W Śnieżynkowie. Część I.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 15:15 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

.Justi. pisze:Ja bym bardzo chciała przygarnąć białego kota i szukam już od pół roku, ale jestem z Warszawy, a nawet nie miałabym kiedy pojechać do Gdyni, bo w zwykłe dni pracuję, a w weekend mam szkołę :(

Napisz do Alix76 - ma białego kota na tymczasie :)
I jest z Warszawy, powodzenia :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 11, 2011 15:31 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

.Justi. pisze:Ja bym bardzo chciała przygarnąć białego kota i szukam już od pół roku, ale jestem z Warszawy, a nawet nie miałabym kiedy pojechać do Gdyni, bo w zwykłe dni pracuję, a w weekend mam szkołę :(

Mam białego kocura Trawisa, ok. 1,5 rocznego, w Warszawie.

Obrazek

Jeśli jesteś zainteresowana, wieczorem podam więcej informacji :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt mar 11, 2011 16:41 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

transport do Warszawy pewnie nie byłby problemem. nie takie rzeczy się tu załatwiało ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt mar 11, 2011 21:30 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

:)

.Justi.

Od: Pon gru 27, 2010 20:35

Post » Sob mar 12, 2011 21:56 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

U mnie na TDT w Wawie jest Hesus. Nie ja jednak decyduję o jego adopcji, od razu mówię, tylko podany kontakt :)

Hesus to kochane kocisko :) Nieco lękliwy wobec obcych, ale gdy już kogoś pozna (a zwłaszcza gdy ten "ktoś" ma jakiś smakołyk) Hesus łasi się do nóg, ociera, próbuje podskakiwać (mimo gipsu...).
Jest ciekawski, ale ostrożny, w końcu to nowe miejsce.
Gdy się rozochoci wali barankami aż miło, dziś wytrącił mi miskę z jedzeniem i wodą :D
Jest prześliczny, ma piękne oczy - jedno niebieskie, jedno złoto-zielone. Bieluśki. Na kolanach rozpycha się niemal zlatując.
Kiedy ma dość pieszczot lekko podgryza.
Zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany, kuwetkowy.

Kontakt Justyna:
justyna.dlugoborska@niczyje.org.pl
607077350

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szalony Kot

Post » Sob mar 12, 2011 22:23 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

ale piękny! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Sob mar 12, 2011 22:59 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Nom ^^ Takiego to bym sobie zatrzymała, gdybym mogła...
Ten gips będzie zdejmowany dopiero za czas jakiś (ok. miesiąca), miał złamaną kość udową (bo znaleziony na ulicy). Mimo to jest pełen energii, dwa dni temu zrzucił z kanapy transporter prosto na swoje miski i wodę, ależ było radośnie...
A dziś z biurka zrzucił kubek z długopisami i tego typu rzeczami, część wylądowała w kuwecie, z której dopiero co wyszedł :mrgreen:

Także dla kota nie ma miejsc niedostępnych, w jakiś sposób cieszę się, że nie będzie u mnie jak już zdejmą mu gips :ryk:

Szalony Kot

Post » Nie mar 13, 2011 15:22 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

ja już czuję, że do zakochania jeden krok ;) :1luvu:

.Justi.

Post » Nie mar 13, 2011 16:28 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

a ja dziś byłam w schronie, siedzi póki co w izolatce piękny biały kocur Viper, niby z ulicy ale będą jeszcze z niego ludzie ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie mar 13, 2011 17:16 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Justi, to dzwoń do Justyny i dogaduj adopcję :ok:

Dziś mieliśmy test na kota. Pojechaliśmy do moich znajomych, Hesus najpierw nie chciał wyjść, obniuchali się z rezydentem, który zasyczał, na co Hesus czmychnął za fotele, potem wcisnął się w szafkę... Ze swojej miseczki też dał wyjadać, rezydent spokojnie wyżarł mu wszystko 8O
Ale z czasem było coraz lepiej, poszedł zwiedzać, z kuwety skorzystał.

Także jest niezły na dokocenie do spokojnego kota, tylko trzeba patrzeć, czy je, bo rzucił się na michę dopiero jak do domu wrócił.

Szalony Kot

Post » Pon mar 14, 2011 0:03 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Tak, już dzwoniłam, dzisiaj, jeszcze przed dodaniem komentarza, o moich uczuciach ;)
ciesze się :) ,chcę go wkrótce poznać, mam nadzieję, że uda nam się takie spotkanie zorganizować, bo ja pracuję głównie popołudniami, więc zdaję sobie sprawę, że kontakt jest utrudniony. Większość osób kończy pracę koło 18, a ja o 22, więc w grę wchodzą raczej spotkania koło południa :(

.Justi.

Post » Pon mar 14, 2011 0:29 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Od jutra kot będzie u Zirrael, więc to już z nią będziesz się dogadywać :)
Życzę powodzenia oczywiście i ostrzegam, że dziś o michę urządził mi taki koncert miauków i pisków, że nie ma to tamto :ryk:

No i on niedawno kastrowany, nie znaczy wprawdzie, ale nie lubi, jak się mu dotyka pachnącego ogona, dziś na mnie syczał i warczał, jak próbowałam go wyczesać. A wykąpać jeszcze nie mogłam zbytnio (po grzbiecie tylko jeździłam), bo gips ciągle jest.
Jest śliczny i kochany, tylko brudny jeszcze wciąż po tułaczce :oops:

Szalony Kot

Post » Pon mar 14, 2011 9:07 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

moja białaska też nadal szuka :) we wtorek sterylka, proszę o pozytywne fluidy, bo kocia chuda trochę.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Pon mar 14, 2011 10:39 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Wysyłam tylko pozytywną energię ;)

Jejku... mój kocur to zawsze jęczy o jedzenie także jeśli wszystko pójdzie dobrze, to chyba czeka mnie konkurencja dla opery narodowej :D

.Justi.

Post » Pon mar 14, 2011 11:00 Re: W Śnieżynkowie.Adopcje. str. 1. FADO szuka domu. Jest piękny

Wow, jakie piękności do adopcji. :1luvu:

Szalony kocie czy Hesus ma trochę przedłużone futerko?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

[poprzednia][następna]