PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

mamaja4 pisze:Dziewczyny ,macie pomysł na bazarek?
Jakie fanty najlepiej by "szły"?
Muszę wysterylizować kocicę osiedlową (od karmiciela) i chciałabym sobie finansowo pomóc.A nie mam weny,ani talentu :(

u mnie najlepiej poszły kubki ręcznie malowany z aries ;-)
I jeszcze będą :twisted:
ale skoro to kota od karmicielki, to może da się gdzieś za darmo? W k-cach mają być darmowe, chorzowski toz cały czas sterylizuje... Może gdzieś się da?

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 15, 2011 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

mamaja4 pisze:Dziewczyny ,macie pomysł na bazarek?
Jakie fanty najlepiej by "szły"?
Muszę wysterylizować kocicę osiedlową (od karmiciela) i chciałabym sobie finansowo pomóc.A nie mam weny,ani talentu :(

Ja zrobię coś na tą okoliczność, tylko nie wiem, czy jutro, czy pojutrze, bo troszkę nieczasowa jestem. :? ciuchowy bazarek zrobię :mrgreen: Mam 2 pary spodni i dwie bluzki całkiem fajne i może jeszcze się coś znajdzie, jak dobrze poszperam :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto mar 15, 2011 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

...a jeśli już mowa o bazarkach, to zapraszam na bazarek z moich fantów - co prawda na rzecz kotów z AFN, ale przecież wszystkie koty nasze są :)
viewtopic.php?f=20&t=125315

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto mar 15, 2011 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:Catrine Żwirek do pobierania moczu perełki 500ml

"Specjalistyczny żwirek Catrine służący do poboru moczu w celu oddania go do analizy u weterynarza.

Żwirek stworzono z drobnych perełek z tworzywa sztucznego, które nie wchłaniają moczu. Dzięki czemu kiedy kot załatwi się w kuwecie, mocz pozostanie na jej dnie.
Przy pomocy specjalnej pipetki, którą otrzymujemy w komplecie ze żwirkiem możemy pobrać mocz w celu przeprowadzenia specjalistycznych badań u weterynarza.

Dzięki drobnej fakturze, przypominającej żwirek silikonowy typu "perełki" - łatwiej jest nakłonić kota do załatwienia się w kuwecie. "

8O To sie normalnie kupuje 8O Na naszym zadoopiu jeszcze nie widziałam . Się rozglądnę, może akurat. Dzięki Etiopia :ok:

A bazarek przyjmie wszystko :ok: najwyżej sie nie sprzeda, to zostanie na nastepny raz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 15, 2011 21:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Obrazek
:twisted: skąd ja to znam... :roll:
Obrazek
i to też niestety, choć whiskasem nie karmię :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto mar 15, 2011 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Jesooo jak mi się NIC NIE CHCE a tu trza do jutra do 16.00 siedzieć w pracy :evil: wrrrrr
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto mar 15, 2011 21:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Siedź majencjo i ratuj godność sponiewieraną Służby Zdrowia :ok:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 15, 2011 21:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Niestety jeden nie uratuje :? a w pracy nie jest wesoło bom wyłomek, już mi nerwy nie wytrzymują bo i jak?? masz 2 letnie dziecko po drgawkach , zakładasz wkłucie i dwóch osiłków nie potrafi rączki utrzymać?? I przez to trza dwa razy :evil: Na nocy przynajmniej mam jednego fajnego chłopaka bo dniówka była koszmarna :evil: Płacą trzem z zespołu a właściwie jesteś sam :evil: A prymariusz??? on nic nie widzi, nic mu nie przeszkadza. Przekazuje pacjenta i mówi facet ma.... albo gościu z...... no to reszta co robi ?? To samo. A ja dostaję wqrwa. :evil:
Eeeeh do dooopy to wszystko
Obrazek

majencja

Post » Wto mar 15, 2011 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Bo Ty Majencjo masz to samo co my z kotami. Tylko z ludziami. Co z tego, że babie powtarzamy 100 razy na dzień, żeby NEREK WIEPRZOWYCH KOTOM NIE DAWAŁA, jak ona twierdzi, że one bardzo lubią i kupuje 8 KG :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 15, 2011 21:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Moja praca nie jest tak odpowiedzialna jak twoja majencjo ale też mam poczucie, że powinnam dawać dobry przykład zachowaniem a tymczasem, kiedy patrzę na niektórych moich kolegów z pracy to mi się chce wyć.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto mar 15, 2011 21:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Mogę czytać co którąś stronę na Pakcie, bo część jest blokowana ostrzeżeniem o zjadliwym wirusie/programie i mnie antywirus nie wpuszcza. Ten problem mam tylko na Czarownych. Czy ktoś ma to samo, coś wie :?: Jest to wkurzające :evil:
A co do pracy - jakby każdy chociaż tyci robił co do niego należy to świat byłby piękniejszy. A tak jest trochę znerwicowanych porządnych i sporo wyluzowanyvch opierdalaczy/olewaczy. Mnie po prostu szlag jasny trafia. Znowu usłyszałam, że pracuje dobrze więc mnie przesuną do pomocy tam gdzie sobie nie radzą A to "nie radzaą" polega na haśle - dobrze ,że płacą, najważniejsze nie napracować się - wchodzisz do pokoju i widzisz jak się romanisdło czyta lub paznokcie piłuje. Jak ja kończę pracę - zdechnięta zresztą, to po moich koleżankach nawet śladu nie ma, dawno w domu lub w najgorszym razie w drodze do niego :evil:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto mar 15, 2011 21:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dokładnie ! jedna laska była zdziwiona o co chodzi - przecież ona tylko paznokcie maluje, cóż to ma do jej p-racy?? No nic tyle ze telefon dzwoni i dzwoni...
Pytam sie na wyjeździe - mamy areplex?? powinnam usłyszeć tak lub nie bo przecież ma obowiązek sprawdzić . Co słyszę?? zaraz zobaczę.. I tak ze wszystkim. Jest kilkoro na prawdę fajnych ludzi - ci tez są traktowani jak czarne owce. No ale nie ma szans zeby tylko z nimi pracować. Poza tym szef się nie czepia, nie zwraca na nic uwagi - to oni uważają ,że to tylko moje widzimisię i się czepiam :evil:
Obrazek

majencja

Post » Wto mar 15, 2011 22:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

U nas w pracy osoby, które normalnie pracują można policzyć na palcach a reszta.... reszta mówi, że oni są nadgorliwi :?
Obrazek

babajaga

Post » Wto mar 15, 2011 22:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:
Etiopia pisze:Catrine Żwirek do pobierania moczu perełki 500ml

"Specjalistyczny żwirek Catrine służący do poboru moczu w celu oddania go do analizy u weterynarza.

Żwirek stworzono z drobnych perełek z tworzywa sztucznego, które nie wchłaniają moczu. Dzięki czemu kiedy kot załatwi się w kuwecie, mocz pozostanie na jej dnie.
Przy pomocy specjalnej pipetki, którą otrzymujemy w komplecie ze żwirkiem możemy pobrać mocz w celu przeprowadzenia specjalistycznych badań u weterynarza.

Dzięki drobnej fakturze, przypominającej żwirek silikonowy typu "perełki" - łatwiej jest nakłonić kota do załatwienia się w kuwecie. "

8O To sie normalnie kupuje 8O Na naszym zadoopiu jeszcze nie widziałam . Się rozglądnę, może akurat. Dzięki Etiopia :ok:

A bazarek przyjmie wszystko :ok: najwyżej sie nie sprzeda, to zostanie na nastepny raz

Tu :

http://animalia.pl/produkt,13832,164,Ca ... moczu.html 21.99 zł

http://www.karusek.com.pl/produkt.php?p ... 69&cat=204 23 zł

http://www.kacikpupila.pl/catrine-perel ... d=lwjzkcvk 22,20 zł
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 15, 2011 22:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

babajaga pisze:U nas w pracy osoby, które normalnie pracują można policzyć na palcach a reszta.... reszta mówi, że oni są nadgorliwi :?

To ładnie się o nich mówi.
Ja jestem czepialska, nieużyta, nawiedzona...

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]