Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 15:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

MaryLux pisze:
trawa11 pisze:
MaryLux pisze:No i gdzie ten obiad? Padam z głodu!

będziesz chudsza :mrgreen:

Nie chcę, lubię swoje okrągłości!

ja je mam stale :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 14, 2011 15:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:
trawa11 pisze:
Ciepła pisze:witaj milo Danusiu i ogonecki :1luvu:

dzis jak nigdy jestem juz tez po obiedzie,bo mloda chora w domku :roll:

hej Asiu :1luvu:
a co młodej?

mloda ma 38 st goraczki i ma grype,do konca tygodnia ma zwolnienie..

moze to pzreziebienie, nie grypa :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 15:36 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
trawa11 pisze:
hej Asiu :1luvu:
a co młodej?

mloda ma 38 st goraczki i ma grype,do konca tygodnia ma zwolnienie..

moze to pzreziebienie, nie grypa :roll:

pani doktor stwierdzila,ze grypa..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 14, 2011 16:12 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Hejo Danusiu, a co było na obiadek?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon mar 14, 2011 16:14 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:

a czym kazałala leczyc?
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 16:14 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

KaleidoStar pisze:Hejo Danusiu, a co było na obiadek?

pałki kurzęce 8)
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 16:16 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

U mnie fasolka po bretońsku :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon mar 14, 2011 16:30 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

a czym kazałala leczyc?

młoda dostała Apo-Napro przeciwbolowo i Acodin na kaszel
lipa do picia i kazala postawic banki..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 14, 2011 16:30 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

ja dzis mialam zupke jarzynowa :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 14, 2011 17:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

KaleidoStar pisze:U mnie fasolka po bretońsku :D

ja nie lubię :oops:
ale TZ , owszem :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 17:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:
trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

a czym kazałala leczyc?

bańki dobra rzecz,ale wydaje mi się ,ale nie wydaje mi sie ,aby to młodej juz było konieczne :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 17:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
trawa11 pisze:
a czym kazałala leczyc?

bańki dobra rzecz,ale wydaje mi się ,ale nie wydaje mi sie ,aby to młodej juz było konieczne :roll:

to nie stawiac :?:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 14, 2011 17:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:

ja bym się wstrzymala.Ale do niczego Cie nie namawiam,trudno tak doradzać pzrez net :roll:
Skoro jednak lekarz poleca ,wiec chyba wie ,co mówi. Mam nadzieje ,że nie ma żadnych pzreciwskazań typu takiego jak np kruchośc naczyn krwinoścnych , pytam o to ,bo zdaje się ,ze po tym zabiegu migdałkow jakieś krawienie było :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pon mar 14, 2011 17:21 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

ja bym się wstrzymala.Ale do niczego Cie nie namawiam,trudno tak doradzać pzrez net :roll:
Skoro jednak lekarz poleca ,wiec chyba wie ,co mówi. Mam nadzieje ,że nie ma żadnych pzreciwskazań typu takiego jak np kruchośc naczyn krwinoścnych , pytam o to ,bo zdaje się ,ze po tym zabiegu migdałkow jakieś krawienie było :roll:

no wlasnie bo pytala mnie o krwotoki z nosa i powiedzialam o tym zabiegu i powiklaniach z nim zwiazanych i stwierdzila,ze raczej nie powinno miec to juz wplywu na takie cos..
znalazlam zdjecia mlodej ze szpitala 8O

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 14, 2011 17:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:
trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

no wlasnie bo pytala mnie o krwotoki z nosa i powiedzialam o tym zabiegu i powiklaniach z nim zwiazanych i stwierdzila,ze raczej nie powinno miec to juz wplywu na takie cos..
znalazlam zdjecia mlodej ze szpitala 8O

dlatego zawsze trzeba ostrożnie podchodzic do wszelkich zabiegów
Jakie zdjęcia?
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]