Tosza pisze:Byłam przed chwilą założyć Puchasiowi wenflon, grzeję glukozę. Na tą chwilę jest to kot odchodzący....
trzymajcie się jakoś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Byłam przed chwilą założyć Puchasiowi wenflon, grzeję glukozę. Na tą chwilę jest to kot odchodzący....
Tosza pisze:Ja jestem dziwnie spokojna. Glukoza powoli schodzi, w nocy podam jeszcze drugi płyn. Mam irracjonalne przekonanie, że on z tego wyjdzie, a jak nie, postaram się zminimalizować dyskomfort.![]()
Ten kot nigdy nie miał dożyć 20 lat-jestem realistką, ale póltora roku trochę mnie rozczarowuje.
Tosza pisze:Ja jestem dziwnie spokojna. Glukoza powoli schodzi, w nocy podam jeszcze drugi płyn. Mam irracjonalne przekonanie, że on z tego wyjdzie, a jak nie, postaram się zminimalizować dyskomfort.![]()
Ten kot nigdy nie miał dożyć 20 lat-jestem realistką, ale póltora roku trochę mnie rozczarowuje.
miszelina pisze:Bede powtarzac do znudzenia, zwłaszcza w świetle informacji na pw:
Do końca tygodnia chciałabym uzupełnić poranny grafik, proszę o potwierdzenia:
poniedziałki – Queen_ink (?)
wtorki – Yenika
środy – Vanja
czwartki – Wislackikot (?)
piątki – _namida_ (?)
Kocuria pisze:Kocuria pisze:notuję, żeby było do wiadomości:
obecnie wiszę AFN 7zł za bazarek ametystowe CD oraz 8zł za książkę z bazarku Cammi = 15zł
czekam na dalsze 28 + 18 = 46zł z bazarków ametystowych i wtedy obiecuję przelać.
a, no i ile wiszę za zaczipowanie Karmela, żeby doliczyć?
o, bank doksięgował się właśnie tych 28, więc wiszę 15 + 28 = 43zł. ile za czipa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 63 gości