

Moderator: Estraven
KaleidoStar pisze:To może kiedyś kupięChociaż mam już piekarnik.. a jedyna blaszka, jaką mam, jest opisana jako lazaniowa
KaleidoStar pisze:ALe ja w sensie, że wypadałoby zrobić samodzielnie
KaleidoStar pisze:Hiehie hie
Ale ta jest uniwersalna, nie wiem, dlaczego tak byla opisana. Przeca blaszka to blaszka. Ta idealna i do lazanii i ciasta i małej pieczeni. Ziemniaczki w niej tez piekłam i było ok
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:ja na jutro ma jarzynowke i lazanie
O lazanii dawnono nie jadlam![]()
robisz ,czy kupna?
robie lub kupuje gotowa smakuje nam ta z Biedronki 1 kg i byla ostatnio w promocji
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:ALe ja w sensie, że wypadałoby zrobić samodzielnie
kup sobie nowe blaszki
gosiaa pisze:Gołąbki bez zawijania robi się łatwiutko
trawa11 pisze:gosiaa pisze:Gołąbki bez zawijania robi się łatwiutko
no ,te akurat robilam![]()
ale mój TZ zdecydowanie woli zawijane
trawa11 pisze:Asia ,banerek Napoleona , to juz chyba możesz zdjąć![]()
super ,że znalazł domek
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Asia ,banerek Napoleona , to juz chyba możesz zdjąć![]()
super ,że znalazł domek
dopiero jak pojedzie Danusia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 500 gości