraniach, aby utrzymać przytulisko dla bezdomnych kotów, sprawa stanie się jeszcze bardziej medialna.

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelikę Chodorek

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

http://www.radomsko24.pl/m/gphotos/grou ... /chodorek/

Instrukcja:
1. Kiliknij na link
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELIKĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro mar 16, 2011 5:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze:Jak tam mamajo? Ulepiłaś bazarek? Ja mam kupkę fantów i żadnej mocy, żeby zrobić bazarek dalej :roll:

Nic jeszcze :cry:
Chciałam wreszcie tę kotkę ciachnąć ,przy okazji(bo z Piranią jestem umówiona na 25.3).Mam Piranii kupon na sterylkę w Katowicach-w końcu to adoptuś :wink: ale nie skorzystam,bo wolę u siebie.A teraz mają "promocję" i ciach kosztuje 130 zł zamiast 180.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro mar 16, 2011 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A weźcie mnie Czarowne nie mówcie o pracy bo doopa ciemna :evil:
Widzę, że taki marazm nie tylko u mnie panuje :evil:
Łączę się w q...bólu
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro mar 16, 2011 9:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

O pracy to ja ostatnio wolę nie gadać.... Lubię swoją pracę, jest ok (pomijając dojazdy....), ale ostatnio jeden koleś działa mi (i nie tylko mi....) ostro na nerwy...
Ale może jak się postawimy całym działem, to coś wskóramy...... :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro mar 16, 2011 11:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nie ma idealnie, zawsze gdzies coś się w robocie kurzy. Z biegiem lat wyrobiłam sobie nawyk olewania niektórych spraw/ ludzi, bo tylko nerwów szkoda :roll:

KasaKastracyjna zawieszona tymczasowo z tego co niedawno widziałam (długi ...), więc mozna próbowac właśnie na miastwą sterylkę/kastrację kota zapisać. To zdaje się trzeba poszukać lecznicy, która ma podpisaną umowę z miastem czy cuś ... :roll:
Jak któraś wystawi bazarek z romansami, pierwsza przybiegnę licytowac :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro mar 16, 2011 12:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Praca...praca...Fajnie ją mieć. Ja niestety nie mam! I coś czarno widzę aby ją "bez pleców" mieć. Czytam sobie BIP, bo fajnie zaczepić się w urzędzie (mam dość prywaty). Jednak ostatnie ogłoszenia BiP mnie wqur...To dosłownie ich wewnętrzne koło zamknięte! Ogłoszenia tworzone dosłownie pod konkretne osoby, które jeden stołek tracą i na drugi spadają. Dowodem na to jest choćby wymóg konieczny "minimum roku czasu pracy w jednostkach samorządu terytorialnego" - czyli zatrudnianie tych, którzy już tam pracowali. Na wielką pensji liczyć tam nie mogę ale dorabiam sobie "na lewo" w biurze rachunkowym kumpeli więc do pensji dodatek jakiś mam zapewniony. Chyba tak jak ona skończę podyplomówkę na uniwerku i tym sposobem dostanę kwitek do samodzielnego prowadzenia ksiąg rachunkowych omijając tym sposobem droższą wersje zdawania egzaminu w Stowarzyszeniu Księgowych i "pójdę na swoje"... Urząd pracy jest dla mnie instytucją na jaką mam dosłownie alergię. Śmiać mi się chciało, kiedy próbowano skierować mnie do pracy do...pieczarkarni na 3 zmiany! Trochę mnie zatkało i mówię, że mam wyższe wykształcenie i szukam pracy w księgowości, administracji...na co pani mi mruknęła że w końcu praca to praca i mogą mi nawet dać dodatek za to, że będę pracować na "stanowisku" niższym niż moje kwalifikacje...Odmówiłam! Dobrze, że mąż ma pewną pracę z dobrym zapleczem socjalnym - jego emerytura przynajmniej będzie nam na starość budżet podciągać bo ja swoją czarno widzę... :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro mar 16, 2011 12:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Droga do otrzymania certyfikatu bez egzaminu jest długa i upierdliwa ;) Stos dokumentacji, świadectwa pracy z zakresami obowiązków, różnego rodzaju dowody potwierdzające co robiłaś, w jakiej firmie itp..
Metoda "na egzamin" jest szybsza i (w porównaniu do płacenia za roczne lub półtoraroczne studia podyplomowe) o wieeele tańsza. No i nie trzeba się go bać - nie jest trudny ;)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro mar 16, 2011 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

U mnie jest tak (sprawdzone), że jeśli kończysz podyplomówkę na kierunku "Rachunkowość" na uczelni mogącej kształcić doktorantów to kończąc ją otrzymujesz "świstek" uprawniający cię do samodzielnego prowadzenia ksiąg...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]