Kasia ['], Misia, Bengalska, Rózia w DT, Zak i Zdzichu w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 9:59 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Miśki nie udało mi się wczoraj odrobaczyć, wzgardziła wątróbką z tabletką

zjadł to jakiś inny kot, prawdopodobnie bury chudy kocurek który się pojawia od jakiegoś czasu, dzisiaj znowu go widziałam o 9.00
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Czw mar 10, 2011 22:26 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Brawo Miśka, każdy prawdziwy kot gardzi czymkolwiek z tabletką!

Nowy biedak się przypałętał? W sumie dobrze, że potrafią znaleźć te bezdomne bidy miejsce, gdzie się nimi zajmą :wink:

A Zakapiorek pięknie się prezentuje w swoim domku! I zrelaksowany, nie da się ukryć :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 14, 2011 18:58 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Nareszcie poznałam Zakapiorka! Jegomość przyjmuje tylko w godzinach urzędowych :mrgreen:
Kawał kota, ale miziak i przylepa. Rasowy burasek :1luvu:
Miałby ktoś z niego pociechę.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto mar 15, 2011 7:57 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka pisze:Nareszcie poznałam Zakapiorka! Jegomość przyjmuje tylko w godzinach urzędowych :mrgreen:

to był Zdzisław! :ryk:

Zakapiorcio w DS :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Wto mar 15, 2011 18:45 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Dziewczyny, jeszcze raz prosze o pomoc dla Radomska. Tym razem o udział w głosowaniu na Kobietę Radomska. Andżelika jest w tym momencie druga. Jesli wygra, ma szansę mówić o Towarzystwie, siedzibie, której już nie mają, sprawa stanie się jeszcze bardziej medialna.

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelikę Chodorek

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:
1. Kiliknij na mój pierwszy banerek, wejdziesz na stronę z głosowaniem
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELIKĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952

Bardzo dziękujemy. Głosowanie tylko jeszcze dzisiaj.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro mar 16, 2011 13:06 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

kaja555 pisze:
Betaka pisze:Nareszcie poznałam Zakapiorka! Jegomość przyjmuje tylko w godzinach urzędowych :mrgreen:

to był Zdzisław! :ryk:

Zakapiorcio w DS :ok:

8O Ten na Zet i tamten na Zet. W sumie to jednego i drugiego osobiście poznałam, więc wielkiego nadużycia nie było :mrgreen:
A to wszystko Twoja wina, bo imiona jakieś nieprzyswajalne wymyślasz :mrgreen: :twisted:

Betaka

Post » Śro mar 16, 2011 14:03 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Ja lubię te nietuzinkowe imiona :mrgreen: Esmeralda na ten przykład.
Tylko Rózia moja miała przed przechszczeniem takie swojskie Miśka :mrgreen:
A własnie czy brazylijkom jakiś domeczek się w końcu udał ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 17, 2011 7:28 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

psiama pisze:Ja lubię te nietuzinkowe imiona :mrgreen: Esmeralda na ten przykład.
Tylko Rózia moja miała przed przechszczeniem takie swojskie Miśka :mrgreen:
A własnie czy brazylijkom jakiś domeczek się w końcu udał ? :roll:

tak, bardzo fajny domek mają, szczegóły w ich wątku - mam banerek w podpisie
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2011 7:30 przez kaja555, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Czw mar 17, 2011 7:29 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka pisze: 8O Ten na Zet i tamten na Zet. W sumie to jednego i drugiego osobiście poznałam, więc wielkiego nadużycia nie było :mrgreen:
A to wszystko Twoja wina, bo imiona jakieś nieprzyswajalne wymyślasz :mrgreen: :twisted:

wszystko się da z czasem przyswoić :ok: :ryk:

Zdzichu, Zdzichu, Zdzichu...
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Nie mar 20, 2011 19:28 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

kaja555 pisze:
Betaka pisze: 8O Ten na Zet i tamten na Zet. W sumie to jednego i drugiego osobiście poznałam, więc wielkiego nadużycia nie było :mrgreen:

wszystko się da z czasem przyswoić :ok: :ryk:

Zdzichu, Zdzichu, Zdzichu...

Zakonodowałam!
Ponownie ZDZICHU ( :twisted: ) zaszczycił mnie swoim jestestwem. Trudno to ubrać w słowa, ale on jest na swój sposób wyjątkowy. Może przez wyjątkowość miejsca, w który żyje? Nie wiem, ale jest coś ujmującego w lekko umorusanym kocie wyłażącym spod szafki narzędziowej, domagającym się głaskania z każdej strony i biegającym za swoją karmicielka-przyjaciółką jak piesek :1luvu:

Betaka

Post » Nie mar 20, 2011 19:41 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Zdzichu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 21, 2011 7:35 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

no Zdzisław to moja obecna miłość, szkoda że nie zgadza się łatwo z innymi kotami, bo łatwiej by mu było znależć domek.

a u Zakapiorcia wszystko ok, ale zdarza mu sie zrobić k...pę poza kuwetą - on staje tylnymi nogami na krawędzi. Macie jakieś doświadczenia jak ten problem rozwiązać? Bo mnie do głowy przyszła jedynie kryta kuweta, wtedy już nie stanie łapami na krawędzi.
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon mar 21, 2011 7:35 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

dubel mi wyszedł 8O
Ostatnio edytowano Pon mar 21, 2011 11:15 przez kaja555, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon mar 21, 2011 8:16 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Mnie też tylko na myśl przychodzi kryta kuweta.
Super, ze Zakapiorek tak sie zadomowił. A imię takie zostało?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon mar 21, 2011 8:47 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Moja Zojka robi sioo z tyłkiem uniesionym do góry :? i problem kałuży na podłodze rozwiązała kryta kuweta.

Betaka

[poprzednia][następna]