Dzię - ku - je - my bardzo!
3mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Niesamowicie się cieszę, że kotunia jest już w dt. Musi być cudownym dzieciakiem
Bardzo serdecznie dziękuję arnold2 i arczi3 za pomoc w przetransportowaniu kici, a iwci - za miejsce i szansę dla niej
Zaktualizuję listę tymczasów, przypomnę jeszcze tylko, że bardzo pilnie szuka miejsca Mruczuś, który musi się dotychczasowego dt wyprowadzić, oraz - czarna, 1,5 roczna kotka z bardzo smutną przeszłością, miła i kochana...
Ona bardzo leży mi na sercu, może ktoś dałby jej szansę?
Liwia_ pisze:Niesamowicie się cieszę, że kotunia jest już w dt. Musi być cudownym dzieciakiem
Bardzo serdecznie dziękuję arnold2 i arczi3 za pomoc w przetransportowaniu kici, a iwci - za miejsce i szansę dla niej
Zaktualizuję listę tymczasów, przypomnę jeszcze tylko, że bardzo pilnie szuka miejsca Mruczuś, który musi się dotychczasowego dt wyprowadzić, oraz - czarna, 1,5 roczna kotka z bardzo smutną przeszłością, miła i kochana...
Ona bardzo leży mi na sercu, może ktoś dałby jej szansę?
Liwia_ pisze:Koty pilnie szukające dt/ds :
1. Kotka, która sama przyszła na kociarnię i złapała się w klatkę - łapkę, była w wysokiej ciąży. Wystraszona, ale oswojona,![]()
![]()
2. Bardzo młodziutka pingwinka - jeszcze kociak, ma maksymalnie 6 miesięcy. Przemiła, bardzo kontaktowa i proludzka :![]()
3. Półtoraroczna, bardzo przerażona, biało-bura koteczka ze ślicznym "makijażem". Wysterylizowana, oswojona :
4. Cudna, buro-rudawa koteczka. Oswojona, przyjazna, po sterylizacji. Również przerażona schroniskiem...
5. Siostra poprzednich 2 kotek, półtoraroczna, biało-bura, z łysymi udkami (prawdopodobnie uczulenie na pchły)
6. Czarna koteczka, półtora roku, ma zaplanowaną sterylizację, miła i oswojona.
7. 3 półroczne trikolorki w lecznicy w Zabrzu....
Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam, czarna kotka z punktu nr 6 to chyba inna kicia niż ta "po przejściach"?
justyna8585 pisze:
jest jeszcze buiało-buro ruda,siostra tych 2 ,ale ona jest juz wypuszczona na kociarni i ma uczulenie na pchły,na udach jest łysa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości