KaleidoStar pisze:O u Asi też wiosenne kwiatuszki![]()
Dzień dobry dzień dobryWitają się Troja, mua i Wilk
ello Anka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:O u Asi też wiosenne kwiatuszki![]()
Dzień dobry dzień dobryWitają się Troja, mua i Wilk
ula-misia pisze:nic..
pojechalam z nia wymienic buty..
kupila kozaki na wiosne za ponad 600zl jasno-brazowe,jak ona wogole nie nosi takich rzeczy tylko wszystko czarne..
KaleidoStar pisze:Ja to w innym świecie ostatnio żyję...cośtam słyszałam o tym cukrze, ale nie zwracalam uwagi, dopiero teraz się ogarniam. A tak się zastanawiałam, dlaczego w piątek w Carrefourze wisiala taka dziwna kartka - cukier 1kg 4.35 (czy jakos tak), a przy zakupie powyżej 10 kg 4.99.... No i zdurniałam..jak to, że więcej, to drożej? SzokTeraz już wiem o co cho...
KaleidoStar pisze:Ja to w innym świecie ostatnio żyję...cośtam słyszałam o tym cukrze, ale nie zwracalam uwagi, dopiero teraz się ogarniam. A tak się zastanawiałam, dlaczego w piątek w Carrefourze wisiala taka dziwna kartka - cukier 1kg 4.35 (czy jakos tak), a przy zakupie powyżej 10 kg 4.99.... No i zdurniałam..jak to, że więcej, to drożej? SzokTeraz już wiem o co cho...
trawa11 pisze:KaleidoStar pisze:Ja to w innym świecie ostatnio żyję...cośtam słyszałam o tym cukrze, ale nie zwracalam uwagi, dopiero teraz się ogarniam. A tak się zastanawiałam, dlaczego w piątek w Carrefourze wisiala taka dziwna kartka - cukier 1kg 4.35 (czy jakos tak), a przy zakupie powyżej 10 kg 4.99.... No i zdurniałam..jak to, że więcej, to drożej? SzokTeraz już wiem o co cho...
i mąka ziemniaczana poszła do góry bardzo, i nie ma jej wcale![]()
a ja tak lubię kluski
KaleidoStar pisze:W tygodniu przejdę się do Biedronki i Lidla i tam ceny obadam. Bo u mnie "na dzielni" to cukier od dawna prawie 5zł...więc tam kupowalam zawsze. Ale mało używam, tylko do ciasta, albo kogel mogel jak robię.. i latem do truskawek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google Adsense [Bot] i 1133 gości