)), postaramy się o poprawę jej samopoczucia, więc jutro dostanie zastrzyk przeciwświądowy i dajemy jej spokój, będę jej tylko zakraplać oczka i smarować ranki rivanolem, zakupiłam też dziś purine one wołowina - jej ulubioną.Moderator: Estraven
)), postaramy się o poprawę jej samopoczucia, więc jutro dostanie zastrzyk przeciwświądowy i dajemy jej spokój, będę jej tylko zakraplać oczka i smarować ranki rivanolem, zakupiłam też dziś purine one wołowina - jej ulubioną.mpacz78 pisze:Ja używam żwirku Cat's Best Eco Plus, jest bardzo wydajny, zbrylający, maskuje zapachy, tylko się roznosi z kuwety (ale który się nie roznosi).
Ja kupuję duże worki 40L (koszt około 70-80zł) prez internet, jeden taki wór wystarcza mi na miesiąc przy kilkunastu kotach, więc przy dwóch to by na pół roku wystarczyło - polecam.
Silver oczka wyleczone, rana na łapce prawie zagojona, jeszcze smarowanie przez 4 dni, ale wszystko wygląda extra, musi jeszcze nosić skarpete, ale to tak w razie czego, Safcia też zdrowe oczka. Kociaste ładnie jedzą, dziś zrobiły mi pobudkę o 5 rano urządzając dzikie gonitwy i miałam fruwające rolety (Safcia chowa się za rolete a Silver na nią skacze - bardzo to lubią
) skutek tego taki że do 8 podsypiałam, budzona co chwile przez jakiegoś rozpędzonego kotka i miałam dziwne pół sny 

KarolinaS pisze:ojej bardzo się cieszę![]()
jakoś nie miałam okazji żeby być na bieżąco, jestem zawalona pracą;
Aleks dziękuję za determinację![]()
![]()
![]()

, potem Silver spała na krześle (nigdy tego nie robiła w ciągu dnia bo jest za bardzo odkryta, woli schowane legowiska
jak ją coś interesuje (a interesuje często) staje na dwóch łapkach, wyciąga szyję i niucha, no wypisz, wymaluj rezydencja surykatek
Silver nadal omija moją pociechę, no cóż może kiedyś...

Conchita pisze:Słodki widokUwielbiam, jak koty okazują sobie uczucia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], LikeWhisper, xCatmosphere i 87 gości