Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
haha niezle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to ja zasiadam przed Tv o 22.00
haha Danusia bo po tej liscie zebys sie jutro wieczorkiem nie obudzila![]()
spoko

od razu się załapię na program o 6.30

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haha niezle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:trawa11 pisze:
spoko![]()
od razu się załapię na program o 6.30
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
po 00.00 masz juz Odwyk haha![]()
ten program pominę
po 00.00 masz juz Odwyk haha![]()
ten program pominę
nic nie pomijaj,pozniej latwiej bedzie haha![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:trawa11 pisze:
ten program pominę
nic nie pomijaj,pozniej latwiej bedzie haha![]()
teraz idę pić do Ciebie ,bo tam seta![]()
![]()
![]()
Bolkowa pisze:Ramówka TV w sam raz dla mnie - właśnie wiśniówkę sączę.
Zapowiedź filmu ze szpitala nasunęła mi pewne wspomnienia, Wiele lat temu w czasie zagranicznych wojaży byłam świadkiem, jak młoda matka, 2 tygodnie po porodzie, zaprosiła na pępkowe swoich znajomych. Posadziła ich wygodnie, dała drinka i puściła film z własnego porodu. Co chwile dopytywała, czy to nie cudowne, domagała sie pochwał jaka była dzielna.Kręcił partner ze wszystkimi szczegółami, położną nawet przesuwał by uzyskać lepsze ujęcie
edit - gramatyka
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Ramówka TV w sam raz dla mnie - właśnie wiśniówkę sączę.
Zapowiedź filmu ze szpitala nasunęła mi pewne wspomnienia, Wiele lat temu w czasie zagranicznych wojaży byłam świadkiem, jak młoda matka, 2 tygodnie po porodzie, zaprosiła na pępkowe swoich znajomych. Posadziła ich wygodnie, dała drinka i puściła film z własnego porodu. Co chwile dopytywała, czy to nie cudowne, domagała sie pochwał jaka była dzielna.Kręcił partner ze wszystkimi szczegółami, położną nawet przesuwał by uzyskać lepsze ujęcie
edit - gramatyka
przeczytałam ,że położna posuwał![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Ramówka TV w sam raz dla mnie - właśnie wiśniówkę sączę.
edit - gramatyka
przeczytałam ,że położna posuwał![]()
![]()
![]()
ja też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 94 gości