KS-Kasa Stopniała- pomóż pilnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 18:52 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:Idzie zajączek lasem i spotyka niedźwiadka z motorem. Niedźwiadek pyta się zajączka:
- Przejedziesz się?
- Jasne
Jadą 50km/h, a niedźwiadek się pyta zajączka:
- Zsikasz się?
- Nie
Jadą 120km/h
- Zsikasz się?
- Nie
Jadą 200km/h
- Zsikasz się?
- Nie
Następnego dnia niedźwiadek spotkał zajączka z motorem. Zajączek pyta się:
- Przejedziesz się?
- Jasne
Jadą 130km/h, a zajączek pyta się niedźwiadka:
- Zsikasz się
- Nie
Jadą 230km/h
- Zsikasz się
- Nie
jadą 320km/h
- Zsikasz się?
- Nie
- No to teraz się zesrasz, bo niema hamulców. :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 18:55 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Mały rekin prosi tatę: Tato, jak się poluje na ludzi?
- Wiesz, jak zobaczysz płynącego człowieka to musisz powoli podpłynąć i zrobić kółko wokół niego, później lekko potrącasz go płetwą, następnie robisz drugie kółko i możesz go jeść.
- A nie można tak po prostu podpłynąć i zjeść?
- Owszem, ale wtedy z gó**em zjesz.
:ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 18:55 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:Mały rekin prosi tatę: Tato, jak się poluje na ludzi?
- Wiesz, jak zobaczysz płynącego człowieka to musisz powoli podpłynąć i zrobić kółko wokół niego, później lekko potrącasz go płetwą, następnie robisz drugie kółko i możesz go jeść.
- A nie można tak po prostu podpłynąć i zjeść?
- Owszem, ale wtedy z gó**em zjesz.
:ryk: :ryk: :ryk:

o rannyyyy :mrgreen: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 19:01 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Rozmawia sobie zajączek z żyrafą, i żyrafa opowiada:
- Spójrz króliczku, jaką mam piękną, długą szyję. Kiedy jem świeże liście ich pyszny aromat utrzymuje się jeszcze bardzo długo, a latem, oochh, latem zajączku kiedy piję orzeźwiającą wodę czuję jak daje mi ukojenie spływając dłuuugo po mojej wspaniałej szyi. Cóż, ty tego nie doświadczysz, ale nie każdy może mieć tak dlugą i wspaniałą szyję...
A zajączek na to:
-Rzygałaś kiedyś? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 19:02 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 15, 2011 19:06 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

jak wiosna to wiosna :ryk: :ryk: :ryk: Przychodzi okres wiosenny. Misie budzą się w gawrze. Stwierdzają, że niedźwiedzice jeszcze śpią, a że są dżentelmenami, to ich nie budzą. Ale jak to chłopy po tak długim życiu w celibacie postanawiają, iż trzeba coś wymyślić. A więc zaczynają to robić między sobą. W pewnym momencie wpada zając, zatrzymuje się i otwiera oczy ze zdumienia. Po chwili ucieka w las. Wtedy jeden misio mówi do drugiego:
- Jesteś szybszy, to biegnij i złap tego *solonego zająca bo to jest największy plotkarz w lesie.
Misio goni zająca przez las. W pewnym momencie zajączek wpada do jeziora. Misio wkłada swoja ogromna łapę i go szuka. Po chwili wyciąga bobra i go pyta:
- Ty, nie widziałeś może zająca?
Na to bóbr:
- Utonął, ty pe....... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Biegnie zajączek przez polanę i zatrzymuje go ślimak:
- Dokąd tak pędzisz, zajączku, poczekaj, pogadamy...
Zajączek:
- Nie mogę. Muszę uciekać, bo za naszą polanę zabrał się Urząd Podatkowy. A wiesz - ja mam futerko, żona ma futerko, dzieci mają futerka... Sporo by mnie ten podatek kosztował, muszę uciekać.
I zajączek pobiegł dalej. Ślimak, niewiele myśląc, też zaczął uciekać na tej swojej jednej nóżce. Nagle zatrzymuje go bocian, mówiąc:
- Poczekaj, ślimak, dawnośmy się nie widzieli, chodź, pogadamy jak starzy kumple.
Ślimak:
- Wiesz, bocianie, bardzo bym chciał, ale nie mogę. Za naszą polanę zabrał się Urząd Podatkowy. No i sam rozumiesz - ja mam domek, żona ma domek, dzieci mają domki... Sporo by mnie wyszedł ten podatek - muszę uciekać.
I ślimak popędził dalej, a bocian, niewiele myśląc, wystartował do Afryki. Tam spotyka go rodzina pawianów, które wielce zdziwione mówią do niego:
- Boćku, pomyliły ci się pory roku... Do Afryki miałeś przylecieć dopiero za dwa miesiące!
Bocian odpowiada:
- Ach, widzicie, za naszą polanę w Polsce zabrał się Urząd Podatkowy. Wszystkich sprawdzają, więc sami rozumiecie, że musiałem uciekać. Bo ja wycieczki zagraniczne, żona wycieczki zagraniczne, dzieci wycieczki zagraniczne...
Na co pawian ze stoickim spokojem rzecze:
- Eee... To my z gołymi *zadkami do Polski możemy jechać...
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 19:39 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

zaznaczam :kotek:

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Wto mar 15, 2011 20:07 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Hej,

wielka PRYWATA i prośba - zagłosuj na andzelika1952 - w głosowaniu na wpływową radomszczankę. W Radomsku nie ma nic... poza radnymi którzy mają kasę dla siebie i na złote tablice - nie ma lokalu nie ma pomocy - niech choć to głosowanie pokaże, że ktoś docenia pracę dla zwierząt.
Wygrywa póki co radna...

- kliknij w banerek po prawej w moim podpisie.

dziękuję
pozdrawiam
Dag
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto mar 15, 2011 20:10 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Przeklejam posta Majka2222 ze starego wątku. PILNE

Przepraszam, że z inną sprawą.
Dziewczyny, jeszcze raz bardzo proszę o pomoc dla Radomska. Tym razem o udział w głosowaniu na Kobietę Radomska. Andżelika jest w tym momencie druga. O parę głosów przegania ją radna z Radomska. Jesli Andżelika wygra, ma szansę mówić o Towarzystwie, siedzibie, której już nie mają, sprawa stanie się jeszcze bardziej medialna.

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelikę Chodorek

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:
1. Kiliknij na mój pierwszy banerek, wejdziesz na stronę z głosowaniem
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELIKĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952

Bardzo dziękujemy. Głosowanie tylko jeszcze dzisiaj.

http://www.radomsko24.pl/m/gphotos/grou ... -Radomska/

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Wto mar 15, 2011 20:39 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

GŁOSUJCIE :!: :!: :!: :!: ja juz głosowałam :mrgreen:
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 20:44 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

zagłosowane :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto mar 15, 2011 20:58 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Dziekuję ewado (ja głupia wkleiłam na stary wątrek). Głosujcie, proszę, jeszcze trzy godziny, grunt się trochę pali pod nogami.

ewado pisze:Przeklejam posta Majka2222 ze starego wątku. PILNE

Przepraszam, że z inną sprawą.
Dziewczyny, jeszcze raz bardzo proszę o pomoc dla Radomska. Tym razem o udział w głosowaniu na Kobietę Radomska. Andżelika jest w tym momencie druga. O parę głosów przegania ją radna z Radomska. Jesli Andżelika wygra, ma szansę mówić o Towarzystwie, siedzibie, której już nie mają, sprawa stanie się jeszcze bardziej medialna.

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelikę Chodorek

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:
1. Kiliknij na mój pierwszy banerek, wejdziesz na stronę z głosowaniem
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELIKĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952

Bardzo dziękujemy. Głosowanie tylko jeszcze dzisiaj.

http://www.radomsko24.pl/m/gphotos/grou ... -Radomska/
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto mar 15, 2011 21:07 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Ja , cała moja rodzina i znajomi już zagłosowali :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 15, 2011 21:10 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Od razu widać , że szefa nie ma. :mrgreen: Tyle stron wykulanych :mrgreen: I to beze mnie :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 15, 2011 21:23 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

halinka1403 pisze:Od razu widać , że szefa nie ma. :mrgreen: Tyle stron wykulanych :mrgreen: I to beze mnie :( :( :(

Halinka ale My chcieliśmy żebyś odpoczeła :ryk: :arrow: Obrazek
krynia08

[poprzednia][następna]