SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2011 0:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Lusia jest słodka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie mar 13, 2011 0:10 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Iwonko :1luvu: no cóż można powiedzieć :1luvu: do kwietnia jeszcze mamy troszkę czasu więc mam nadzieję że Lusia znajdzie domek :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 13, 2011 0:13 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

terenia1 pisze:Iwonko :1luvu: no cóż można powiedzieć :1luvu: do kwietnia jeszcze mamy troszkę czasu więc mam nadzieję że Lusia znajdzie domek :D

A jesli Lusia nie znajdzie to....Kuba pójdzie do kogos na DT :ryk:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 13, 2011 0:29 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Iweta pisze:
terenia1 pisze:Iwonko :1luvu: no cóż można powiedzieć :1luvu: do kwietnia jeszcze mamy troszkę czasu więc mam nadzieję że Lusia znajdzie domek :D

A jesli Lusia nie znajdzie to....Kuba pójdzie do kogos na DT :ryk:

No wiesz u mnie jest jeden pokój wolny :ryk: tylko nie wiem czy Kubie się spodoba poza tym ja jedna biedna malutka i moje trzy chłopy i jeszcze jeden chłop Twój Kuba to nie wiem czy bym przetrzymała :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 13, 2011 9:50 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Iweta uwielbiam Cię :1luvu:
:ok: :ok: :ok: Lusię.

Setka padła...czas na nowy wątek :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 13, 2011 12:30 Re:sprytne

8O o 100-tka to na zdrowie i czekamy na nowe LOVE STORY. A z tym DT :lol: dla Kuby to chyba zbyt pochopnie Iwonko sie odezwalas :mrgreen: bo mozesz rozpetac wojne z domkami chetnymi na DT :ryk: Oczywiscie ja tez chetna jestem na nowego takiego tymczasa :ok: Ale ciekawe czy Wojtek lubi spac w nogach :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie mar 13, 2011 13:33 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

terenia1 pisze:
No wiesz u mnie jest jeden pokój wolny :ryk: tylko nie wiem czy Kubie się spodoba poza tym ja jedna biedna malutka i moje trzy chłopy i jeszcze jeden chłop Twój Kuba to nie wiem czy bym przetrzymała :ryk:

Tereniu, gdyby to były trzy kobiety to bez wahania oddałabym Go do Ciebie na DT , ale w tej sytucji.... chyba jednak Lusi trzeba znaleźć DT :wink:

Petka pisze:Iweta uwielbiam Cię :1luvu:
:ok: :ok: :ok: Lusię.

Setka padła...czas na nowy wątek :mrgreen:

Kasiu, je Ciebie też :1luvu:

Dorota Wojciechowska pisze:8O o 100-tka to na zdrowie i czekamy na nowe LOVE STORY. A z tym DT :lol: dla Kuby to chyba zbyt pochopnie Iwonko sie odezwalas :mrgreen: bo mozesz rozpetac wojne z domkami chetnymi na DT :ryk: Oczywiscie ja tez chetna jestem na nowego takiego tymczasa :ok: Ale ciekawe czy Wojtek lubi spac w nogach :ryk:

Dorotko, nie dla Wojtka tylko dla Kuby bede szukać DT ale jakby co to obu oddam i jeszcze dorzucę Piotra :ryk:

Iweta

Post » Nie mar 13, 2011 13:46 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Może Ci moich podrzucić,tych na dwóch łapkach :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Nie mar 13, 2011 14:40 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

welina pisze:Może Ci moich podrzucić,tych na dwóch łapkach :mrgreen: :ryk:

Dzieki, u mnie w nadmiarze i cztero łapych i dwu łapych :wink:

Iweta

Post » Nie mar 13, 2011 14:51 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Iweta pisze:

To zrobimy wymianę,ja wezmę te na czterech :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2011 14:33 przez welina, łącznie edytowano 2 razy

welina

Post » Pon mar 14, 2011 19:13 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Iwetko,cudna ta Twoja :wink: :ok: :1luvu: Lusia. A może jednak znajdzie się dla niej miejsce w Twoim domu??? Na pewno miałaby jak w raju :1luvu: Za zdrówko pięknej kociczki kciuki :1luvu: :ok: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon mar 14, 2011 19:33 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Spokojnie mogę juz czytac takie dworowanie:))
Rufi sie troszeczke zbiera a dzisiejsze usgmomo wszystko daje nadzieję.
A te domki dla dwułapków to ostrozne musza byc. Jak takie przystojniaki przyjdą na DT to klękajcie narody.... i panny :ryk: :ryk:

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw mar 17, 2011 14:06 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

Hejko Iwonko co tam u kociastych i czy nowy wątek juz tworzysz :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw mar 17, 2011 14:34 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

welina pisze:
Iweta pisze:

To zrobimy wymianę,ja wezmę te na czterech :mrgreen:

Iwetko nie doczekałam się odpowiedzi :wink: :roll:

welina

Post » Śro mar 23, 2011 16:16 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Zapraszam nabazarek dla joli.goc

A nowy wątek i świeżutkie fotki, gdzie? Się pytam. :wink: :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]