Etna ['] Ava w DT. Midnight & Elena - szukamy domu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 21:03 Re: Etna, wulkan który zgasł ['] Ava - szukamy transportu do WW

:?:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw mar 17, 2011 20:13 Re: Etna, wulkan który zgasł ['] Ava - szukamy transportu do WW

To co z tym transportem? Co z Avą w ogóle. Mój brejdak znów jedzie do W-wy w ten piątek (jutro). Pisałam do Cameo, PW odebrała, ale nie dostałam odpowiedzi (może pomyślała, że chcę sobie status na forum podnieść, czy co, nie wiem). Będzie jechał popołudniu/wieczorem. Jeśli nie tym razem, to za tydzień lub dwa. Mam go nękać, czy sobie odpuścić?
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt mar 18, 2011 20:42 Re: Etna, wulkan który zgasł ['] Ava - szukamy transportu do WW

Wszystkie koty mi się pochorowały (paskudna odmiana kalici), i z tego powodu nie mogę narazie, jeździć do schroniska.

Muszę zrezygnować z prowadzenia tej "sprawy". Sorry, ale moje koty są dla mnie najważniejsze.
Ostatnio edytowano Pt mar 18, 2011 20:58 przez Cameo, łącznie edytowano 2 razy

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt mar 18, 2011 20:44 Re: Etna, wulkan który zgasł ['] Ava - szukamy transportu do WW

taaa... faktycznie paskudnie.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 18, 2011 20:46 Re: Etna, wulkan który zgasł ['] Ava - szukamy transportu do WW

smarti pisze:taaa... faktycznie paskudnie.

To ironia? jeśli tak, to zapraszam do obejrzenia dziąseł mojej kotki. Nadżerki do dziś nie "zlazły".

Cameo

Post » Pt mar 18, 2011 21:02 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 18, 2011 21:07 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

smarti pisze: 8O

O co ci chodzi dziewczyno? zadałam Ci tylko proste pytanie, na które nie potrafisz/albo nie chcesz mi odpowiedzieć. Nie moja sprawa. Będę jeździć do schroniska, jak moje koty dojdą do siebie. W tej chwili jest to niemożliwe. Proszę o pozostawienie tej informacji bez komentarza.

EOT.

Cameo

Post » Pt mar 18, 2011 22:32 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Kotki szkoda, domek czeka...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt mar 18, 2011 22:33 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Szalony Kot pisze:A jakaś inna wolontariuszka nie pomoże?

no właśnie? może ktos jeszcze może wyciągnąć kota ze schronu? Szkoda Avy - dom jest, transport jest... oby tylko nie odeszła, oby zdążyć z pomocą.. :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 20, 2011 18:28 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Obawiam się, że nie widziałam dzisiaj Avy w schronisku :( Pomyliłam ją z inną kotką, to o tej drugiej pisałam Cameo w smsie, że ma się dobrze i wygląda lepiej. Dopiero teraz porównałam zdjęcia z tymi w wątku i niestety to nie ona :( Pomyliłam ją z Jamajką :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto mar 22, 2011 17:35 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:Obrazek Obrazek

Witam.
Czy wiadomo co się stało z Avą?
Kruszyna, czy masz info od Cameo gdzie kota jest?
Puszatek, czy dalej jesteś zdecydowana zabrać Avę do siebie?
Hikiko, czy transport wciąż jest możliwy?
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Wto mar 22, 2011 18:33 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

No właśnie dziś ok 17-tej Ewelina do mnie dzwoniła, że "trafiła" na wątek Etny (która miała w chwili ogłaszania baaardzo zaawansowaną mocznicę i od początku było wiadomo że nie przeżyje, według opinii niektórych osób mających doświadczenie w temacie, bo ja się na tym nie znam i tak za długo kota trzymano przy życiu bo się strasznie męczył już w tym stadium) i że jakąś inną kotkę Cameo "ogłaszała" na tym wątku. Szkoda że nikt nic nie wiedział wcześniej z Wrocławia :evil: Szlak mnie zaraz trafi :evil:
Ja do schronu nie chodzę wiec nie wiem co z Avą ale z tego co po raz kolejny słyszę w schronisku jej nie widziano... Co to może oznaczać chyba nie muszę pisać :( Szkoda, że wcześniej nikt nic nie wiedział bo może udałoby się kotkę wyciągnąć (Ewelina jest wściekła, bo miała taką możliwość), szczególnie że , z tego co mi mówiła jak doczytała wątek, był i transport i DT.

I ogólnie zrobił się bajzel, na ogólnym schroniskowym zero informacji że jest tutaj Ava na tym wątku.
Co do Avy to bodajże Ewelina będzie w ten weekend w schronie to pewnie się wywie co z kota i czy w ogóle jeszcze żyje. Bardzo proszę też przy okazji tego wątku - jeśli nie ma informacji o kocie z Wrocławia to pytajcie na ogólnym schroniskowym viewtopic.php?f=1&t=122250 , tam są wolontariuszki z Wrocławia (Cameo we wrocławskim schronisku bywa, nie jest z Wrocławia lecz z Rybnika) i mają możliwość (najczęściej w weekend, czasem częściej) sprawdzić co się z danym kotem dzieje. Nie może być tak że są zakładane wątki za naszymi plecami, nikt nic nie wie, a potem wygląda to tak że Wrocław się nie interesuje swoimi kotami :roll: Ogólnie jestem wściekła, bo Ava mogłaby już grzać tyłek w domu a najprawdopodobniej bryka za TM i to TYLKO DLATEGO że nie dotarły do nas informacje, że jest DT i transport. A nie ma możliwości prześledzenia kto jakiemu kotu zakłada wątek, lub wspomina o kocie przy okazji innego wątku.

No szlak mnie jasny trafi, no! :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 22, 2011 18:46 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

K..wa - byłam przekonana że wiesz o całej sytuacji..... i dlatego nie pisałam pw.... k...wa-jestem wściekła na siebie. szlag.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]