TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom? TAK ZNALAZŁ!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 22:37 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Kciuki za buraska :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon mar 14, 2011 22:49 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Doczytałam sobie :( Szkoda czarnuszka [*] ale przynajmniej juz nie boli. Mam nadzieje, że Burasek sie nie podda :ok: :ok: :ok: to tak na przekór nam , ludziom, pokaże, że da radę, chocby nie wiem, jak go skrzywdzili.
Może jakieś imię? Kotki nie powinny być bezimienne :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 14, 2011 22:53 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

jasdor pisze:Doczytałam sobie :( Szkoda czarnuszka [*] ale przynajmniej juz nie boli. Mam nadzieje, że Burasek sie nie podda :ok: :ok: :ok: to tak na przekór nam , ludziom, pokaże, że da radę, chocby nie wiem, jak go skrzywdzili.

a moze Hope czyli nadzieja :D chyba by pasowało :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon mar 14, 2011 22:54 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Straszne to :crying: :crying:

Śpij spokojnie czarnuszku [*]

Bazarek dla buraska, pomóżmy ratować tego biedaka
viewtopic.php?f=20&t=125394
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon mar 14, 2011 23:01 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

kotx2 pisze:
jasdor pisze:Doczytałam sobie :( Szkoda czarnuszka [*] ale przynajmniej juz nie boli. Mam nadzieje, że Burasek sie nie podda :ok: :ok: :ok: to tak na przekór nam , ludziom, pokaże, że da radę, chocby nie wiem, jak go skrzywdzili.

a moze Hope czyli nadzieja :D chyba by pasowało :?:

ale Hope to imię dla koteczki - a tu mamy chłopaka :) zapytam jutro missieek czy może już mu dała jakoś na imię - chyba, że dzisiaj tu zajrzy, ale pewnie wykończona jest

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Pon mar 14, 2011 23:02 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

a to chłopak :oops: :mrgreen: no to moze Misiek od Missieek :mrgreen:

kotx2

Post » Pon mar 14, 2011 23:05 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

nigdy sobie nie wyobrażałam, że coś takiego może się kotu stać 8O :(

Burasku, trzymam za Ciebie mocno kciuki, cóż więcej mogę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 14, 2011 23:36 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Bardzo mi przykro z powodu czarnuszka :( [']

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pon mar 14, 2011 23:45 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Opal ?
nie wiem czemu tak mi się kojarzy?
może dlatego że ma taki piękny kształt pyszczka : owal :arrow:Opal

I jeszcze Migdał

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon mar 14, 2011 23:47 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

piccolo pisze:Opal ?
nie wiem czemu tak mi się kojarzy?
może dlatego że ma taki piękny kształt pyszczka : owal :arrow:Opal

I jeszcze Migdał

OPAL ślicznie :P

kotx2

Post » Pon mar 14, 2011 23:53 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Właśnie przeczytałam o Czarnulku :crying: Biedny malutki ['] ['] [']
Bardzo chciałabym, żeby jego braciszka udało się uratować.
Już pisałam, że gdzieś widziałam film z kotem biegającym na dwóch łapkach - przedniej i tylnej, dwie pozostałe miał amputowane wysoko przy tułowiu.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto mar 15, 2011 3:00 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Od początku podczytuję i przeżywam...

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto mar 15, 2011 8:34 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

alata pisze: Już pisałam, że gdzieś widziałam film z kotem biegającym na dwóch łapkach - przedniej i tylnej, dwie pozostałe miał amputowane wysoko przy tułowiu.

I jak sobie radził?
Jak koteczek po wybudzeniu?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto mar 15, 2011 9:17 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Świetne są te infa o protezach, bo pomijając komfort zwierzaka, to świadczą o tym, że ludziom się chce :ok:
Ale gdyby się okazało, ze kociak - tak jak tu niektórzy piszą, że widzieli - daje radę na dwóch, to może byłoby sensowne tak zostawić, jakby nie dokładać czegoś co może przeszkadzać... Mam natomiast inne obawy w takim momencie - czy nie przekłada sie to na deformacje kręgosłupa? Póki kotek młody i się 'gimnastykuje' intensywne, to może nie, ale potem ? Z kolei 'potem' to głównie śpi :D
Pewnie się okaże i weci będą mieli jakieś konkretne rady...
Ale gdyby się okazało, że protezy są niezbędne - to czy nie warto by było zacząć zbierać kasę? Żeby z kolei nie musiał czekać [wiem, że to nie od razu..] a potem od nowa się przyzwyczajać do innego chodzenia.
Jak kasa się nie przyda tu - to się przyda w tysiącu innych miejsc [niestety :( ]
Opal - mi pasuje . Jak przyszłościowy domek będzie chciał to se zmieni :?
A tak będzie łatwiej się posługiwać wątkiem .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 15, 2011 9:30 Re: ZMASAKROWANE kotki - wypadek czy ktoś im to zrobił? POMOCY!

Zaznaczam :(
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]