Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Wow, jakie piękności do adopcji.![]()
Szalony kocie czy Hesus ma trochę przedłużone futerko?
zirrael pisze:Fakt, gardło to on ma... wystarczy ze zobaczył że wyciągam kolejną miskę to się rozdarł. Kolację pożarł i zajął standardowe miejsce tymczasów kuchennych czyli parapet.
.Justi. pisze:Kurcze powiem Wam szczerze, że marzyłam o białym kocie i bardzo chcę przygarnąć któregoś bidulka![]()
Justyna miała do mnie oddzwonić kiedy będę mogła obejrzeć Warszawskiego połamańca
Zadzwonię do niej dopytam, jeśli będzie jakiś problem, czy jestem, np. na liście rezerwowej, to wtedy chętnie przygarnę tą kotkę z Gdańska. Póki co, jesteśmy w kontakcie, jestem poważna także nie będę ciągnąć dwóch srok za ogon,
Pozdrawiam i życzę Wam miłego wieczoru
zirrael pisze:Fakt, gardło to on ma... wystarczy ze zobaczył że wyciągam kolejną miskę to się rozdarł. Kolację pożarł i zajął standardowe miejsce tymczasów kuchennych czyli parapet.
zirrael pisze:na moje oko to ze 3. A więcej to jak weta odwiedzimy, bo mi się nie do końca jego oczka podobają, na jakieś resztki kk mi to wygląda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości