Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 16.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2011 11:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:
pixie65 pisze:
Aleksandra59 pisze:Casica - jak widzę dzięki forum miau przestałaś bywać DT 8) Zadziwiająca postawa bo to zwykle wejście na miau uruchamia takie działania, ale jak rozumiem jesteś jedyna w swoim rodzaju :mrgreen: W 2007 r. rejestracja na miau i w 2007 r. rezygnacja z bywania DT :ok:

Pewnie medialność okazała się bardziej atrakcyjna... :wink:
A teoria prostsza od praktyki.

Bo casica dała twardy odpór tendencjom szerzącym się na forum i nie uległa presji. O.
8)

Wcale, że nie. Czerpie z forum to co najlepsze. Przecież kupiła sobie rasowego kota.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie mar 13, 2011 11:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Wcale, że nie. Czerpie z forum to co najlepsze. Przecież kupiła sobie rasowego kota.

Zbrodnia prawdziwa :strach:

A skąd odważny wniosek, że forum w jakikolwiek sposób wpływa na to co robię?
I znowu muszę Cię zmartwić - o takim kocie marzyłam od dawna, ale jeszcze w latach 90 nie było w Polsce hodowli tej rasy.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie mar 13, 2011 11:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Po co się tłumaczysz. Pytałam o Twoje marzenia? Opisałam to co wiedzę i tyle.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie mar 13, 2011 11:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Po co się tłumaczysz. Pytałam o Twoje marzenia? Opisałam to co wiedzę i tyle.

Taką miałam potrzebę podzielenia się swoją radością z posiadania kota kartuskiego. A co nie wolno?
Chciałam Cię tylko powstrzymać przed dywagacjami opartymi na błędnych założeniach. Ot dobra ze mnie kobieta - po co masz się ośmieszać?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie mar 13, 2011 12:00 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Biorąc pod uwagę, że kłamliwa z Ciebie kobieta nie biorę pod uwagę Twoich tłumaczeń.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie mar 13, 2011 12:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
A skąd odważny wniosek, że forum w jakikolwiek sposób wpływa na to co robię?

Może stąd, że sporo czasu mu poświęcasz :?: 8)
Prawdopodobna jest więc jakaś zależność, żeby nie powiedzieć "uzależnienie" :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie mar 13, 2011 12:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze: Wcale, że nie. Czerpie z forum to co najlepsze. Przecież kupiła sobie rasowego kota.

A w dodatku nie od Twojej zaradnej szwagierki czy innej rodziny :wink:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 13, 2011 12:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
NIE MOGĘ SIĘ DO TEGO ODNIEŚĆ, BO JAK ZAUWAŻYŁAM KILKA MINUT TEMU EDYTOWAŁAŚ SWÓJ POST NA PIERWSZEJ STRONIE POPRZEDNIEGO WĄTKU. Gdybyś tego nie zrobiła i nie naniosła jakichkolwiek poprawek, a widocznie takowe były, skoro edytowałaś post - miałabym taką możliwość. Teraz już nie mogę się odnieść do Twoich wyliczeń, a już na pewno NIE w stosunku do moich.

Czujesz sie wazna udzielajac sie na tym watku????

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie mar 13, 2011 12:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Mirka nie moge uwierzyc, ze kocie ORMO nadal Cie sciga :ryk:

Przybylo kilka nowych nickow i stwierdzam, ze jednak standardy opadaja z watku na watek... Strach pomyslec co daje ludziom pozorna anonimowosc internetowa.

Pozdrawiam, fajny blog! :ok:

edit: zmienilam straha na stracha :ryk:
Ostatnio edytowano Nie mar 13, 2011 12:50 przez Mary_Poole, łącznie edytowano 1 raz

Mary_Poole

Post » Nie mar 13, 2011 12:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Angel_ pisze:Marcelibu po założeniu nowego wątku Mirka zawsze w tytule starego wpisuje numer danej części...

Nie mam już teraz tej pewności... :|

Ale mam dane dotyczące tego, co było - spisane ręcznie i potem przeklepane do Excela. Szkoda, że pint_screena nie zrobiłam...
Jak wspominałam - zadam sobie ten trud wieczorem, bo muszę dokończyć sobotnie sprzątanie w domu.

BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Podziwiam zapal!!!!

Mary_Poole

Post » Nie mar 13, 2011 12:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jana pisze:
mirka_t pisze: Wcale, że nie. Czerpie z forum to co najlepsze. Przecież kupiła sobie rasowego kota.

ciekawe kiedy sie dowiemy, ze mirka miała dziadka w Wehrmachcie :wink:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie mar 13, 2011 12:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jana pisze:

Warto zacytować.

Wiesz co Jana mam prośbę. Nigdy, ale to przenigdy nie podejmuj żadnych starań w związku z moimi kotami. Nie dzwoń do mnie. Nie chcę mieć z Tobą żadnego pozaforumowego kontaktu.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie mar 13, 2011 12:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Mary_Poole pisze:
Marcelibu pisze:
Angel_ pisze:Marcelibu po założeniu nowego wątku Mirka zawsze w tytule starego wpisuje numer danej części...

Nie mam już teraz tej pewności... :|

Ale mam dane dotyczące tego, co było - spisane ręcznie i potem przeklepane do Excela. Szkoda, że pint_screena nie zrobiłam...
Jak wspominałam - zadam sobie ten trud wieczorem, bo muszę dokończyć sobotnie sprzątanie w domu.

BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Podziwiam zapal!!!!

A ja zazdroszczę. Też bym chciała mieć tyle wolnego czasu i tylko takie problemy...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie mar 13, 2011 12:36 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Nie ma problemu.

Zastanawia mnie tylko w czym są lepsze koty rasowe jeśli hodowane są przez znajomego / sponsora / rodzinę. Wtedy mogą być sprzedawane nawet bez rodowodów i jest ok.

Ale kiedy ktoś kupi sobie rasowego kota z innego źródła, to trzeba to wypomnieć, wyśmiać.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 13, 2011 12:42 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czy zachęcałam kogoś do kupowania kotów z jakiegoś źródła? Czy twierdziłam, że koty X są lepsze od kotów Y?

A casica mogę wypominać tego rasowego. Wolno mi i tyle.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]