Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 11:35 Re: Legnica.

Forest jest przekochany,tylko w obsłudze obłędny.Jak mu wczoraj ta biegunka minęła i spał sobie słodko na gazetach,na blacie,to i mnie ręce przestały boleć.Jeszcze tylko futerko w jednym miejscy ma brudne,to kolejne wielkie wyzwanie,jak Forestowi zrobić cokolwiek ale go nie dotykać 8)
Legnica

Post » Nie mar 13, 2011 14:55 Re: Legnica.

Kociarstwo prawie w porządku tzn.Forest ma się swietnie,do zabrudzenia na futerku nie pozwala mi się dobrać,ale i tak doczysciłam już prawie połowę.
Kasia ma sie swietnie,ale niestety nadal w golfiku.
Bojek za to jakis niemrawy,z rana kilka razy pokichał.
Carmen ponownie zaczynają czerwienic się oczka,sladu rujki nadal nie ma.Za to Zuzka ponownie rujkuje i nie daje spać.Kuba i Harry nudzą się okrutnie,dzisiaj z samego rana,urządzili sobie kopanie w poszewce na kołdrze,ganiali sie pod tą poszewką,dodatkowo zakopani w powywracaną wewnątrz kołdrę-szkoda że nie są psami,bo wystarczył by jakis długi spacer połączony z biegami i raz,raz chłopaki pozbyli się tych zapasów energii.
Artek spakowany.
Legnica

Post » Nie mar 13, 2011 15:41 Re: Legnica.

Legnica pisze:Artek spakowany.

Po cichutku trzymam kciuki :ok: I czekam na dobre wieści :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie mar 13, 2011 15:42 Re: Legnica.

A ja nie lubię takich dni...
Legnica

Post » Pon mar 14, 2011 10:51 Re: Legnica.

Artemis oddelegowany z informacją,ze jakby sie cokolwiek działo,nawet problemy z leczeniem w razie koniecznosci,czy w ogóle cos,to zawsze moze wrócić.
Powodzenia nietykalski kocurku.

Dzisiaj,po południu sprawdzę czy są już pozostałe wyniki Kasi.
Poza tym od wczoraj mam istny sajgon.Koty skończyły pierwsza porcje karmy z nowego,duzego opakowania.Reszta w paczce była bardzo dokładnie zabezpieczona,nic to jednak nie dało,od wczoraj jadają te drugą połowę z paczki i Bayer oraz Carmen mają bardzo luxne kupy.Carmen jako tako,ale Bayerowi trzeba dupinkę prać,bo sie cały obkleja.
Obłęd z nimi jakiś dosłownie.Nie mogę dawać karmy,która była choć raz otwierana więcej niż dwa tygodnie wstecz.
Legnica

Post » Pon mar 14, 2011 11:17 Re: Legnica.

Arti ... trzymam za Ciebie i Twój nowy domek :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon mar 14, 2011 19:58 Re: Legnica.

Niestety nie mam pozostałych wyników Kasi,być moze trzeba będzie na nie czekać aż do końca tygodnia.
Mam za to Metacam.Zaczynam podawać,poczekam jeszcze kilka dni na zupełne wygojenie ran Kasi(niby już pogojone,ale ma być na tip top,tak żeby sladu nie było)i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu nastąpi próba zdjecia golfa 8)

A wczoraj,w nocy,obiecałam Zuzce że dzisiaj zakupie jej cos na te rujkę,bo mam dość,no i zapomniałam.
Legnica

Post » Wto mar 15, 2011 19:20 Re: Legnica.

Poprosiłam o link do głosowania na jedna z forumowiczek.
Możemy pomóc jej a tym samym bezdomniakom,więc proszę pomóżmy.
Głosowanie jeszcze tylko dziś.
Mam nadzieję ze majka2222 zaraz zapoda instrukcje :wink:
Legnica

Post » Wto mar 15, 2011 19:22 Re: Legnica.

Tak będzie szybciej:
proszę o głosy dla Andzeliki:

viewtopic.php?f=1&t=125420
Legnica

Post » Wto mar 15, 2011 20:23 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

Wklejam instrukcję. Dziękuję dziewczyny.

Dziewczyny, jeszcze raz bardzo proszę o pomoc dla Radomska. Tym razem o udział w głosowaniu na Kobietę Radomska. Andżelika jest w tym momencie druga. O parę głosów przegania ją radna z Radomska. Jesli Andżelika wygra, ma szansę mówić o Radomszczańskim Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami, o siedzibie, której już nie mają, o staraniach, aby utrzymać przytulisko dla bezdomnych kotów, sprawa stanie się jeszcze bardziej medialna.

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelikę Chodorek

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:
1. Kiliknij na mój pierwszy banerek, wejdziesz na stronę z głosowaniem
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELIKĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952

Bardzo dziękujemy. Głosowanie tylko jeszcze dzisiaj.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto mar 15, 2011 20:27 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

Kto jeszcze może-proszę o klikanie.
Legnica

Post » Wto mar 15, 2011 21:57 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

Zaznaczam sobie, czytam. Będę zaglądać.
Obrazek

majka2222

Post » Wto mar 15, 2011 21:59 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

Zagłosowałam - a co daje zwycięstwo w tym konkursie?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 15, 2011 22:05 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

Zaistnienie, Marzenia, w świadomości ludzi w Radomsku. Nie tylko Andżeliki, ale problemów Towarzystwa, przytuliska, kotów.

Marzenia, a dlaczego Ty masz sześć banerków, a mnie wkleja tylko pięć i więcej nie chce.
Obrazek

majka2222

Post » Śro mar 16, 2011 2:12 Re: Legnica.Oddaj głos dla Andzeliki-ostatnie chwile!

majka2222 pisze:Zaistnienie, Marzenia, w świadomości ludzi w Radomsku. Nie tylko Andżeliki, ale problemów Towarzystwa, przytuliska, kotów.

Marzenia, a dlaczego Ty masz sześć banerków, a mnie wkleja tylko pięć i więcej nie chce.

Bo ona ma jeden banerek oszukany ;) Bez linkowania.
Banerków wolno mieć tyle, ile Ci się mieści w ramce - ale linków możesz mieć pięć i znaków też ograniczoną ilość.

I ja też zagłosowałam :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]