Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 22:36 Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Witam wszystkich forumowiczów, w czasie kiedy w Polsce odbywała się wystawa we Wrocławiu, my gościliśmy na Słowacji w Bratysławie, gdzie reprezentowały nas nasze persiaki. Wystawa ogólnie dla nas bardzo udana, koty pozdobywały certyfikaty , były też nom bis. Na tej wystawie towarzyszyło nam wielu przyjaciół, którzy z Polski tez wybrali się do Bratysławy, ale co najważniejsze byla Basia z hodowli SIRKAD , która z Dezią przywiozła tyt BOB 4. Gratulujemy tytułu Dezi, Basiu Tobie doskonałego przygotowania i prezentacji kotki oraz ukończenia IC. :ok: :ok: :ok:

mulancat

Od: Czw cze 24, 2010 13:24

Post » Pon mar 14, 2011 23:09 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Asiu, dziękuję :) :1luvu:
za wszystko ;)
gratulacje za skonczonego IC dla Bonia, GIC Redzia, kolejne certy dla Exi :)
Monice gratuluje certa dla Radzia :)
Bylo super, mimo atrakcji, ktore sami sobie dostarczylismy :D

Jestem bardzo dumna z mojej dziewczynki, cudowny wynik, do teraz nie moge wyjsc z szoku :D

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon mar 14, 2011 23:46 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Basiu dziękuje w imieniu persiaków. Z szoku , to Ty długo nie wyjdziesz, zwłaszcza ze to jej poerwszy BOB , mam nadzieję ze nie ostatni i ze dostarczy Tobie jeszcze wielu takich emocji, choć dziewczyna dozowała emocje stopniowo ,zaczynając od Legionowa BIV i nom bis / tu w bis było 4:3/ pierwszy dzień w Bratysławie BIC, a drugi BOB4 - chyba dbała o Twoje serce.
Monisiu zapomniałam o Twoim pięknym Radomirku, który wywarł na sędziach ogromne wrażenie i choć w pierwszym dniu nie uzyskał certyfikatu , warto podkreślić , ze sędzia długo podejmował decyzję i zastanawiał się nad wyborem, ale za to już drugi dzień był jego.
Polskę reprezentowały też na wystawie ragusie z Ragdolls Family Zosi i Norberta oraz z Teo Cat Mariusza i Pawła, z którymi spędzaliśmy czas na miłej rozmowie. Organizator zadbał ,aby ulokować w jednaj sali wszystkich obok siebie, za co ogromne podziękowania. Wystawa zorganizowana super, dużo stoisk z artykułami dla kotów, karmami , środkami pielęgnacyjnymi, zaplecze kulinarne w kilku miejscach w hali i obok.

mulancat

Post » Wto mar 15, 2011 10:36 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Polskę reprezentowały też mniej ofutrzone koty czyli kornisze, orienty, seszelka, rosyjskie. Chyba wymieniłam wszystkie. I też z sukcesami. W sobotę BIS kocurków w kat. III przypadł pięknemu kremowemu korniszowi Ani - Bodziowi, w niedzielę wsród kotek kat. III triumfowała kotka Ani Glamour Girl Night & Day*PL. W nominacjach znalazły się też dwa inne kornisze z Polski i chyba koteczka rosyjska. W kat. I w sobotę wsród kotek triumfowała również kotka z Polski, w nominacjach był też kocurek mieszkający w tej samej hodowli.
Moje potwory również sobie nieźle poradziły: Płowcio skończył tytuł SC i nawet był najlepszym kocurkiem w sobotę, Fridula była w oba dni najlepsza kastratką, a Synuś Tikuś (nazwany przez Erica persem z racji swojego flegmatycznego zachowania na stole (po tatusiu) - był najlepszym juniorkiem w niedzielę.

Wystawa bardzo udana choć klimaty socrealizmu żywe. Atmosfera miła. Jednym słowem na plus!

Oczywiście wszystkim kotom z Polski serdecznie gatuluję!!!

OloK.

Od: Śro cze 27, 2007 9:15

Post » Wto mar 15, 2011 10:44 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

OloK. pisze: Płowcio skończył tytuł SC i nawet był najlepszym kocurkiem w sobotę, Fridula była w oba dni najlepsza kastratką, a Synuś Tikuś (nazwany przez Erica persem z racji swojego flegmatycznego zachowania na stole (po tatusiu) - był najlepszym juniorkiem w niedzielę.

Moniko, Gratuluję Tobie i ogonom :ok:

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Wto mar 15, 2011 12:01 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

OloK. pisze:Polskę reprezentowały też mniej ofutrzone koty czyli kornisze, orienty, seszelka, rosyjskie. Chyba wymieniłam wszystkie. I też z sukcesami. W sobotę BIS kocurków w kat. III przypadł pięknemu kremowemu korniszowi Ani - Bodziowi, w niedzielę wsród kotek kat. III triumfowała kotka Ani Glamour Girl Night & Day*PL. W nominacjach znalazły się też dwa inne kornisze z Polski i chyba koteczka rosyjska. W kat. I w sobotę wsród kotek triumfowała również kotka z Polski, w nominacjach był też kocurek mieszkający w tej samej hodowli.
Moje potwory również sobie nieźle poradziły: Płowcio skończył tytuł SC i nawet był najlepszym kocurkiem w sobotę, Fridula była w oba dni najlepsza kastratką, a Synuś Tikuś (nazwany przez Erica persem z racji swojego flegmatycznego zachowania na stole (po tatusiu) - był najlepszym juniorkiem w niedzielę.

Wystawa bardzo udana choć klimaty socrealizmu żywe. Atmosfera miła. Jednym słowem na plus!

Oczywiście wszystkim kotom z Polski serdecznie gatuluję!!!

Dołączam się do gratulacji dla wszystkich Polskich futerek i łysolków , które były na tej wystawie, choć jeszcze nie wszystkich znam.

mulancat

Post » Wto mar 15, 2011 13:49 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

I my tam również byliśmy . Atmosfera super, miłe towarzystwo no i dostaliśmy dwie nominacje. :lol:
Dołączamy się do gratulacji dla wszystkich kotów z Polski.
Obrazek

dydek

Od: Pon mar 08, 2010 9:40

Post » Wto mar 15, 2011 14:24 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Ja również GRATULUJĘ wszystkich kociakom, które były na wystawie w Bratysłavie :kotek: :ok:
Basiu, Asiu :) dziękuję za pochwałę mojego Radzie.... Duże brava i gratulazje dla Dezi, w pełni zasłużyła na chwałę (tak między nami ja bym jej dała BOB1 :mrgreen:
Była w super kondycji i rewelacyjnie przygotowana, ona jest przepiękną kotką! Oj Basiu przyzwyczajaj się do tych pochwał bo wydaje mi się że tych tytułów w przyszłości będzie dużo dużo więcej Dezia się dopiero rozkręca :)
Moje gratulacje dla Asiowej gromatki i pełen podziw za ich przygotowanie :ok: oj było co robić! Ale efekt był powalający!

elfik177

Od: Nie lis 21, 2010 22:42

Post » Wto mar 15, 2011 14:25 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Tak, jak pisze Asia, miłe było to, że Polacy byli w hali, gdzie był BIS, nikt z nas nie musiał biegać, wszyscy bylismy blisko siebie.
Gratulacje dla wszystkich !!!

A na deser kilka fotek dziewczyny made in Mulancat, wykonane przez mojego boyfrienda ;) sorry Asia za odbicie Ci męża :ryk:
Obrazek
Obrazek

w BIS-ie - dziękuję jeszcze raz OloK. za cudowną prezentacje :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto mar 15, 2011 14:29 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Basiu jeszcze nie wiesz że,te związki z wystaw są akceptowalne przez drugą stronę :lol: Cieszę się że mogliśmy pomóc i uwiecznić te chwile :1luvu:

mulancat

Post » Wto mar 15, 2011 14:31 Re: Wystawa w BRATYSŁAWIE 12-13.03.2011

Basia_D pisze:w BIS-ie - dziękuję jeszcze raz OloK. za cudowną prezentacje :1luvu:

A proszę bardzo :kotek:

OloK.

Od: Śro cze 27, 2007 9:15