K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 19:05 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kocuria, kitkowa - dzięki :)
Pytam bo sugeruję się aktualnie kończącymi się aukcjami.
A Iruś?
Na tej aukcji są fajne fotki http://allegro.pl/dwa-kociaki-w-pieknych-kolorach-afn-i1492962216.html, mam tylko zahostowane te w szelkach, szukam pozostałych zdjęć. Kto mi pomoże? :)

EDIT: żeby tak całkiem nie wyjść na durną, to powiem, że ktoś tu wspominał, że Jaruś s i Pati już w domach a Iruś zostaje do ogłaszania.
:P
Ostatnio edytowano Pon mar 14, 2011 19:07 przez Annazoo, łącznie edytowano 1 raz

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon mar 14, 2011 19:06 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kocuria pisze:notuję, żeby było do wiadomości:

obecnie wiszę AFN 7zł za bazarek ametystowe CD oraz 8zł za książkę z bazarku Cammi = 15zł
czekam na dalsze 28 + 18 = 46zł z bazarków ametystowych i wtedy obiecuję przelać.

a, no i ile wiszę za zaczipowanie Karmela, żeby doliczyć?

o, bank doksięgował się właśnie tych 28, więc wiszę 15 + 28 = 43zł. ile za czipa?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon mar 14, 2011 20:00 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kocuria pisze:notuję, żeby było do wiadomości:

obecnie wiszę AFN 7zł za bazarek ametystowe CD oraz 8zł za książkę z bazarku Cammi = 15zł
czekam na dalsze 28 + 18 = 46zł z bazarków ametystowych i wtedy obiecuję przelać.

a, no i ile wiszę za zaczipowanie Karmela, żeby doliczyć?

Cammi, rozumiem, że nie zostawiłaś/nie przywiozłaś tych resztek książek do wystawienia na bazarkach.

Anno - Flip znalazł dom, Flap został na stałe w swoim domku tymczasowym (albo odwrotnie) więc oba koty nieaktualne. ich DT była Monika-Yenika.

niet
za dużo tego, za ciężkie
sama powalczę
na razie nie było chętnych to wystawię za jakiś czas

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon mar 14, 2011 20:25 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Zosia puściła przy nas wodnego pawika, mokre nietknięte. u burasek też nietknięte albo ledwo tknięte, takoż w cat roomie.

reszta ok ;)
miauczenie i skakanie do drzwi rozwala :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon mar 14, 2011 23:37 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Dla kociolubnych milusińskich:

http://www.angelfire.com/country/dancin ... lls12.html

-i inne - kochałam takie coś dzieckiem będąc -

http://www.kuradomowa.com/dzieci/papierowe_lalki.shtml
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto mar 15, 2011 0:09 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Annazoo pisze:U kogo jest Flip i Flap? Nie ma ich na 1 stronie, a jestem w trakcie ogłaszania.
Chłopaki są do ogłoszeń?
Jaki mail i nr telefonu podać w ogłoszeniu?

Flip od miesiąca w nowym domu, Flap też.
Flap jest u mnie. W chwili obecnej leży mi na nogach :)

Yenika

Od: Nie wrz 05, 2010 18:59

Post » Wto mar 15, 2011 7:36 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Annazoo pisze:Kocuria, kitkowa - dzięki :)
Pytam bo sugeruję się aktualnie kończącymi się aukcjami.
A Iruś?
Na tej aukcji są fajne fotki http://allegro.pl/dwa-kociaki-w-pieknych-kolorach-afn-i1492962216.html, mam tylko zahostowane te w szelkach, szukam pozostałych zdjęć. Kto mi pomoże? :)

EDIT: żeby tak całkiem nie wyjść na durną, to powiem, że ktoś tu wspominał, że Jaruś s i Pati już w domach a Iruś zostaje do ogłaszania.
:P

potwierdzam

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto mar 15, 2011 7:42 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Nie wiem czy Puchaś się pozbiera. Z krwawieniem lepiej, ale sika skrzepami. Jak się zatka na dobre trzeba będzie na gwałt zakładać cewnik. Wczoraj na usg nerki wyglądały lepiej niż w sobotę, Niestety praktycznie nic nie je.Wczoraj przynajmniej pił wodę, dziś już nie chce.Zaraz idę do apteki po glukozę. Jest słaby, tuli się do czlowieka, noc przespał na mojej poduszce. Wiem, że to nie jego wątek, nie jest również kotem do adopcji, ale ma w AFN paru przykjaciól, kilka osób zna go osobiście.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto mar 15, 2011 7:45 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Biedny Puchaś :cry:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 15, 2011 8:11 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tosza pisze:Nie wiem czy Puchaś się pozbiera. Z krwawieniem lepiej, ale sika skrzepami. Jak się zatka na dobre trzeba będzie na gwałt zakładać cewnik. Wczoraj na usg nerki wyglądały lepiej niż w sobotę, Niestety praktycznie nic nie je.Wczoraj przynajmniej pił wodę, dziś już nie chce.Zaraz idę do apteki po glukozę. Jest słaby, tuli się do czlowieka, noc przespał na mojej poduszce. Wiem, że to nie jego wątek, nie jest również kotem do adopcji, ale ma w AFN paru przykjaciól, kilka osób zna go osobiście.

biedny Puchas
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto mar 15, 2011 8:32 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tosza pisze:Nie wiem czy Puchaś się pozbiera. Z krwawieniem lepiej, ale sika skrzepami. Jak się zatka na dobre trzeba będzie na gwałt zakładać cewnik. Wczoraj na usg nerki wyglądały lepiej niż w sobotę, Niestety praktycznie nic nie je.Wczoraj przynajmniej pił wodę, dziś już nie chce.Zaraz idę do apteki po glukozę. Jest słaby, tuli się do czlowieka, noc przespał na mojej poduszce. Wiem, że to nie jego wątek, nie jest również kotem do adopcji, ale ma w AFN paru przykjaciól, kilka osób zna go osobiście.

Kot ze sparaliżowanymi łapami tylnymi, który biega na dwóch przednich szybciej od zdrowego kota: -)
Trzymam kciuki mocne
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 15, 2011 8:33 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

może to tylko taka chwilowa zmiana. Miko też przez jakiś czas (gdy miał iść do domu :twisted: ) miał ochotę na zejście z tego samego powodu, krwiomocz nie do opanowania i generalna bylejakość.
Może trzeba by go skonsultować z dr Neską-Suszyńską spod Warszawy? Albo z dr Niedzielskim (z Miko im się udaje)?
Może p. Alinka aptekarka będzie się wybierać w jedną albo drugą stronę :roll:

Na kociarni jest nowy zamek, bo stary szlag trafił. Na stole jest lista do podpisu i klucze do odbioru i do piątku proszę aby wszyscy je odebrali i przez ten czas nie zamykali drzwi na zamek tylko na kłódkę, bo ci, co przyjdą po klucze to nie wejdą. Jeżeli ktoś się nie znajdzie na liście niech alarmuje.

No i ostatni komunikat - TNIEMY co złapiemy ;)
Należy zgłaszać się do:
- Akimy - umawia dr dr Serwackiego (Wola Duchacka)
- Lutry - umawia u dr Szpeyera (Al. Pokoju)
- Noemik - do dr Lisa (II Pułku Lotrniczego),
- do mnie - umawiam u dr Komandy (Ruczaj), dr Sierpiewskiej (Salwator) i w Agamie (Huta)

Jeżeli macie koty, które maja gdzie wrócić po sterylce to tylko trzeba zgłaszać się po termin wizyty, jeżeli z przetrzymaniem to trzeba liczyć się z kolejką.
Jeżeli ktoś chce pomóc w przetrzymywaniu kota po sterylce to są jeszcze jakieś wolne klatki, niech daje znać

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 15, 2011 11:47 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

viewtopic.php?f=20&t=125407 zapraszam na bazarek, to nie wszystko jeszcze, dodaję nowe rzeczy powoli ;)

Pyt. Czy jeszcze na kociarni są jakieś rzeczy bazarkowe? Jak tak, to wezmę.
I jak się czuje Stalka, co w ogóle jej jest?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto mar 15, 2011 11:52 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

zaznaczone :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]