Z okazji Światowego Dnia Kota wszystkiego najlepszego dla mojego ukochanego i najsłodszego dwupaczku, pięknych kiciów o dumnych imionkach-dla delikatnej Vei i wspaniałego Takeshiego
Ostatnio edytowano Wto mar 15, 2011 17:02 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Cudownie oglądać takie obrazki ,to już nie malutkie kuleczki,to wspaniałe,piękne i dostojne koty,niesamowita przemiana,są cudowne...nigdy ich takich sobie nie wyobrażałam...takie dorosłe... .she.- dziękuję za fotki i oczywiście prosimy o więcej.
z tą 'dostojnością' to bym nie przesadzała. tzn. owszem, bywają dostojne, ale głównie szaleją, jak wariaty - niestety, uchwycenie tego na zdjęciu nie jest możliwe. no i przylepy są wręcz niewyobrażalne.
nie no, jestem po prostu w trakcie wymiany kociego umeblowania. drapak, który wcześniej kupiłam, okazał się za niski do mojego mieszkania - rozpora sufitowa nie daje rady go utrzymać i drapak kiwa się przy każdym kocim skoku. dlatego teraz zamówiłam taki pod wymiar.