Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:AYO pisze:Na zakończenie wywiadu zmierzyła mi ciśnienie, wyszło jakies z sufitu wzięte i już mi chciała dac kolejne zlecenie na cóśtam więc ja oprotestowałam i mówię _ najpierw mnie pani wkurzyła do białości a teraz mi ciśnienie mierzy ?!
Sorry, ale se kawą parsknęłam
psiama pisze:No mój wykupił nam nawet abonamenty w prywatnej służbie zdrowia, ale w praktyce to jest tak, że badanie okresowe nawet morfologii nie obejmuje![]()
A ortopeda na wizycie nie umiał uruchomić komputera i przeczytać mojego Rtg kręgosłupa, więc stwierdził ... diagnoza jest taka, że kręgosłup boli, bo trzeba schudnąć. Ożeszqr...jego mać noDo dziś pieję jak to wspominam.
psiama pisze:Ale nic nie pobije okulisty jaki dał mi nascie lat temu bezterminowe prawko jazdy![]()
Poszłam na badanie w soczewkach i już miałam się zapytać czy zdjąć (byłam na to przygotowana), ale Pan nie dał mi dojść do słowa bełkocząc coś o pieknych oczach, w które patrzył z 15 centymetrów. Po czym wypisał świstek, a na nim - prawko bezterminowe![]()
Trini, z dziką rozkoszą poszłabym do takiego dr HousaNiestety rzeczywistośc poraża
.
majencja pisze:Eeeee tamJa przez 5 dni leżałam w Klinice kardiologicznej, miałam robiony zabieg i przez cały czas nikt nawet nie przyłożył do mnie słuchawki nie mówiąc o zapytaniu na co choruję albo czy na co nie jestem uczulona
![]()
Chcieli mnie jeszcze zostawić na jedno badanie ale podziękowałam
majencja pisze:Eeeee tamJa przez 5 dni leżałam w Klinice kardiologicznej, miałam robiony zabieg i przez cały czas nikt nawet nie przyłożył do mnie słuchawki nie mówiąc o zapytaniu na co choruję albo czy na co nie jestem uczulona
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Majestic-12 [Bot], nfd, uga i 86 gości